Αναβιώνουν μνήμες από την στημένη τραγωδία της Germanwings με το εξαφανισμένο αεροπλάνο και τον δηθεν τρελό πιλότο!
Αναβιώνουν μνήμες από την στημένη τραγωδία της Germanwings με το εξαφανισμένο αεροπλάνο και τον δηθεν τρελό πιλότο!

Οργισμένος δήλωσε εχθές ο δικηγόρος συγγενών θυμάτων της συντριβής του A320 της Germanwings, καθώς συγγενείς του υπεύθυνου για την τραγωδία Γερμανού συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτς, διατείνονται ότι επρόκειτο για δυστύχημα.

Οι οικογένειες των θυμάτων ετοιμάζονται να τιμήσουν τη μνήμη των δικών τους με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε την 24η Μαρτίου του 2015. Εκείνη την ημέρα ο Αντρέας Λούμπιτς, ο συγκυβερνήτης του A320 που εκτελούσε το δρομολόγιο Βαρκελώνη-Ντίσελντορφ, συμφωνα με τα μέσα μαζικής καταστολής της σκέψεως ,είχε εσκεμμένα ρίξει το αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις, με αποτέλεσμα τον θάνατο 149 ανθρώπων hoax! .

Με αφορμή την θλιβερή επέτειο, ο πατέρας του πιλότου, Γκίντερ Λούμπιτς, συγκάλεσε συνέντευξη τύπου για την Παρασκευή στο Βερολίνο. Στόχος είναι με τη στήριξη ενός «ειδικού στα αεροσκάφη, διεθνούς φήμης», του δημοσιογράφου Τιμ Φαν Μπέβερεν, να παρουσιάσει την έρευνα που διεξήγαγε ο ίδιος και να επιχειρήσει να αποδείξει την αθωότητα του γιου του! μάταια θα το κανει το "πόρισμα" το έβγαλαν, ολόκληρους πολέμους εχουν κάνει με αυτο το τρόπο με ελεγχόμενα ΜΜΕ. .

«Έως σήμερα, όλος ο κόσμος βασιζόταν στο fake σενάριο του συγκυβερνήτη που έπασχε από κατάθλιψη πολύ καιρό,(δες πιο κάτω ) ο οποίος εσκεμμένα οδήγησε το αεροσκάφος στη συντριβή στις πλαγιές του βουνού, σε μια προσχεδιασμένη ενέργεια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό είναι λάθος» επισημαίνει ο πατέρας σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Μερικές παρατηρήσεις:Η σκηνοθετημένη πτώση και συντριβή του Germanwings στις Γαλλικές Άλπεις! σε μια εποχή που έπρεπε να ήταν γεμάτο χιόνι! δεν υπάρχουν πτώματα, ούτε μεγάλα κομμάτια ειδικά οι κινητήρες που έπρεπε να ηταν κάπου εκεί, δεν εχει ξανα γίνει πότε στην ιστορία να διαλυθεί ενα ολόκληρο αεροπλάνο σε μικρά κομματάκια :

Παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς, δεν βρέθηκαν ανθρώπινα υπολείμματα στον υποτιθέμενο τόπο της συντριβής του jet της Germanwings. Δεν ήταν ένα σημείο συντριβής, αλλά ήταν ένας τόπος σκουπιδιών. Κάτι που δεν έγινε θέμα: Τούρκοι πιλότοι είδαν... UFO πριν την αεροπορική τραγωδία

Έχουμε και το εξής παράδοξο: Τελικά αυτός ο πιλότος ήταν σχιζοφρενής,παρανοϊκός,κυκλοθυμικός και επικίνδυνος.Βρήκαν επίσης,λέει,στο σπίτι του χάπια για τρελούς,σχισμένες συνταγές για ψυχοφάρμακα,παλιές ιατρικές παραπομπές γιατρών που ζητούσαν επανεξέταση κάθε έξι μήνες γιατι ήταν σε σοβαρή κατάσταση. Επίσης τον είχε χωρίσει η γκόμενα του και ήθελε να αυτοκτονήσει.Τα τελευταία νέα λένε οτι τα είχε με την εταιρία του και ήθελε να την εκδικηθεί!!! Αυτόν λοιπόν τον είχαν προσλάβει Γερμανοί,που ως γνωστόν έχουν μια τρελά με την τυπικότητα και την ασφάλεια,για να κάνει τον πιλότο!!!

Όταν όλοι οι μάρτυρες ειναι νεκροί(?) λες οτι θες και φορτώνεις οτι θες σε οποίον θες! φρόντισαν γιαυτό τα έγκυρα μέσα χειραγώγησης!!που πήγε το αεροπλάνο? μάλλον οπού πήγε και της Malaysia Airlines , πτήση MH370!!! ακομα το ψάχνουν δεν με άκουσε κάνεις τότε, 5 μέρες μετά της εξαφάνιση του! ....ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications