23 Φεβ 2017

Τη ρώτησε αν έχει «περίοδο» και το πλήρωσε ακριβά -Το καμάκι στον δρόμο κατέληξε σε ξήλωμα του καθρέφτη [Βίντεο]

Τη ρώτησε αν έχει «περίοδο» και το πλήρωσε ακριβά -Το καμάκι στον δρόμο κατέληξε σε ξήλωμα του καθρέφτη [Βίντεο]

Η εκδίκηση ήταν... ζεστή για μια νεαρή ποδηλάτισσα, η οποία αντέδρασε με έντονο τρόπο στο «καμάκι» που της έκανε συνοδηγός επαγγελματικού αυτοκινήτου στο κεντρικό Λονδίνο.

Το συμβάν κατεγράφη από κάμερα GoPro που ήταν προσαρμοσμένη στο κράνος ενός μοτοσικλετιστή ο οποίος βρισκόταν πίσω από το επαγγελματικό αυτοκίνητο και τη νεαρή οδηγό.

Καθώς τα τρία οχήματα έχουν σταματήσει σε ένα κόκκινο φανάρι, ένας από τους άνδρες που ήταν μέσα στο φορτηγάκι (πιθανότατα ο συνοδηγός) ακούγεται να λέει στη νεαρή: «ΟΚ, θες το τηλέφωνό μου;».

Η κοπέλα τούς λέει να την αφήσουν ήσυχη και χτυπά το βανάκι, με τον άνδρα να εκφράζει την απορία του για την αντίδρασή της. «Εχεις περίοδο;», της είπε, μεταξύ άλλων, προσπαθώντας ταυτόχρονα να την ακουμπήσει στον ώμο.

Και ενώ η κατάσταση φαίνεται πως θα κλιμακωθεί, ανάβει το πράσινο και το φορτηγάκι ξεκινά, με τη νεαρή να υψώνει το μεσαίο της δάχτυλο. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί. Η κοπέλα φαίνεται σαν να καταδιώκει το φορτηγάκι και όταν εκείνο παρκάρει, βρίσκει την ευκαιρία της: σταματά δίπλα του και με αστραπιαίες κινήσεις «ξηλώνει» τον δεξιό καθρέφτη του οχήματος, πριν συνεχίσει τον δρόμο της.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τη ρώτησε αν έχει «περίοδο» και το πλήρωσε ακριβά -Το καμάκι στον δρόμο κατέληξε σε ξήλωμα του καθρέφτη [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: