21 Φεβ 2017

ΒΙΝΤΕΟ: «Τελειώνουν» την Ισπανία – Πρωτοφανείς εικόνες

ΒΙΝΤΕΟ: «Τελειώνουν» την Ισπανία – Πρωτοφανείς εικόνες

Χαμός στα σύνορα με το Μαρόκο

Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες από την Αφρική πέρασαν με επιτυχία τα ισπανικά σύνορα από το Μαρόκο και αμέσως ανταμείφθηκαν με γεύματα, κρεβάτια, δικηγορικές συμβουλές και μαθήματα ισπανικής γλώσσας.

Επιπλέον τους δόθηκε η ευκαιρία να αιτηθούν ασύλου, άσχετα αν δεν επρόκειτο για πρόσφυγες αλλά για μετανάστες. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δραματική για την Ευρώπη, με πολλούς Ευρωπαίους να μην συνειδητοποιούν τις αναταραχές που έπονται λόγω ραγδαίας επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης με την εισαγωγή φτώχειας αλλά και λόγω της βάρβαρης νοοτροπίας του Ισλάμ.

Όπως θα δείτε στο βίντεο δεν πρόκειται για οικογένειες αλλά για νέους άνδρες που στόχο εχουν να κανουν παιδιά με Ευρωπαίες ώστε να γίνουν όλοι μαύροι πλήρως ελεγχόμενοι !κανονική εισβολή by soros! .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΒΙΝΤΕΟ: «Τελειώνουν» την Ισπανία – Πρωτοφανείς εικόνες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: