Βανδάλισαν το εβραϊκό νεκροταφείο στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ νόμιζαν οτι ξεμπέρδεψαν ισοπεδώνοντας την ναζιστική Γερμανία!οι Οβριοί!!
Βανδάλισαν το εβραϊκό νεκροταφείο στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ νόμιζαν οτι ξεμπέρδεψαν ισοπεδώνοντας την ναζιστική Γερμανία!οι Οβριοί!!

Η φώτο ειναι απο αμερικάνικες αριστερές ιστοσελίδες τι πρωτότυπο αν δεν ειναι δικός τους ειναι ναζι! Σας μεταφέρουμε την είδηση απο γνωστη αριστερή ιστοσελίδα που υμνούν τα αφεντικά τους :Περίπου 100 επιτύμβιες πλάκες σε ένα εβραϊκό κοιμητήριο στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ υπέστησαν βανδαλισμό, ανακοίνωσε η Αστυνομία την Κυριακή, επεισόδιο που προστέθηκε σε μια σειρά παρόμοιων συμβάντων στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα.

Ένας επισκέπτης του Νεκροταφείου Όρος Κάρμελ τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση το πρωί της Κυριακής για να καταγγείλει ότι οι επιτύμβιες πλάκες στους τάφους τριών συγγενών του είχαν ανατραπεί, αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο ανακάλυψαν ότι περίπου 100 άλλες είχαν υποστεί επίσης βανδαλισμό.

Η πράξη έγινε αφού έπεσε το σκοτάδι το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ο τηλεοπτικός σταθμός WPVI της Φιλαδέλφειας, που συνεργάζεται με το ABC, ανέφερε ότι οι ζημιές στο κοιμητήριο είναι εκτεταμένες και πλάνα που μετέδωσε εικονίζουν ολόκληρες σειρές επιτύμβιων πλακών που έχουν ανατραπεί.

«Ελπίζω ότι απλά ήταν μερικά παιδιά που τα είχαν πιει. Αλλά το γεγονός πως ήταν τόσες πολλές οδηγεί κάποιον να σκεφτεί ότι μπορεί να ήταν στοχευμένη ενέργεια», δήλωσε ο Άντριου Μάλιν, που είχε πάει να δει τον τάφο του πατέρα του στο κοιμητήριο, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό.

Μια οργάνωση που καταγράφει τις ενέργειες οργανώσεων μίσους στις ΗΠΑ, η Anti-Defamation League, ανακοίνωσε πως προσφέρει αμοιβή 10.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, με την υποστήριξη του Ιδρύματος της Οικογένειας Μάιζελ. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ Ιμάνουελ Ναχσόν έγραψε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ότι «η βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου στη Φιλαδέλφεια προκαλεί σοκ και ανησυχία. Είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές των ΗΠΑ θα συλλάβουν και θα τιμωρήσουν τους δράστες».

Ο βανδαλισμός καταγράφηκε περίπου μία εβδομάδα αφότου περίπου 170 επιτύμβιες πλάκες υπέστησαν ζημιές σε εβραϊκό κοινοβούλιο στο Σεντ Λούις.Κέντρα της ισραηλιτικής κοινότητας σε όλες τις ΗΠΑ έχουν καταγγείλει πως καταγράφεται αλματώδης αύξηση των απειλών για βόμβες, αν και μέχρι σήμερα όλες αποδείχθηκαν φάρσες.Ισραηλιτικές οργανώσεις επέκριναν εξάλλου τον Λευκό Οίκο διότι δεν έκανε καμιά αναφορά στους Εβραίους στην ανακοίνωσή του για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος τον περασμένο μήνα.

Μου φαίνεται οτι ήρθε ο καιρός των μαζικών απελάσεων των εβραιων απο την Αμερική μαζί με τα σκυλια τους τους κομμουνιστες(αφου τους γίνει στείρωση) στο δρόμο που χάραξε ο Χίτλερ! τωρα δεν θα ειναι μονή της οπως ηταν η Γερμανία τοτε, ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Η τακτική αυτή είναι γνωστή και λέγεται "Πουρίμ"="Δημιουργώ τα κτυπήματα ο ίδιος εναντίον μου".

Εχουν ξανασυμβεί περιστατικά όπου Εβραίοι δημιούργησαν αντισημιτισμό οι ίδιοι; Φυσικά και υπάρχουν. Διαβάστε:

1ον Στην Ελλάδα αποδείχθηκε οτι το εβραικο νεκροταφειο στα Γιαννενα καταστραφηκε απο το γιο του αρχιραββινου Ιωαννινων. Οι Εβραίοι και τα μεγάλα ΜΜΕ δεν αποκατέστησαν την αλήθεια. Αντίθετα έγραφαν οτι πρόκειται για "αντισημιτικές" επιθέσεις. Οτι κάνουν δηλαδή και σήμερα με την Συναγωγή Χανίων.

2ον Εβραίος κατασκεύασε και έκδοσε αυτοβιογραφία απο Ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης ενώ την είχε επινοήσει.

3ον "Ηρωικό θύμα νεοναζιστικής βίας" καταδικάζεται για ψευδή καταγγελία.

4ον Ραβίνος στη Γαλλία αυτομαχαιρώθηκε.
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2010/01/state-department.html


"Ηρωικό θύμα νεοναζιστικής βίας" καταδικάζεται για ψευδή καταγγελία
Η 17χρονη Ρεβέκα Κ.
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2008/12/blog-post_2637.html

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications