22 Μαρ 2017

Ευγενία Σαμαρά:«Το κοινό θα μας ακολουθήσει»

Ευγενία Σαμαρά:«Το κοινό θα μας ακολουθήσει»

Η Ευγενία Σαμαρά, η οποία υποδύεται τη Δάφνη στην επιτυχημένη σειρά της Αννας Αδριανού «9 μήνες», που προβάλλεται καθημερινά στο Star στις 17.45, μιλά στην Espresso» τόσο για την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο σίριαλ όσο και για το τέλος των γυρισμάτων.

«Χαίρομαι πάρα πολύ με την επιτυχία της σειράς και με το γεγονός ότι εδώ και δύο χρόνια έχει αγαπηθεί από το κοινό» λέει η Ευγενία και συνεχίζει: «Η σειρά θα κλείσει με ωραίο τρόπο και θα υπάρξει δικαιοσύνη, όπως συμβαίνει συχνά και στη ζωή».

Οταν τη ρωτάμε για την εξέλιξη του ρόλου της, ωστόσο, παραμένει λακωνική: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά για την εξέλιξή του, θα αρκεστώ να πω ότι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Δεν μπορώ να πω κάτι πιο συγκεκριμένο για να μη χαλάσω και την έκπληξη».

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, καθώς στην Κύπρο προπορεύονται στην προβολή κατά 20 επεισόδια. Στην Ευγενία και στους συνεργάτες της αυτό το… τέλος προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα. «Από τη μια στεναχωρηθήκαμε γιατί ύστερα από δύο χρόνια είχαμε δεθεί με όλους. Από την άλλη, όμως, μια όμορφη συνεργασία τελείωσε και χαιρόμαστε για την επιτυχία της σειράς».

Και μπορεί τα γυρίσματα να ολοκληρώθηκαν, όμως η σειρά συνεχίζεται στους δέκτες μας και από τις 27 Μαρτίου «μετακομίζει» στη μεσημεριανή ζώνη (14.00). «Δεν με αγχώνει καθόλου το γεγονός ότι αλλάζει ώρα και πάει στη μεσημεριανή ζώνη, γιατί θεωρώ ότι το κοινό που έχει η σειρά θα την ακολουθήσει» σχολίασε η ηθοποιός όταν τη ρωτήσαμε σχετικά.

Η Ευγενία Σαμαρά βρίσκεται τώρα σε συζητήσεις για τη συμμετοχή της σε μια ταινία ελληνικής παραγωγής, τα γυρίσματα της οποίας, αν όλα πάνε καλά, θα αρχίσουν τον Ιούνιο, αλλά και για μια θεατρική παραγωγή την επόμενη σεζόν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ευγενία Σαμαρά:«Το κοινό θα μας ακολουθήσει»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: