10 Φεβ 2017

Τα Σκυλιά Βλέπουν τις Οντότητες που Κινούνται Δίπλα μας (vid)

Τα Σκυλιά Βλέπουν τις Οντότητες που Κινούνται Δίπλα μας (vid)

Ένα βράδυ κάπου στην αφρικανική Ρουάντα ένα μικρό αγόρι έκανε ένα βίντεο στο δρόμο με το κινητό του τηλέφωνο.

Βλέποντας μια ομάδα αδέσποτων σκύλων να προχωρούν προς μια πλευρά και ξαφνικά φοβισμένα καθώς ήταν από κάτι, έτρεξαν να φύγουν. Στο βίντεο το αγοράκι είδε αργότερα τις εντυπωσιακές εικόνες μιας οντότητας ή ενός φαντάσματος, να κινείται προς τα σκυλιά.

Τα σκυλιά βλέπουν οντότητες που εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας. Για αυτόν το λόγο τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι και οι προστάτες μας..

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


1σχόλια:

Τα Σκυλιά Βλέπουν τις Οντότητες που Κινούνται Δίπλα μας (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Δαγκώνουν τις οντότητες δηλαδη? Πως μας φιλάνε?
Εγώ ξέρω ότι οι οντότητες αυτού του είδους που βλεπουν οι σκύλοι δεν με πειράζουν. Ξέρω όμως άλλες οντότητες που βλέπουν οι άνθρωποι Κυβερνητικές ας πουμε και άλλες οντότητες που όντως κάνουν κακό και στη Χώρα και στους Έλληνες.
Υπάρχουν βέβαια και οι Έλληνες άνθρωποι-σκύλοι. Είναι αυτοί που θέλοντας να εκδηλώσουν την έκπληξή τους αναφωνούν ΟΥΑΟΥ,το οποίο δεν ειναι τίποτε άλλο παρά το ΓΑΒ των σκύλων.

1,61

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: