Όταν κάποιοι φώναζαν για ολα αυτα που κάνουν σήμερα 2013 :Αϋφαντής για Τσίπρα και λάθρο Εισβολείς
Όταν κάποιοι φώναζαν για ολα αυτα που κάνουν σήμερα 2013 :Αϋφαντής για Τσίπρα και λάθρο Εισβολείς

Πολλοί τα λέγαμε τότε αλλά τα μοσχάρια ψήφισαν Τσίπρα... Γιατί; δεν μπορουν να δουν τα αυτονόητα; εχουμε 3 σοβαρούς λογούς που γίνονται ολα αυτα με τοσο ευκολία, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! πρώτων: το 65% δεν ειναι καν Έλληνες ! δεν εχουν καμια σχέση με τους αρχαίους Έλληνες! σαν να μην έφτανε αυτο, δεν φτάνει που δεν ειναι Έλληνες αλλα ειναι και αδίσταχτοι, η ελληνική φυλή ηταν ευγενές φυλή! μαντέψτε τι κόμματα ψηφίζουν ολα αυτα τα ρεμάλια εισβολείς που επι χιλιάδες χρονιά εκφυλίζουν την ελληνική φυλή ζωά στην κυριολεξία, το οτι εχουν εκπαιδευτεί να μιλάνε, η να γράφουν δεν παίζει κανένα ρόλο! και ενα ζώο αν το πάρεις απο μικρο,το εκπαιδεύσεις οπως θελεις, αν μπορούσε να μιλήσει τα ίδια με αυτούς θα ηταν.

Δεύτερο: Όλα αυτα τα άθλια υποκείμενα, η κατα τους Εβραίους χρήσιμα ανθρωποειδή ζωα , ειναι σε θέσεις κλειδιά, και πίσω απο το 80% των Ιστοσελίδων ΜΜΕ κτλ, και το μονο που κανουν ειναι να εκτελούν εντολές, και να χειραγωγούν τις μάζες! και με τα γνωστά ναζι φασίστες ολους τους μη ομοίους τους,ξέρετε πως λέγετε αυτο?ψυχολογικός πόλεμος!(αν ήξεραν αληθινή ιστορία θα ηταν αλλιώς! ) σε ενα πείραμα με 2 ίδια ποντικά, επι μέρες τα έβγαζαν και τα κρατούσαν στα χεριά τους,όταν πήγαν να φύγουν το ενα πχ το (Α), το κρατούσαν με μεγαλύτερη δύναμη, και το άλλο (Β)το χάιδευαν,συνεχεία αυτο εκαναν μέρες, μεχρι που σταμάτησαν και τα 2 να προσπαθούν να φύγουν, μετα τα έριξαν μέσα σε νερό, το Α, δεν προσπάθησε καν να κολυμπήσει και πνίγηκε , το Β κολύμπησε και βγήκε! γιατι έγινε αυτο? γιατι στο Α ειχαν κλέψει την ελπίδα και είχε μάθει να ζει χωρις ελπίδα! τώρα βρείτε που γίνεται αυτο συνέχεια , η δουλειάς η πολίτικης!ακομα και σε προσωπικό επίπεδο ,(βλέπε γυναίκες που τις κάνουν οτι θέλουν οι πιο πάνω αδίσταχτοι! )

Τρίτο. Λόγο ανάμειξης εκτός οτι πέφτει η νοημοσύνη κατακόρυφα,(ο μέσος νεοέλληνας δεν μπορεί να κατανοήσει ούτε τα αυτονόητα! και το παίζει και απόγονος των αρχαίων, άσχετα που οι αρχαίοι ηταν διαφορετικοί στην όψη απο τους σημερινούς νεοέλληνες! ) εχουμε και το σύνδρομο :να ειμαι οπως όλοι οι άλλοι, σε ενα κόσμο ανθρωπόμορφων τεράτων, θα γίνουν τέρατα και αυτοι!(αυτο εχει πολλές προεκτάσεις, και σε προσωπικό επίπεδο), και τέλος, με το να υπάρχουν χιλιάδες Trojan αναμεσα στο πλήθος δεν μπορεί να ενωθεί και να γίνει μια δύναμη! τα Trojan κανουν 2 δουλείες: 1 εκφυλίζουν τα πάντα απο ιδανικά, άξιες,σχέσεις, σεβασμός ,την κοινωνία κτλ,2 ειναι τα πιστά σκυλιά του συστήματος!αν δεν ξέρετε ποιοι ειναι τα Trojan, όλοι οι πάσης φύσεως αδίσταχτοι μελαχρινοί συνήθως οπως κατα Αφρική μεριά η ανατολικά (καμια σχέση μες αρχαίους!), και στο θέμα πολίτικης ειναι αριστεροι τελευταία, πριν ηταν ΠΑΣΟΚ , ΚΚΕ! και λοιπά κόμματα αποκόμματα του ΚΚΕ βλεπε ανταρσία...χρήσιμα ανθρωποειδή ζωα, χωρις αισθήματα, και ηθικούς φραγμούς σε όλη την ζωή τους σε ολα και στα πάντα! τι λέμε πιο πάνω? τα χρήσιμα ζωα με ελάχιστη νοημοσύνη τα χειραγωγείς οπως θελεις! βρείτε γιατι κάποιοι λενε και υιοθετούν οτι λεει η ελιτ! ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΟΥΝ ΗΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΡΙΞ!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Κι εδώ ο Στρατηγός,(αν και λίγο άσχετος με αληθινή ιστορία τα λέγαμε και εμείς τοτε 2013 μας έλεγαν και ακομα μας λενε, ναζι οι ουγκ νεοέλληνες!) με λίγα λόγια αλλά με πολύ νόημα, μιλάει για το βρόμικο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ και τα κρυφά σχέδια των παγκοσμιοποιητών με τον Τσίπρα πριν καν βγει, για τον αφελληνισμό και την άλωση της Χώρας μας...Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιαν 2013!!

Δείτε το βίντεο

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications