10 Μαρ 2017

Χημικές ουρές (chemtrails) και αεροψεκασμοί: αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ του zougla.gr το 2014

Χημικές ουρές (chemtrails) και αεροψεκασμοί: αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ του zougla.gr

Σχεδόν 3 χρόνια από την προβολή του δεν έχει αλλάξει τίποτε! η ανάδειξη του θέματος έγινε απο τα ανεξάρτητα blog, οχι απο τις έγκυρες πήγες αποβλάκωσης!αυτο γιατι κανουν επίθεση και στα blog ως μη έγκυρες πήγες τα troll, ώστε να διαβάζουν μονο τις ιστοσελίδες του συστήματος!

Ουδείς ασχολείται με το το θέμα και όλα ρέουν ομαλά! οποιος ασχοληθεί ορμούν πάνω του αυτα τα ελεεινά ανθρωποειδή και του κανουν επίθεση με καθε τρόπο!

Χημικές ουρές (chemtrails) και αεροψεκασμοί: αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ του zougla.gr

Ας είναι καλά η προπαγάνδα των ΜΜΕξαπάτησης τα πληρωμένα ζωώδες troll του ίντερνετ, και η πλήρη αδιαφορία του "Κράτους" με διορισμένους που απλά περνούν το μισθό και εκτελούν εντολές...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Χημικές ουρές (chemtrails) και αεροψεκασμοί: αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ του zougla.gr το 2014
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: