Τι γινόταν στην  Ελλάδα  επι ναζιστικής κατοχής???
Τι γινόταν στην  Ελλάδα  επι ναζιστικής κατοχής???

Όσοι νομιζουν οτι μπήκαν σε μια ακομα αριστερή ιστοσελίδα που σημαίνει προπαγάνδα ! αριστεροι και αλήθεια δεν γίνεται!που εχουν μαγαρίσει το ίντερνετ μαζί με τους χρήσιμους ηλίθιους copy paste! λυπάμαι που θα σας το χαλάσω! Οι κομμουνιστες και μια απο τις πολλές προπαγάνδες τους περί ναζιστικής κατοχής!απο πότε θεωρούνται "Έλληνες" οι κομμουνιστες? οι Έλληνες ηταν φυλή οχι τίτλος! η κατάσταση ειναι μη αναστρέψιμη! καθώς όσοι εχουν μαγαριστεί, ειναι τελείως πρόβατα!αν δεν ειναι κομμουνιστες ως φυλή!

«Συνιστώ εις τον Αθηναϊκόν λαόν ζωηρώς πειθαρχίανεις τας διαταγάς των αρχών, ιδιαιτέρως δε επιμένω,όπως κατανοηθή καλώς υπό πάντων, ότι, μέχρι της 6ης απογευματινής της σήμερον πρέπει να παραδοθούν εις τα οικεία αστυνομικά τμήματα τα υπό των ιδιωτών κατεχόμενα όπλα (κυνηγετικά, στρατιωτικά πιστόλια και μαχαίρια) πλην των παλαιών οικογενειακών κειμηλίων. Οπου υψούται ελληνική σημαία πρέπει δεξιά της να υψούταικαι η Γερμανική».Αμβρ. Πλυτάς(δήμαρχος Αθηναίων) (ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟΣ! ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ! )

«Η Ελλάς- αναφερόταν χαρακτηριστικά στη διακοίνωση3-, επιτρέπουσα εις αγγλικάς δυνάμεις να θέσουν και πάλιν πόδα εις Ευρώπην και ούσα το μόνον ευρωπαϊκόν κράτος που έπραξεν τοιούτον τι, ανέλαβε βαρείαν ευθύνην έναντι της Ευρωπαϊκής κοινότητος. Ασφαλώς ο ελληνικός λαός δεν ενέχεται εις την εξέλιξιν αυτήν. Εκ τούτου, είναι ακόμη βαρυτέρα η ευθύνη της ελληνικής κυβερνήσεως εκ της ανευθύνου τοιαύτης πολιτικής της. Ούτω, η ελληνική κυβέρνησις εδημιούργησε μίαν κατάστασιν, προ της οποίας η Γερμανία δε δύναται περαιτέρω να μείνη άπρακτος. Οθεν η κυβέρνησις του Ράιχ έδωσε εις τα στρατεύματά της τη διαταγήν να εκδιώξουν εκ του ελληνικού εδάφους τας βρετανικάς δυνάμεις… Η κυβέρνησις του Ράιχ είναι πεπεισμένη ότι εκδιώκουσα ταχέως εξ Ελλάδος τους παρεισάκτους Αγγλους παρέχει αποφασιστικήν υπηρεσίαν τόσον εις τον ελληνικόν λαόν όσον και εις την ευρωπαϊκήν κοινότητα…Α. Χίτλερ με το διάγγελμά του- την ίδια ημέρα- προς το γερμανικό λαό.».

«Ο αθηναϊκός λαός αντιμετωπίζει τα γεγονότα με σταθεράν πεποίθησιν ότι όλα βαίνουν προς το καλύτερον, ότι λήξαντος του πολέμου, διά την Ελλάδα τουλάχιστον, ανοίγεται η περίοδος της ειρήνης και της εντός των πλαισίων της ειρήνης αυτής παραγωγικής δραστηριότητος… Αι γερμανικαί αρχαί εμφορούμεναι από τας φιλικωτέρας των διαθέσεων απέναντι του ελληνικού πληθυσμού, τας αρετάς και τα προτερήματα του οποίου δεν ήργησαν να γνωρίσουν, θα τον συντρέξουν- περί τούτου δεν υπάρχει αμφιβολία- εις πάσαν θετικήν και οικοδομητικήν του προσπάθειαν».Διάγγελμα προς το λαό της πρωτεύουσας την πρώτη μέρα της "Γερμανικής κατοχής".

Η αποικιοκρατική πολιτική της συνέχισης του πολέμου στο ελλαδικό έδαφος, είχε σαν κύριους «πυλώνες» της: α) την τροφοδότηση των «ανταρτών» (ακόμα και των ελεγχομένων από το εν Ελλάδι πρακτορείο του σταλινισμού, δηλαδή το Κ.Κ.Ε.) με βρετανικές λίρες, βρετανικό οπλισμό και βρετανούς στρατιωτικούς συμβούλους β) τον βρετανικό ναυτικό αποκλεισμό των ελληνικών λιμανιών, με στόχο την πρόκληση προβλημάτων στο κατοχικό καθεστώς, διαμέσου τής λιμοκτονίας τού πληθυσμού. Στο άρθρο αυτό θα ασχοληθούμε με τον δεύτερο.

«Έλαβα μια αξιοθρήνητη αναφορά για την κατάσταση στην Ελλάδα. Εκεί η πείνα έχει καταστεί ενδημική νόσος. Στους δρόμους της Αθήνας οι άνθρωποι πεθαίνουν κατά χιλιάδες από εξάντληση. Όλα αποτελούν συνέπεια τού βάναυσου βρετανικού αποκλεισμού και μάλιστα εναντίον ενός λαού, που επιπόλαια θέλησε να βγάλει για λογαριασμό των άγγλων τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό είναι το ευχαριστώ τού Λονδίνου». (Γιόζεφ Γκαίμπελς, Ημερολόγιο 30-1-1942).

Ήδη από τις πρώτες ημέρες της Κατοχής, ο γερμανός πρεσβευτής Άλτενμπουργκ πιέζει τη χώρα του για παροχή τροφίμων προς την Ελλάδα .Και ενώ οι γερμανοί και οι ιταλοί δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την διάθεσή τους να συνεργαστούν με διεθνείς οργανώσεις και με κυβερνήσεις ουδετέρων χωρών, προκειμένου να οργανωθούν αποστολές βοήθειας προς την Ελλάδα (μάλιστα οι γερμανοί διοργανώνουν κατ’ ιδίαν και αποστολές «τραίνων συσσιτίων» απ’ ευθείας από τη Γερμανία), οι αμήχανοι βρετανοί ροκανίζουν το χρόνο προβάλλοντας συνεχώς διάφορα γραφειοκρατικά προσκόμματα.

Την ώρα που εκαναν ολα αυτα οι Βρετανοί με τους Εβραίους οι "κακοί ναζι" τάιζαν τους Έλληνες!

Βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός της κατεχόμενης «συμμάχου» Ελλάδας ως συνέχιση του πολέμου σε ελληνικό έδαφος και ως κύριος προξενητής του κατοχικού λιμού.

Έγγραφο

Το πρόβλημα είναι, πόσο αξίζει για μας η καλή θέληση των ελλήνων; Έχει μεγαλύτερη σημασία για μας ο στόλος τους, η αποτελεσματικότητα της παθητικής τους αντίστασης και η ένοπλη αντίσταση των ελευθέρων στρατευμάτων τους, εννοούνται τα ελληνικά στρατιωτικά τμήματα, που είχαν συγκροτηθεί υπό βρετανική επιτήρηση και χορηγία στη Μέση Ανατολή) ώστε να διευκολύνουμε τον εφοδιασμό της Ελλάδας με σιτηρά ή βαραίνει περισσότερο το κέρδος που τότε θα αποκομίσει ο εχθρός;

Είναι σημαντικό να έχουμε έναν υγιή πληθυσμό 7,5 εκατομμυρίων αγγλόφιλων ελλήνων, για να ενισχύσουμε τη μεταπολεμική θέση μας στην Ανατολική Μεσόγειο, ή να αποδεχθούμε τη μείωση τού πληθυσμού της Ελλάδας σε πέντε εκατομμύρια (σ.σ.: το διαγραμμένο τμήμα παρέμεινε στο πρωτότυπο) τη μείωση τού ελληνικού πληθυσμού από την πείνα, την καταστροφή της υγείας του -κυρίως των παιδιών- καθώς και τη μεταστροφή των διαθέσεών του σε βίαια αντιβρετανικές; Πρέπει να ζυγισθούν πολύ αποφασιστικά τα υπέρ και τα κατά, πριν αποφασίσουμε να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα σε λιμοκτονία. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη, ότι οι έλληνες δεν θα λιμοκτονήσουν σιωπηλά. Επιπλέον θα πρέπει να υπολογίσουμε τον αντίκτυπο στην κοινή γνώμη των Η.Π.Α.»

Το ανατριχιαστικό αυτό ντοκουμέντο, που, μάλιστα, έχει ημερομηνία 11-7-1941 δηλαδή μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επιτυχή κατάληψη της Ελλάδας από τους Γερμανούς, δεν συντάχθηκε από τους κακούς κατακτητές, «που ήθελαν να μας γενοκτονήσουν και να βιάσουν τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας» όπως είθισται να κινδυνολογούν οι απευθυνόμενες σε διανοητικά καθυστερημένους εθνοπατριωτικές προπαγάνδες, αλλά προέρχεται από το παγκοσμίως γνωστό Foreign Office. Αποτελεί απόρρητο έγγραφο (αριθμός εγγράφου F.O.371/29840:R7038)

Γιαυτό οι κατώτεροι δεν εχουν κανει ούτε μια ανακάλυψη/εφεύρεση, δεν εχουν το στοιχείο της ερευνάς στο ηλίθιο μυαλό τους! Ότι τους λενε αυτο ειναι και τέρμα!! Τώρα βρείτε γύρο σας πόσους ελληνες έχετε βιολογικά και πόσους μη που αναμασούν ολα τα ψεμματα που τους ταΐζει η κομμουνιστικη ερτ και ΜΜΕ!: οι ναζι προκάλεσαν την κατοχή και την πεινά! " μηχανή του χρόνου"με κομμουνιστικα ντοκιμαντέρ! Και λοιπες ιστοσελίδες αριστερών, οχι δεν ειναι αστείο! Έχουν ίντερνετ και ειναι λες και ζουν στον μεσαίωνα και στον σκοταδισμό! Εδω έβγαλαν κυβέρνηση τους κομμουνιστες αυτα τα προβληματικά εκ γενετής για εκτελούν εντολες που εχουν οι Εβραίοι σε τόσες χώρες για να μολύνουν τα παντα!! οπως και τοτε αρχισαν να σφάζουν Γερμανούς χωρις λόγο!και μετα Έλληνες κατα χιλιάδες! Αν έχετε το θεο σας ρε νούμερά νεοελληνες που θέλετε να το "παίζεται" και απόγονοι των αρχαίων! ...

Κάντε ενα πείραμα: πείτε σε "έγκυρες ιστοσελίδες" να βρουν οι "ειδικοί" αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι», και να βαλουν το Έγγραφο αυτο που λέμε πιο πάνω για το ποιοι προκάλεσαν τον λοιμό! η ρωτήστε για πιο λόγο έγινε το παιδομάζωμα αυτο δεν μπορούν να πουν οτι το έκαναν οι "κακοί ναζι" οπως τις χιλιάδες σφαγές που έκαναν οι κομμουνιστές και λένε οτι τα έκαναν οι κακοί ναζι! καθώς το παιδομάζωμα έγινε μετα το 1945 όταν εκαναν ολοκαύτωμα και γενοκτονία στην Γερμανία ηδη!επίσης βρείτε ενα γέρο μη κομμουνιστή να σας πει τι συμπεριφορά ειχαν οι "κακοί ναζι" και πόσο ευγενικοί ηταν με τους πολίτες (οπού δεν υπήρχαν ανθρωποειδή τέρατα κομμουνιστες) όσοι εχουν μολυνθει εχουν φυσική απέχθεια προς την "ευγενές φυλή" (εχει και άλλη ονομασία) ίδια με τους αρχαίους Έλληνες !
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

αγγελικηείπε...

το ελευθερο ακομα ραδιοφωνο αθηνων μετεδειδε [εδω ελευθεραι ακομα Αθηναι,ελληνες οι γερμανοι εισβολεις ευρισκονται εις τα προθυρα των Αθηνων. Ο εισβολευς εισερχεται με ολας τας προφυλαξεις εις την ερημον πολιν με τα κατακλειστα σπιτια ...]. ;;;λοιπον ειναι ομως ετσι;; ανθρωπος μεγαλος σε ηλικια οικογενειακος φιλος μας ειχε πει πως οταν εμπαιναν οι γερμανοι [παρελαση] στην Αθηνα -κατοικουσε τοτε στην ιερα οδο- ηταν παρον και παρακολουθουσε την [εισβολη] δεξια και αριστερα στον δρομο υπηρχε κοσμος με σημαιες ελληνικες λουλουδια και χειροκροτουσαν,επισης γυναικες προσφεραν λουλουδια στους γερμανους....και ναι υπαρχει βιντεο γερμανικο στο youtube που ολα αυτα φαινονται τα δειχνει εδω= german troops in Athens-Deutsche truppen erreichen Athens.. ομως το ραδιοφωνο μιλουσε για ερημη πολη.

george-aetosείπε...

Ένα μεγάλο μπράβο ούτε εγω ήξερα οτι υπάρχει τέτοιο βιντεο! πως και δεν έπαιξε σε καμια ΕΡΤ σε τόσα ντοκιμαντέρ προπαγάνδας άραγε? μονο να λενε οτι σκότωσαν "Έλληνες"!ΟΧΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!ΕΛΛΗΝΕΣ! όταν και σημερα δηλώνουν ανθέλληνες οι κομμουνιστες που δεν ειναι Έλληνες βιολογικά!! ΤΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!ΜΆΝΤΕΨΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ! ενώ στην Κρήτη που ειναι αραβοελληνες το μεγαλύτερο ποσοστό τους έσφαζαν!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications