Γιατί δολοφόνησαν τον Wernher von Braun αφου πρώτα έμαθαν την τεχνολογία πυραύλων?
Γιατί δολοφόνησαν τον Wernher von Braun αφου πρώτα έμαθαν την τεχνολογία πυραύλων??

Ο Βέρνερ φον Μπράουν (Freiherr von Braun· Βιρσίτζ τοτε Γερμανίας και σήμερα Πολωνίας(τότε Ανατολικής Πρωσίας η μίση πολώνια ηταν Γερμανία που άρπαξαν με το πρώτο παγκόσμιο πόλεμο), 23 Μαρτίου 1912 –πέθανε στην Βιρτζίνια, των ΗΠΑ, 16 Ιουνίου 1977) ήταν Γερμανός φυσικός και μηχανικός με σημαντική συμβολή στη δημιουργία βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων που μετέφεραν τους αστροναύτες και δορυφόρους στο διάστημα. Θεωρήθηκε ως ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες ειδικά στα διαστημικά ταξίδια.

Ο Φον Μπράουν υπήρξε ο κατασκευαστής των πυραύλων Jupiter C και Vanguard, με τους οποίους εκτοξεύθηκαν οι τεχνητοί δορυφόροι Explorer 1 και Explorer 3. Από το 1961 άρχισε, με την εποπτεία του φον Μπράουν, η κατασκευή των πυραύλων Saturn, που ήταν σχεδιασμένοι για να μεταφέρουν μεγάλα φορτία σε τροχιά και πέρα από την τροχιά της Γης.

Ήταν ο δημιουργός του πρώτου πυραύλου στον κόσμο Α4 (Aggregat-4), ο οποίος ήταν μέρος της σειράς πυραύλων που ο φον Μπράουν σχεδίασε και κατασκεύασε για λογαριασμό της Γερμανίας στο διάστημα 1933–1945 και στην συνεχεία των V-2 πυραύλων που ο Εβραίος Frederick Lindemann είχε επανειλημμένα επιχειρήματα κατά στην φήμη για την ύπαρξη των V-2 πυραύλων , υποστήριζε ότι ήταν «μια μεγάλη φάρσα για να αποσπάσει την προσοχή τους» ποια προσοχή τους? μα φυσικά να καταστρέψουν την Γερμανία!ειχαν πολλούς λογούς να καταστρέψουν την Γερμανία!! οχι μονο που απαλλάχτηκε απο τους Εβραίους και τις εβραϊκές τράπεζες, αλλα και για άλλους λογούς!

Σε ενα πράγμα ειναι κάλο το εγκληματικό μυαλό τους! να σκοτώνουν και αυτο με την βοήθεια των "σκύλων" τους! ο Frederick Lindemann σχεδίασε επιστημονικά την σφαγή των αμάχων πίσω απο τον μεθύστακα χοντρομπαλά Winston Churchill που ενεργούσε για λογαριασμό του εβραϊκού καπιταλισμού είχε δηλώσει:

«Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί!» και ερχεται το καθε ανθρωποειδές και σου πιπιλάει τα μυαλά οι ναζι και ναζι, που χωρις αυτούς ακομα στο μεσαίωνα θα ήμασταν! όλοι μεγάλοι επιστήμονες και οχι μονο ηταν Γερμανοί και γύρο απο αυτη την περιοχή (βλέπε Τesla) έως το 1945 γιατι? όλη η επιστημονική πρόοδο απο απο τον μεσαίωνα ειναι η απο αυτη την περιοχή η απο αυτούς που έφυγαν απο αυτη την περιοχή! βρείτε λίστα με εφευρέτες/επιστήμονες τα τελευταία 100-150 χρονιά made in Germany! οι άλλοι copy paste!

Κάποιος είχε πει:Οι Εβραίοι είναι ανίκανοι να μεταφράσουν μηχανιστικά τη φύση, όπως γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις. Γι' αυτόν τον λόγο, δεν γνωρίζουν μηχανισμούς και η σκέψη τους κυριαρχείται από μια πανίσχυρη αυθαιρετότητα. Αυτός είναι ο λόγος που, ο Εβραίος δεν έχει ποτέ ανακαλύψει κάτι. Ο Αϊνστάιν οτι δηθεν εχει ανακαλύψει ειναι κλεμμένο λόγο της θέσης που είχε, δημιούργησε ένα μοντέλο αυθαίρετου τεχνητού σύμπαντος το οποίο ερχόταν σε αντίθεση με το φυσικό, τρισδιάστατο σύμπαν της «γερμανικής φυσικής».Στη Γερμανία το 1933, ο γερμένος Leonard έγραψε στο "Volkischen Beobachter": "Το πιο σημαντικό παράδειγμα της επικίνδυνης επιρροής της εβραϊκής κοινότητας για τη μελέτη της φύσης είναι ο Αϊνστάιν!! η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν είχε επίσημα απαγορευτεί.

Λέω για να λένε αυτοι συνεχεία για ναζι μέρα νύχτα,και τι "κακό" που έκαναν,κατι θέλουν να κρύψουν, και βρήκα!(άσχετα που οποιος "καθαρός", κανει μια μικρή ερευνά καταρρίπτει τα ψευδή τους) για να καλύψουν τις θηριωδίες που έκαναν κατα της Γερμανίας! ειναι ειδική κατώτερη φάρα κομμουνιστών ιδιοι με τους Εβραίους!(για πείτε τους για εξωγήινους η οτιδήποτε που δεν λένε στα σχολεία,ολα ειναι θεωρίες συνωμοσίας! στο κατώτερο μυαλό τους! ) και η συμπεριφορά τους με οδήγησε να ανακαλύψω τι παίζεται! τα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα απο όσο φαίνονται!! καθώς δεν ειναι μονο τα ιστορικά ψεμματα αλλα κατι άλλο χειρότερο! αλλα αρκετά ασχοληθήκαμε με τα ανθρωποειδές ζωώδες κτήνη!

Βέρνερ φον Μπράουν

Βέρνερ φον Μπράουν. Θάνατος 16 Ιουνίου 1977 (65 ετών) αιτία θανάτου:καρκίνος στο πάγκρεας και καρκίνος του ήπατος! περίεργο ε? είχαν καποιο λόγο να τον σκοτώσουν?

Ο Werhner Von Braun , μίλησε για εξωγήινη βοήθεια το 1959.«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με δυνάμεις που είναι πολύ ισχυρότερες από μας και είναι προς το παρόν άγνωστες σε μας. Περισσότερα δεν μπορώ να πω προς το παρόν. Είμαστε τώρα σε στενότερη επαφή με αυτές τις δυνάμεις, και μέσα σε έξι ή εννέα μήνες του χρόνου μπορεί αν με επιτραπεί να μιλήσω με μεγαλύτερη ακρίβεια σχετικά με το θέμα αυτό . "

Λοιπόν τι συμπέρασμα βγάζει κάποιος απο αυτα; υπάρχει ένας όρκος σιωπής όσο ειναι εν ενεργεία, υπό τον φόβο οτι ίσως μην βγάλει κανένα βιβλίο, οπως συνηθίζεται όταν βγουν στην σύνταξη και παύει ο όρκος, για το θέμα εξωγήινοι "ανθρώπους άλλου κόσμου" οχι τους δικούς τους εξωγήινους! και αποκαλυφτεί το μεγα μυστικό! η για αυτα που προκάλεσαν στην πατρίδα του,(άλλο κύρος εχει να τα λεει ένας επιστήμονας ) τον δολοφόνησαν με τον γνωστο τρόπο που στέλνουν τους "ανεπιθύμητους" χωρίς υποψίες! ειναι το ευχαριστώ! κλασική αδίσταχτη τακτική! οπως όταν ο Χίτλερ πλήρωσε τους Εβραίους να ξεκουμπιστούν απο την Γερμανία και για ευχαριστώ την ισοπέδωσαν !

Ο υπουργός δηθεν "προπαγάνδας" οπως σας πιπιλίζουν χρονιά τωρα,γιατι ήξερε πολλά και έλεγε αλήθειες Γιόζεφ Γκαίμπελς όταν εκαναν εισβολή στο Βερολίνο με ορδες Μογγόλων :Καταρρέουμε... θα παρασύρουμε μαζί μας την ανθρωπότητα!", και δεν εννοούσε μονο την Γερμανία που ισωπεδωσαν ,βίασαν,σκότωσαν, έκαναν ολοκαύτωμα σε χιλιαδες άμαχους! οι θηριωδίες που εκαναν δεν περιγράφονται με λογία,και την εκαναν κομμάτια και στο τέλος τσακώθηκαν και την χώρισαν στην μέση!(βλέπε τοίχος Βερολίνου) και τι λένε σημερα? οι ναζι επιβάλουν μετρά, ναζιστική Ευρωπαϊκή ένωση! το λενε και το πιστεύουν κιόλας! Και ρωτάω γιατι δεν εχει βγει ένας να πει τα αυτονόητα, αυτα που λέμε εδω? το Ίδρυμα Ροκφέλερ πλήρωσε $ 139,000.00 το 1946 να αναθέσει τη δημοσίευση της «επίσημης» ιστορία του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου!!!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

AthenianOneείπε...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΕΔΩ... ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ 'ΠΥΡΑΥΛΟ"... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΜΟΝΟΙ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 1926 ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΕΣ!

george-aetosείπε...

Δεν βάζεις όνομα γιατι φυσικά δεν υπάρχει Έλληνας !! μήπως και οι Κινέζοι που ειχαν φτιάξει πυραύλους τύπου Πυροτεχνήματα τα συγκρίνεις με τους πυραύλους? ξέρω γω! ο λόγος που οι πιο πολλές εφευρέσεις και η επιστημονική πρόοδο ειναι απο την Γερμανία ηταν γιατι ηταν καυκάσια φυλη εκεί γνήσια , οι άλλοι ειναι ζωα μπροστά στην καυκάσια φυλή !!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications