ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΟ:ΥΠΟΔΟΧΉ ΜΕ ΛΟΥΛΟΎΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΉ ΓΕΡΜΆΝΙΑ  ΑΘΗΝΆ ΤΟ 1941
ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΟ :ΥΠΟΔΟΧΉ ΜΕ ΛΟΥΛΟΎΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΉ ΓΕΡΜΆΝΙΑ

Η διαστρέβλωση της ιστορίας που εχουν κάνει δεν περιγράφεται! Οι Γερμανοί ΔΕΝ κήρυξαν πόλεμο στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Στρατεύματα του 3ου Ράιχ μπήκανε απλώς στην ελληνική επικράτεια, μόνο και μόνο για να διώξουν τους Άγγλους που είχε φέρει εδώ ο Μεταξάς(?) μάλλον οι Εβραίοι οπως και δολοφόνησαν τον Μεταξά μόλις πήρε το μέρος του Χίτλερ! που έλεγε την ίδια μέρα:Η κυβέρνησις του Ράιχ είναι πεπεισμένη ότι εκδιώκουσα ταχέως εξ Ελλάδος τους παρεισάκτους Αγγλους παρέχει αποφασιστικήν υπηρεσίαν τόσον εις τον ελληνικόν λαόν όσον και εις την ευρωπαϊκήν κοινότητα….».Α. Χίτλερ με το διάγγελμά του- την ίδια ημέρα- προς το γερμανικό λαό. Γι’αυτό διακήρυξαν ότι έμπαιναν ως φίλοι, απέφυγαν όσο μπορούσαν τις εχθροπραξίες και βεβαίως δεν κράτησαν αιχμαλώτους. παρείσακτοι οχι μονο Αγγλοι αλλα και όλοι οι κομμουνιστες αριστεροι!έπρεπε να τους ειχαν σκοτώσει ολους τοτε, τουρκομογγολοι ειναι ετσι και αλλιως! σήμερα πιο πολλούς Έλληνες θα είχε η Ελλάδα πάρα πρόβατα ,αδίσταχτους και κομμουνιστες!

Ο ελληνικός λαός, κατά τις γερμανικές πηγές, ήταν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 1941 κατά 60% γερμανόφιλος. Η κατάσταση αυτή όμως, της ουσιαστικής φιλίας μεταξύ των στρατευμάτων άλλαξε ριζικά από τον Οκτώβριο του 1941, όταν έπεσε στην Αθήνα και τον Πειραιά η «Μεγάλη Πείνα» συν σφαγές Γερμανών απο τα ίδια τάγματα εφόδου που εχουν και σήμερα!,ολα με εντολή Εβραίων(σκόπιμη λιμοκτονία για να μείνουν μονο 7,5 εκατομμύρια αγγλόφιλων Ελλήνων =μονο οι κομμουνιστές!Έγγραφο τελικα δεν πέτυχε το σχέδιο και αντί αυτού εκαναν παιδομάζωμα και γενοκτονία γνησίων Ελλήνων όσοι δεν ηταν κομμουνιστες! με αυτο τον τρόπο τους ξεχωρίζαν σε όλη την χώρα,Έτσι θεωρούσε ο Βελουχιώτης τους φυλακισμένους του: Χοιρινά προς πάχυνσιν, έτοιμα προς σφαγήν...) Όσοι συνελαμβάνοντο ως αντικομμουνισταί την εποχήν εκείνην, ωδηγούντο εις στρατόπεδα συγκεντρώσεως, υπεβάλλοντο σε φρικώδη βασανιστήρια και εξετελούντο, εξετελέσθησαν πολλές εκατοντάδες εθνικοφρόνων πολιτών με την κατηγορίαν του προδότου, συνεργάτου των Γερμανών και εχθρού του ΕΑΜ.

Μονό να λενε οτι σκότωσαν "Έλληνες"!ΟΧΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!ΕΛΛΗΝΕΣ! όταν και σημερα δηλώνουν ανθέλληνες οι κομμουνιστες που δεν ειναι Έλληνες βιολογικά!!ΤΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!ΜΆΝΤΕΨΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ! ενώ στην Κρήτη που ηταν υπό βρετανική κατοχή, και ειναι αραβοελληνες το μεγαλύτερο ποσοστό έσφαζαν Γερμανούς!αντί να τους δουν ως απελευθερωτές! το ακομα πιο τραγικό της υπόθεσης ειναι οτι οι χωριάτες αν δεν έσφαζαν οι ιδιοι, κάλυπταν τους κομμουνιστες που έβγαζαν τα έντερα σε Γερμανούς ετσι σκοτωνουν οι κομμουνιστες! οπως και οι Εβραίοι! Τον Μάρτιο του 1822 έσφαζαν οι Εβραίοι σαν κρέας σε σφαγείο τους Έλληνες στη Χίο που εκαναν επανάσταση κατα των Τούρκων!

Με μια μικρή ερευνά μπορεί να βρει ο καθένας τι εκαναν σε όλη την Ελλάδα η ISIS/ΚΚΕ της εποχής αρκεί μην ειναι ο ίδιος κομμουνιστης οχι ως κόμμα αλλα ως φυλή! ακομα και μετα τον πόλεμο!αλλα πόσοι να κανουν ερευνά? ενα στοιχείο που δεν εχουν οι κατώτερες φυλές γιαυτό δεν εκαναν και καμια εφεύρεση!συν οτι ειναι δουλικοί!

Και δεν βγαίνει ενα σιχαμα τόσα χρονιά να πει αλήθεια! αντί αυτού το παίζουν και θύματα και "ήρωες της αντίστασης" τα καθίκια που έβαλαν και στο μετρό τα δηθεν εγκλήματα των ναζι!(για να μην ψηφίσουν Χ.Α τα πρόβατα,και ψηφίσαν τους απόγονους των χασάπηδων! τέτοιοι που ειστε αυτοι σας αξίζουν!), εγκλήματα των ναζι κατά των "Έλληνων"! δεν ηταν κατα των Έλληνων αλλα κατα των κομμουνιστών που δεν ειναι Έλληνες! οπως και το δηλώνουν: ανθέλληνες, και τοτε κατάσφαξαν την μίση Ελλάδα! και καλά τους έκαναν με το δίκαιο τους! τα τέρατα κατάσφαξαν αιχμάλωτους Γερμανούς σαν αρνιά!και μετα χιλιαδες Έλληνες μαζί με το στρατό της Ελλάδας "ταγματασφαλίτες" μεχρι και μικρά παιδιά !για να γεμίσει η χώρα αριστερούς και οχι Έλληνες οπως και έγινε!(τα ίδια εκαναν και στην Γερμανία που ισοπέδωσαν ) 70 χρονιά μέρα νύχτα τους δουλεύουν! τωρα ειναι πολύ αργά πια....

Έχω αρχίσει να ξετυλίγω το κουβάρι του μυστήριου που λέγονται κομμουνιστες /αριστεροι, τα έβλεπαν και άλλοι οτι κατι δεν πάει καλα με αυτα τα κτήνη που πολλαπλασιάζονται!!! κατα τα αλλα "ναζιστικές θεωρίες" η καθαρότητα της φυλής!!

Να δω τωρα ποιος θα σώσει όλη την Ευρώπη απο την κομμουνιστικη πανούκλα οπως το λέω πανούκλα!ζουν ανάμεσα σας!! the end! τα αποτελέσματα της εξόντωσης της ναζιστικής Γερμανίας φαίνονται τώρα! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (Το βιντεο μας το έστειλε φίλη της σελίδας)Πως και δεν έπαιξε σε καμια ΣΥΡΙΖΟ-ΕΡΤ σε τόσα ντοκιμαντέρ προπαγάνδας άραγε?

Post A Comment:

6 comments

αγγελικηείπε...

ο νικητης δεν θα ερωτηθει ποτε αν ειπε την αληθεια. ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ στο πολεμο η αληθεια ειναι η πρωτη απωλεια. ΑΙΣΧΥΛΟΣ

Ανώνυμοςείπε...

Ας πούμε ότι είναι όπως τα γράφετε. Τότε γεννάται το ερώτημα γιατί οι ταγματασφαλίτες συμφώνησαν να στελεχώσουν την χωροφυλακή και την αστυνομία μετά τη λήξη του πολέμου υπό την Αγγλική ηγεσία του Σκόμπυ;
Παιδομάζωμα ή παιδοφύλαγμα των οικογενειών που κυνηγούσαν οι Εθνικόφρονες; Ποιές είναι οι πηγές σας;
Γιατί αν είναι ένα απόσπασμα μίας εφημερίδας μόνο, χωρίς κάποιο επίσημο ιατρικό έγγραφο τότε ανησυχώ σε λίγα χρόνια ότι οι σημερινές πηγές π.χ. Μακελειό θ' αποτελούν πηγή.

george-aetosείπε...

Ανθρωπόμορφο ζώο Ανώνυμος 22 Μαρτίου 2017 - 4:20 μ.μ. κοιτά να δεις γιατι και η βλακεία του καθε άσχετου εχει όρια: διάλεξε τι είσαι troll η άλλο ενα δίποδο ζώο που νομίζει οτι ειναι άνθρωπος? και στις 2 περιπτώσεις είσαι troll, άρα κανένα χρήσιμο βλήμα θα είσαι ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ!
ποιοι ειναι για σένα οι ταγματασφαλίτες που συμφώνησαν? ο στρατός της Ελλάδας?η τα μικρά παιδακια και γυναικόπαιδα?? τι πάει να πει ταγματασφαλίτες ξέρεις? η μήπως θελεις να σε πάρουν απο το χεράκι να στα πουν ενα ενα? και αν είσαι αριστερός ειναι σαν να εξηγείς σε ηλίθιο!
2: Αν κανεις αναζήτηση "παιδομάζωμα" θα βρεις ενα σορό ντοκουμέντα σίγουρα οχι σε αριστερές ιστοσελίδες! ακομα και αναφορές απο τους ίδιους τους κομμουνιστες που το έκαναν! όσοι ειχαν λίγο τσίπα, ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ? ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ?

3 Φαντάζομαι "έγκυρες πήγες" για σένα θα ειναι έθνος και λοιπες έγκυρες αριστερές πήγες τύπου iefimerida κτλ? ο μπαμπάς τους Κόκαλη πάντως ηταν υπεύθυνος του παιδομάζωματος! να πας σε "έγκυρες πήγες" λοιπόν και μην ξανα πατήσεις εδω!βαρεθήκαμε τον καθε ηλίθιο που εχει και άποψη! ευχαριστώ!

Ανώνυμοςείπε...

"Ανθρωπόμορφο ζώο", "κανένα χρήσιμο βλήμα θα είσαι ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ", "ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ", "βαρεθήκαμε τον καθε ηλίθιο που εχει και άποψη".
Αποσπάσματα από την απάντησή σου είναι αυτά. Κατάλαβες μέσα σε 4 γραμμές κειμένου τί άνθρωπος είμαι και πώς σκέφτομαι. Μου έδωσες ουσιαστικότερη απάντηση από εκείνη που περίμενα. Στην ουσία δηλαδή να μην περιμένω κάποια απάντηση. Αυτό βέβαια ΜΠΟΡΕΙ να λέει και κάτι για τον τρόπο που συλλέγεις στοιχεία και τί δέχεσαι ως αληθές.
Δε θα σε χαρακτηρίσω, θεωρώ όμως το άρθρο σου ελλιπές και μονόπλευρο. Κάθε σοβαρή προσπάθεια αρθρογραφίας συνοδεύεται από σύνολο πηγών για να μπορεί ο αναγνώστης ν' ακολουθήσει τα βήματα του αρθρογράφου. Αυτό, αλλά και μπορεί να υπάρχουν ανάπηροι που τους ενδιαφέρει να μάθουν κάτι παραπάνω.
Κατά τ' άλλα λυπάμαι για την απάντησή σου, έχει εχθρικό και διχαστικό ύφος και δε νομίζω ότι δικαιολογείται από τη δική μου απορία.

george-aetosείπε...

Κάθε φορά που έχω εξηγήσει με όλα τα στοιχεί σε κάποιον στο τέλος βγαίνει δογματικός αριστερός ηλίθιος ,ακόμα και αν του δώσεις αναλυτικά στοιχεία προκειμένου να υπερασπιστεί το δόγμα του λέει αλλά και αλλά και όταν πια δεν έχει αλλά ψέμματα να πει γιατί του τα έχεις καταρρίψει με στοιχειά σε λέει ναζί και τέρμα,ο ορισμός του ηλίθιου(αλλα δεν ειναι τυχαία ετσι), ως εκ τούτου ,το έχουμε δει το έργο πολλές φορές,οτι αναφέρει στο ποστ είναι σε πιο παλιά ποστ τα στοιχεία,δεν θα βάζουμε 100 λινκ σε ενα ποστ, γιαυτό υπάρχει η αναζήτηση πάνω δεξιά,και στην τελική γιατί δεν τα ξέρεις τα βασικά; ειδικά αυτό το ποστ απευθύνεται σε αυτούς που ξέρουν έστω τα βασικά,πρώτα στο δημοτικό και μετά στο πανεπιστήμιο!! Δεν θα κάτσω να λέω τα αυτονόητα καθε φορά στον καθένα!.

Ανώνυμοςείπε...

Δε θα εστιάσω στη συνεχομενη εδω και χρόνια πρωσπαθεια διαιρεσης των Ελληνων. αριστεροί δεξιοί φασίστες εθνικιστές, την καταντια μας την βλέπουμε..... Αυτοι που θελουν την διαιρεση και φοβουνται την ομωνια το εχουν πετυχει εις το επακρον. Θα θυμησω μονο ενα πράγμα.
Στην επιθεση των Ιταλων και των Γερμανων 40-41 διπλα διπλα πολεμουσαν ολες οι εθνικοτητες ελληνων, πολεμουσαν και πεθαιναν για ενα σκοπο σωστο η λαθος το εχει κρινει η ιστορια. Τοτε ομως δεν υπηρχαν εχθρες για το ποιος πολεμαει διπλα σε ποιον ειμασταν ΕΝΑ. και αυτο το ενα το φοβηθηκαν και το φοβουνται μεχρι σημερα.
Για σκευτειτε σε ενα υποτηθεμενο πολεμο με τους Τουρκους αν χρειαστει ποιος θα πολεμαει διπλα σε ποιον ; η θα ζηταμε πολιτικα φρονιματα απτον καθενα για το ποιος θα μας διαφυλαξει αν χρειαστει.... Πως γιναμε ετσι; Ας ξεκολισουμε απο αυτο τρυπακι. Ειμστε ολοι Ελληνες με βαρια ιστορια ας την τιμησουμε και ας απομονωσουμε καθε τη που σπερνει την διχονοια

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications