11 Φεβ 2017

O Tραμπ ανακοινώνει νέα μέτρα για την ασφάλεια των ΗΠΑ

O Tραμπ ανακοινώνει νέα μέτρα για την ασφάλεια των ΗΠΑ

Όταν ρωτήθηκε, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, για την απόφαση του ομοσπονδιακού Εφετείου για το αντιμεταναστευτικό διάταγμά του, ο Τραμπ είπε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πρόσθεσε ότι «θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο» για να διατηρήσει τις ΗΠΑ ασφαλείς και υποσχέθηκε ότι θα λάβει «νέα μέτρα» από την επόμενη εβδομάδα.

«Δεν θα επιτρέψω την είσοδο στις ΗΠΑ σε ανθρώπους που σκοπεύουν να βλάψουν τη χώρα»

Όπως είπε, δεν θα επιτρέψει την είσοδο στις ΗΠΑ σε ανθρώπους που σκοπεύουν να βλάψουν τη χώρα αλλά θα αφήσει πολλούς άλλους να μπουν.

Παράλληλα, ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε τη δέσμευση των ΗΠΑ σχετικά με την «ασφάλεια» της Ιαπωνίας.

«Οι δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών μας και η φιλία μεταξύ των λαών μας είναι πολύ, πολύ βαθείς» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Η συμμαχία μεταξύ των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή του Ειρηνικού» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο Σίνζο Άμπε τόνισε ότι βλέπει ένα περιβάλλον στον τομέα ασφαλείας ολοένα και δυσκολότερο, αναφερόμενος στις νήσους της ανατολικής Σινικής Θάλασσας.

Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους διατύπωσε την εκτίμηση ότι οι οικονομικές συναλλαγές μεταξύ των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας θα είναι «ελεύθερες» και «αμοιβαίες».

«Αναφορικά με την οικονομία, επιζητάμε μια εμπορική σχέση που θα είναι ελεύθερη, δίκαιη και αμοιβαία. (Μια σχέση) που θα είναι επωφελής για τις δύο χώρες μας» τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ έχοντας στο πλευρό του τον Σίνζο Άμπε στον Λευκό Οίκο.

Ο επικεφαλής της ιαπωνικής κυβέρνησης επισήμανε εξάλλου ότι η ενίσχυση του ελεύθερου εμπορίου και των επενδύσεων αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία τόσο για την Ουάσινγκτον όσο και για το Τόκιο.

Μάλιστα, ανέφερε ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες της χώρας του κι άλλες επιχειρήσεις θέλουν να επενδύσουν στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο ηγέτες θα συνομιλήσουν για εμπορικά και οικονομικά ζητήματα στο γεύμα που θα παρακαθίσουν, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι είναι «αισιόδοξος» για τα αποτελέσματα του διαλόγου τους.

Ο Σίνζο Άμπε είπε ότι είναι «πλήρως ενημερωμένος» για την απόφαση του Τραμπ να αποσυρθούν οι ΗΠΑ από τη Σύμπραξη των Χωρών του Ειρηνικού, ωστόσο, όπως πρόσθεσε, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία συμφώνησαν σε ένα νέο πλαίσιο εντός του οποίου θα διεξαχθεί ο οικονομικός διάλογος.

«Είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι… θα δούμε καλά αποτελέσματα να προκύπτουν από τον διάλογο».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

O Tραμπ ανακοινώνει νέα μέτρα για την ασφάλεια των ΗΠΑ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats