Μέτα το κράξιμο το παίζει και πατριώτισσα η Τατιάνα Στεφανίδου, όλοι οι συνεργοί και εργάτες θα πληρώστε!
Μέτα το κράξιμο το παίζει και πατριώτισσα η Τατιάνα Στεφανίδου, όλοι οι συνεργοί και εργάτες θα πληρώστε!

Λοιπόν μετα λύπης έχει διαπιστωθεί οτι ο μέσος άνθρωπος δεν έχει ιδέα ούτε καν απο αληθινή ιστορία! γιατι εκτός οτι λένε ψέματα στα σχολειά κάποια ομάδα ανθρώπων-τεράτων διατηρούν αυτά τα ψέμματα!

Ο ηλίθιος είναι όποιος προκαλεί ζημιά σε άλλον άνθρωπο ή σε ομάδα ανθρώπων χωρίς να ωφεληθεί ο ίδιος ή ακόμα έχοντας και προσωπική ζημία.
H πιθανότητα κάποιος να είναι ηλίθιος είναι ανεξάρτητη από κάθε άλλο χαρακτηριστικό αυτού του προσώπου.Το ποσοστό των ηλίθιων είναι το ίδιο σε κάθε κοινωνική ομάδα ακόμα και μεταξύ καθηγητών πανεπιστημίου αλλά επίσης ακόμα και στους κατόχους Νόμπελ.

Αυτοί που κλείνουν τα μάτια στην αλήθεια ειναι εχθροί της αληθείας, δεν τους αξίζει τίποτα!, και συνεργοί σε αυτά που κανουν εις βάρος όλων,ακομα και αυτών που δεν έχουν μάτια κλειστά! γεγονός ειναι οτι κερδίζουν οι ηλίθιοι πάντα! δεν κανουν 5 Εβραίοι κουμάντο μόνο.... έχουν τους λεγόμενους σκύλους τους, όχι μόνο αυτούς που έχουν όφελος ΜΜΕ ιστοσελίδες, διορισμούς κτλ,αλλα και αυτούς που δεν έχουν .... ! ειναι οι λεγόμενοι σκύλοι που υποστηρίζουν το σύστημα πάση θυσία και ειναι ανάμεσα σας!

Η διαίσθηση μου = πληροφορία /μήνυμα (που μεχρι τωρα εχει βγει σωστή σε ολα) μου λεει οτι σας περιμένει η κόλαση οχι οπως την διδάσκουν οι θρησκείες! σε όσους συνεργάστηκαν με καθε τρόπο είτε με γνήσιους κομμουνιστες / αριστερούς είτε με Εβραίους! η διάφορα μεταξύ κομμουνιστών και μη ξέρετε ποια ειναι? (εκτός των χρήσιμων ηλίθιων ) οτι οι πρώτοι ειναι απευθείας απο την κόλαση στον φυσικό σας κόσμο!γιαυτό εχουν μια τάση να σφάζουν ως τέρατα ανθρώπους! οποιος κατάλαβε κατάλαβε!

Δεν αναγνωρίζω καμια ιδεολογία! δεν υπάρχει στην φυσική! εκτός απο ηλίθιους και ανθρωπόμορφα τέρατα! κάλο και κακό! παρατηρώντας τις θηριωδίες που εχουν κανει οχι πολύ πίσω, μόλις 80 χρονιά πριν σε Ελλαδα και ναζιστική Γερμανία (στην μαζα παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως θύματα !!όταν διέπραξαν θηριωδίες και αιματοκύλησαν την Ευρώπη και σημερα παρουσιάζουν ως κακό τον Χίτλερ! ούτε λόγος ποιοι αρχισαν και τον πρώτο και τον δεύτερο παγκοσμιο στα αλήθεια! ) εύκολα καταλαβαίνεις οτι ο κομμουνισμός δεν ειναι ιδεολογία! και φυσικά δεν ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι όλοι αυτοι ,ζουν αναμεσα σας! και γεννούν νεα! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications