Δείτε το λόγο που η Νορβηγία δίνει επίδομα 1.200 ευρώ σε κάθε κάτοικό
Δείτε το λόγο που η Νορβηγία δίνει επίδομα 1.200 ευρώ σε κάθε κάτοικό

Τώρα που την εκαναν ισλαμπαρατ δίνουν επιδόματα.Ήδη το Όσλο, η πρωτεύουσα της Νορβηγίας βιώνει μια επιδημία βιασμών με τους μουσουλμάνους λύκους, να αντιπροσωπεύουν το 100 τοις εκατό των βιαστών (!) (Αυτές είναι επίσημες στατιστικές από την νορβηγική αστυνομία)με 9 από τις 10 να είναι επιθέσεις εναντίον Νορβηγίδων της ελληνικής φυλής! η άριας, στον αγώνα του αφανισμού! να γίνουν όλες οπως οι αριστερές ουγκ εδω! ίδια ιστορια οπως με την τουρκοκρατία! σε όλες τις χώρες που δεν ειχαν τουρκοκρατία! αρχή γενομένης της Γερμανίας αμέσως μετα την εισβολή και γενοκτονία το 1945,εκτός τους ομαδικούς βιασμούς και μαγάρισμα, πρώτη τους δουλειά ηταν να στείλουν ορδες Τούρκων 1946-1960 , και έως σήμερα απο 40 εκ, πήγε 80 εκ πάσης φύσεως αλλοφύλων!τι δεν κατάλαβες? αλλα οι "κακοί ναζι" επιβάλουν μετρά! η ηλιθιότητα ειναι ανίκητη! αυτα ειναι τα αποτελέσματα του μπασταρδέματος 400 ΧΡΟΝΙΑ! κατα τα αλλα ειναι όλοι γνήσιοι Έλληνες! δεν ήξερες δεν ρώτησες? οτι μαζί με την Γερμανία έχασε και η Ευρώπη, οι κακοί ναζι ε? οι ξευτιλισμένοι νεοελληνες τουρκοσποροι τα λενε αυτα! ειναι στο μπασταρδεμένο DNA τους συνήθως αριστεροι/κομμουνιστες ειναι! σας τσούζει η αλήθεια? η δεν έγιναν οπως τα γράφουμε; πάντως ενα σωστό λενε οι τουρκόσποροι σε όλη την Ευρώπη!κάτω οι ναζι για να επικρατήσει η φυλη τους!. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Την ώρα που η Φινλανδία δίνει επίδομα 600 ευρώ το μήνα σε κάποιους Φινλανδούς απλά για ένα κοινωνικό πείραμα όπου θα καταγράφεται πώς θα αλλάξει η αγοραστική συμπεριφορά τους, η Νορβηγία ανακοίνωσε ότι προσφέρει 1.200 δολάρια σε κάθε κάτοικο του Όσλο στον αγώνα υπέρ του περιβάλλοντος!! 3 πουλάκια κάθονται! που σημαίνει οτι ενα μεγάλο μέρος θα πάει σε λαθρο!.

Συγκεκριμένα από την 1η Φεβρουαρίου η νορβηγική κυβέρνηση προσφέρει το ποσό των 1.200 δολαρίων στους κατοίκους της πρωτεύουσας της χώρας για να αγοράσουν ηλεκτρικό ποδήλατο.

Το Όσλο είναι μία από τις πόλεις με την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μόλυνση της ατμόσφαιρας με τις αρχές να θέλουν να κόψουν την εξάρτηση των κατοίκων από το αυτοκίνητο. Τα e-ποδήλατα κοστίζουν από $2.500 έως $6.400 με την κυβέρνηση να καλύπτει από το 25% έως το 50% του κόστους.

Η κουλτούρα του ποδηλάτου είναι τόσο διαδεδομένη στη Νορβηγία όπου ο κύκλος εργασιών και οι επενδύσεις που σχετίζονται με τα ποδήλατα φτάνουν πανεθνικά το 1 δισ. δολάρια, ενώ υπάρχουν ακόμα και ανελκυστήρες για ποδήλατα στις ανηφόρες των βουνών.Το Όσλο έχει απαγορεύσει ολοκληρωτικά την κυκλοφορία diesel οχημάτων στους δρόμους του κέντρου της πόλης από 2019. Εως το 2030 η νορβηγική κυβέρνηση έχει βάλει στόχο να είναι «carbon neutral» δηλαδή να έχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα.

Έως το 2020 το Οσλο θα έχει μειώσει στο μισό, σε σχέση με το 1990, τις εκπομπές των αερίων που θεωρούνται υπεύθυνα για το «φαινόμενο του θερμοκηπίου».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications