Παιδομάζωμα ξανά, σε  παιδιά από 2.5 χρονών!!!
Παιδομάζωμα ξάνα,  Εκεί στέλνουν τα παιδιά από 2.5 χρονών

Έδωσε εντολή η Τρόικα, προχωρά η κυβέρνηση συμμοριτών

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», η κυβέρνηση έχει την έγκριση της Τρόικα «για δωρεάν ένταξη και συμμετοχή σε βρεφονηπιακούς σταθμούς για όλα τα παιδιά από τριών χρόνων και άνω, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς για τα μέτρα και αντίμετρα που θα επιφέρουν την λεγόμενη δημοσιονομική ισορροπία».

Μήπως η ένταξη όλων των παιδιών από βρεφική ηλικία σε ολοήμερους παιδικούς σταθμούς θα τα απομακρύνει νωρίς από την οικογένεια τους και θα αναλάβει την εκπαίδευσή τους το κράτος;

Όσο πιο μικρό το παιδί τόσο πιο εύκολη η ένταξή του στην νοοτροπία της Νέας Τάξης, η οποία στοχεύει στο να εκπαιδεύει δούλους και όχι ελεύθερους ανθρώπους με ενισχυμένο το αίσθημα της δημιουργικότητας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «οι δανειστές έχουν ήδη συναινέσει στο συγκεκριμένο θετικό μέτρο που προτείνει η ελληνική πλευρά και που εντάσσεται στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας, ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Εφόσον το μέτρο “κλειδώσει” στην τελική ευθεία της διαπραγμάτευσης, θα εφαρμοστεί από τον Σεπτέμβριο του 2018 και θα αναπτυχθεί πλήρως από τον Ιανουάριο του 2019. Το σημαντικότερο είναι, δε, ότι δεν περιορίζεται μόνο για τα παιδιά εργαζόμενων, αλλά και άνεργων γονέων».

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, «το πρόγραμμα προβλέπει την ένταξη στους δημόσιους και δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για όλα τα παιδιά από την ηλικία των 2,5-3 χρόνων. Το συγκεκριμένο μέτρο, λένε πηγές που έχουν αναλάβει την επεξεργασία του, θα διευκολύνει τις οικογένειες που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας καθώς «στον παιδικό σταθμό τα παιδιά θα περνούν ένα μεγάλο κομμάτι της μέρας τους με θέρμανση και φαγητό».

Στην αρχή θα πηγαίνουν μόνο τα παιδιά των φτωχών οικογενειών, μετά όμως ενδέχεται να καταστεί υποχρεωτικό για όλους. Επιπλέον, στα ολοήμερα νηπιαγωγεία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, όλα τα παιδιά θα έχουν ιατρική παρακολούθηση και θα κάνουν υποχρεωτικά όλα τα "αναγκαία εμβόλια".

Πλήρη διάλυση τους δεσμού της οικογενείας ακριβώς το αντίθετο απο αυτο που εκαναν οι "κακοί ναζι"! ...Ισχυρές οικογενειακές αξίες: Διατηρώντας την παραδοσιακή οικογενειακή τιμή ήταν το δόγμα των "κακών" Ναζί, θεωρούσαν ότι υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο στα παιδιά, στην οικογένεια και στην συντροφικότητα. Ο Χίτλερ έδωσε στην οικογένεια την αληθινή θέση της. Ήταν ευρέως γνωστό οτι θαύμαζε και είχε μεγάλη εκτίμηση για την μητέρα η μάνα. Φτωχές οικογένειες βοηθήθηκαν με οικονομικά κίνητρα. Οικογενειακά επιδόματα, δάνεια γάμου και επιδοτήσεις παιδιού δόθηκαν στην κοινωνία της Γερμανίας.

Και ενα βιντεο πως ηταν η Γερμανία επι Χίτλερ παράδεισος επι της Γης! πολλά παιδιά απο αυτα, κάηκαν ζωντανά ειδικά στην Δρέσδη που εκαναν ολοκαύτωμα με βόμβες φωσφόρου με εντολή Εβραίων ! αλλα και στο Βερολίνο που ισοπεδώθηκε ολόκληρη η πόλη! και οι Μογγόλοι βίαζαν παιδιά έως 13 χρόνων, όσα ειχαν μεινει ζωντανά για γεννήσουν μούλικα αριστερομογγολια μιας και εκεί δεν είχε τουρκοκρατια.. Το μέλλον της εβραϊκής φυλής είναι ο διεθνής κομμουνισμός».( Εβραίος Μάρλεν στον Στάλιν, Νέα Υόρκη 1937)... Έρχεται το καθε αμόρφωτο με 5 πτυχία και με λοβοτομή και σου λεει ενα σορό ψέμματα και οι "κακοί ναζι"! πάνω απο ολα ο κομμουνισμός με επικάλυψη δημοκρατίας!! τους ενοχλεί και η ελληνική σβάστικα που δηθεν έκλεψαν οι "ναζι" όταν υπήρχε οπού υπήρχαν Έλληνες κάποτε απόγονοι των αρχαίων! και ο δωρικός χαιρετισμός του Μέγα Αλεξάνδρου! καλα τους κομμουνιστες τους ενοχλεί γιατι ειναι απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη οι άλλοι? ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(Here is some beautiful color video footage of everyday life in the Third Reich. What a magnificent and righteous society it was!- Ένα όμορφο βίντεο της καθημερινής ζωής στο Τρίτο Ράιχ, μια θαυμάσια και δίκαια κοινωνία! )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications