ΠΕΡΊΕΡΓΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΆΞΕΝΟ ΚΌΣΜΟ!
ΠΕΡΊΕΡΓΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΆΞΕΝΟ ΚΌΣΜΟ!
Αυτοί οι original Εβραίοι, σας φαίνονται για ο εκλεκτός λαός του θεού?

Ο μαρξισμός εχει εξαπλωθεί ως πανούκλα παντού! ΠΡΟΣΟΧΉ ζουν ανάμεσα σας!Βλέπε για παράδειγμα το logo των χρήσιμων ανθρωποειδών ζώων (τα παράπονα σας στους Εβραίους τα αφεντικά σας, εκείνοι σας λενε γκοϊμ χρήσιμα ζωα!)βιολογικών ρομπότ Antifa και σημαίες με το κόκκινο για τους μαρξιστές και μαύρο για τους αναρχικούς οι κατά Βλαντιμίρ Λένιν «χρήσιμοι ηλίθιοι».

Αριστερά Εβραίος: Ilya Ehrenburg,καλούσε να βιάσουν χιλιαδες Γερμανίδες οι Μογγόλοι απο τα βάθη της Ρωσίας(προς ανατολικά ειναι μογγολικός πληθυσμός) όσες έμειναν ζωντανές μετα το ολοκαύτωμα κατά της Γερμανίας! οπως και υπάρχει μια άλλη φώτο του, στο Βερολίνο το 1945 να τραβάει μια Γερμανίδα για να την βιάσει τα ίδια ειχαν γίνει και κανει σε όλη την Ευρώπη με τις εισβολές βάρβαρων και στην Ελλαδα Βλέπε Ξέρξης και περσικές/μογγολικές εισβολές και 400 χρονιά μπαστάρδεμα, εκεί που ειναι η τουρκιά Έλληνες ηταν κάποτε...Και τι γράφουν οι κομμουνιστές στην Ελλάδα; :Το ταξίδι του Ερενμπουργκ στον 20ό αιώνα σαν Σοβιετικού δημοσιογράφου και συγγραφέα, μαζί με τα σύγχρονα και μελλοντικά θέματα, που αγγίζει με το έργο του, αποτελούν τη "βίζα" που ήθελε ο ίδιος για να ταξιδέψει στο χρόνο. Του αξίζει να τον βγάλουμε από τη λήθη». [Ριζοσπάστης, 23/3/2008]!! . Δεξιά άλλος ένας γνωστός Εβραίος!

Η πιο πάνω φώτο Εβραίο απο το βιντεο "σφαγή στο δάσος Κατίν" οι κομμουνιστες σκότωσαν χιλιαδες Πολωνούς στο μέρος που ηταν επι Σοβιετική κατοχή και είπαν ψεμματα σε όλες τις εβραϊκές εφημερίδες οτι το εκαναν ποιοι άλλοι; οι "κακοί ναζι",μια άλλη περίπτωση ειναι όταν ο μασόνος Τσώρτσιλ βύθισε το Αθίνια για να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Γερμανίας και ΗΠΑ. Ο τορπιλισμός αυτός προκάλεσε σοκ στους αμερικανικούς κύκλους αλλά και στην κοινή γνώμη,και μετα δήλωνε υποκριτικά: ο τορπιλισμός έγινε χωρίς καμιά προειδοποίηση και ότι η ενέργεια αυτή πρέπει να στιγματιστεί ως απάνθρωπη!!ολα αυτα να πάρουν με το μέρος τους την ουδέτερη τοτε Αμερική! με μονο στόχο να καταστρέψουν την Γερμάνια που ελευθερώθηκε απο αυτούς!

Όπως λενε οι ιδιοι οι Εβραίοι(προσοχή στις ημερομηνίες): Τα Εβραϊκά συμφέροντα μας απαιτούν μια πλήρη και οριστική καταστροφή της Γερμανίας, το σύνολο του γερμανικού λαού είναι μια απειλή για εμάς. " (Ιανουάριος 1934, σιωνιστής ηγέτης, Jabotinsky ) σε επιστολή του προς τον Paul Reynaud)"...Ο Χίτλερ πράγματι δεν θέλει πόλεμο, αλλά θα αναγκαστεί να το πράξει.Αν δεν είναι αυτό το έτος ή το επόμενο, θα ειναι αργότερα. " (Ο Εβραίος Έμιλ Λούντβιχ 1934)

Γένεσις Εβραίοι: θα τους αλλάξουμε την γλωσσά για να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλων και να τους κατακτήσουμε! ….! Οι πρώτοι κομμουνιστές Εβραίοι με λεπρά εισβάλουν στην Ιεριχώ σφάζοντας …! (ΥΓ 1 γνωστό χαρακτηριστικό κομμουνιστών + Εβραίων, σφάζουν σαν αρνιά τα θύματα τους και βιάζουν για να εξαπλωθούν!)

Αριστερή πριν 3 χρονιά σε βίντεο youtube σειράς που είχε άσχετο θέμα περιείχε και λαθρο!και λεω θα εχουν σχολιάσει αριστεροι δεν μπορεί!οπως βρηκα σχόλια απο 3-6 μορφώματα, οπως φαίνεται ούτε ρομπότ να ηταν όλοι αυτοι, πέρα που κανεις απο δαύτους δεν εχει καταγωγή απο αρχαία Ελλάδα! και μάλιστα τους τεστάρω, μόλις τους πεις τέτοια και δουν οτι δεν περνάει το παραμύθι αυτα τα περί ναζι φασίστες που πιπιλίζουν οπως ειναι προγραμματιζόμενοι ! η κανουν το κορόιδο η αρχίζουν τα τρελά σαν άγρια σκυλιά!!!

Τελικά τι γίνεται με ολους αυτούς τους antifa? ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! ΧΩΡΙΣ ΧΡΉΣΙΜΟΥΣ ΗΛΊΘΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ; θα πει κάποιος τους πλυρωνει ο soros, αυτούς που ειναι σε πόλεις! τους άλλους που ειναι αριστεροί κομμουνιστές ακομα και σε χωριά? θα τους δείτε να σχολιάζουν ακριβώς τα ίδια με τους πληρωμένους! ένας φυσιολογικός άνθρωπος αν εχει ίχνος μυαλού, δεν μπορεί να υποστηρίζει κατι που αποδεδειγμένα ειναι λάθος, αφου σας βάζω κείμενα τι έλεγαν οι ιδιοι οι Εβραίοι που αρχισαν τον δεύτερο παγκοσμιο(και τον πρώτο αυτοι τον αρχισαν), αλλα και ο καθένας που δεν ειναι γκοϊμ, μπορεί να κανει μια μικρη ερευνά να τα διασταυρώσει οτι λέμε με το ίντερνετ!η θα τα είχε βρει τοσο καιρό ! αντί αυτού οι πιο πολλοι ζουν σε ενα matrix! πως λοιπόν οι αριστεροί υποστηρίζουν με τόση λυσσά λέγοντας το μαύρο άσπρο;

Σας έδωσα άλλη μια φορά μερικά στοιχειά, να δείτε οτι οι αριστεροί κομμουνιστές δεν ειναι ιδεολογία αλλα κατι άλλο! και δεν εννοώ οτι δεν εχουν καμια σχέση με αρχαία Ελλαδα !το οτι ειναι απόγονοι εισβολέων φαίνεται, και αυτα περί καθαρού DNA των Ελλήνων ειναι παραμυθία για μικρά παιδιά!τι λεει η δηθεν ερευνά? Το DNA των Ελλήνων (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή! εδω γελάμε! ξέρετε πως ηταν η καυκάσια φυλή? να δω τωρα ποιος θα σώσει την Ευρώπη που έφυγε απο την μέση η ναζιστική Γερμανία και έγινε εβραϊκή Γερμανία! εταιρεία ΕΠΕ και μάλιστα εβραϊκής θυγατρική τράπεζας, δεν πιστεύω να σας το είπαν αυτο αυτοι που κουνάν τις σκιές που βλέπετε μέσα στο σπηλαίο του Πλάτωνα?(τα παράπονα σας στους παππούδες σας που πολεμούσαν λάθος εχθρό το 40!). ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications