14 Μαρ 2017

ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ???

ΑΠΑΤΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Η διαπλεκόμενη ιστοσελίδα www.zougla.gr του συστήματος γράφει:

Τα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου.Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό, ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα στη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το παγκόσμιο ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.

Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσε να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους. Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές. Λεφτά δεν υπάρχουν.

Οι άδειοι λογαριασμοί του ιδρυτή της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» ίσως να μην εκπλήσσουν τους πολλούς, είναι όμως σημαντικό να αποκαλυφθούν για να μην πιστεύουν κάποιοι αφελείς ότι μπορούν έτσι απλά με την εξουσιοδότηση και το εξώδικο του Σώρρα να απαλλαγούν από τις Οφειλές τους, επισημαίνει η εφημερίδα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της απόφασης υπ’ αριθμ. 67650/2013 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία έκρινε ότι «αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος [Αρτέμης Σώρρας], δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων» και του γεγονότος ότι αυτή κατέστη αμετάκλητη επειδή δεν είχε ασκηθεί έφεση.

Στις 30 Ιανουαρίου όμως n αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου άσκησε αναίρεση κατά της απόφασης, με το σκεπτικό ότι η επίμαχη απόφαση έχει ελλιπή αιτιολογία και κάνει εσφαλμένη ερμηνεία του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα που αφορά στο αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΒΟΥΛΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ :

1 : Δικαστήριο λεει οτι εχει δις , 67650/2013 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, η οποία ήδη έχει καταστεί αμετάκλητη. Δηλαδή κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει. Βάζουν κάποια με το ενα πόδι στο τάφο να την αλλάξει! δεν ειναι η πρώτη φορά που οι λεγόμενοι δικαστές ειναι συνεργοί του συστήματος, για πολλά και διάφορα! οι πρώτοι που έπρεπε να εκτελεστούν με ισλαμικό δίκαιο! .

2 : Έχει η δεν εχει δις ο Αρτέμης Σώρρας, πρέπει να ειναι λίγο βλάκας να νομίζει οτι εχει ανάγκη απο χρήμα η Ελλάδα, αφου αν ξηλώσεις ολο το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΔΝ κτλ, μαζί με τα παρτάλια που γλείφουν εβραϊκά ποδιά στο οικονομικών και βάλεις εναν αγράμματο μέσα σε 4-5 μήνες ούτε καν χρονο η Ελλαδα θα βρεθεί να μην οφείλει σε καμια εβραϊκή τράπεζα η δεσμούς αφου ολο το ΔΝΤ ειναι εβραϊκό!

3: Δεν εχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Αρτέμη Σώρρα αλλα πιο πολύ κάποιον Λαμπράκη για τα ψεμματα που έλεγε περί Χίτλερ σε βίντεο . Άλλα το γεγονός οτι όλοι οι κομμουνιστες σε όλη την χώρα πήραν εβραϊκή εντολή (μεσώ της σύνδεσης που εχουν μέσα στο ηλίθιο μυαλό τους όλοι της κομμουνιστίκης φυλής εβραιοελληνες η χρήσιμοι ηλίθιοι ανθρωπόμορφα ζώα, βλέπε ISIS ίδιοι ειναι),να λενε μέρα νύχτα κατα του Σώρρα μονο ύποπτο ειναι! και οτι λενε με τοσο παθος οι κομμουνιστες ειναι το αντίθετο, για να προστατέψουν τους Εβραίους! χρονιά τωρα το κανουν αυτο! με το ίδιο πάθος, σχιζοφρένεια , και λυσσά , αποκαλούν ναζι φασίστα οποιος λεει αληθειες άρα ειναι "επικίνδυνος" για το σύστημα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ???
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications