8 Φεβ 2017

Οι κεραυνοί ϟϟ της γνώσης κτύπησαν τον Τραμπ ☠: Πολλοί κακοί άνθρωποι θέλουν να μπουν στις ΗΠΑ!σωστά!

 Οι κεραυνοί ϟϟ της γνώσεις κτύπησαν τον Τραμπ ☠: Πολλοί κακοί άνθρωποι θέλουν να μπουν στις ΗΠΑ!σωστά!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι το εφετείο το οποίο εξετάζει το κατά πόσον είναι νόμιμο το διάταγμά του για την μετανάστευση πρέπει να ταχθεί με το μέρος του, τονίζοντας πως πολλοί «κακοί άνθρωποι» θέλουν να πάνε στη χώρα.

Ο Τραμπ έκανε την τοποθέτηση αυτή κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στον Λευκό Οίκο κατά την οποία επέκρινε επίσης τις καθυστερήσεις από τη Γερουσία στη διαδικασία έγκρισης του διορισμού πολλών κυβερνητικών στελεχών του, συμπεριλαμβανομένου του Σκοτ Προύιτ στην ομοσπονδιακή υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος (EPA).

Κρυφό περιεχόμενο μονο για φίλους της σελίδας , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ!στείλτε στην σελίδα facebook μήνυμα, για κωδικό και αν ειστε Έλληνες θα σας δοθεί κωδικός! μεχρι να φτιάξουμε ειδικό τεστ , και αυτο το σύστημα θα καθιερωθεί στο μέλλον, ώστε να μην εχουν πρόσβαση τα σκυλιά των Εβραίων σε μυστικές πληροφορίες!
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι κεραυνοί ϟϟ της γνώσης κτύπησαν τον Τραμπ ☠: Πολλοί κακοί άνθρωποι θέλουν να μπουν στις ΗΠΑ!σωστά!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: