19 Φεβ 2017

Ο Ν.Τραμπ κηρύσσει τον πόλεμο στα συστημικά ΜΜΕ: «Είναι εχθροί του αμερικανικού λαού» στο ελλαδιστάν θα θεωρούν έγκυρα!

Ο Ν.Τραμπ κηρύσσει τον πόλεμο στα συστημικά ΜΜΕ: «Είναι εχθροί του αμερικανικού λαού»

«ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, λίγο μετά από την άφιξή του στο θέρετρό του στο Μαρ-α-Λάγκο, επιτέθηκε στα ΜΜΕ μέσω του Twitter. «Τα ΜΜΕ των ψευδών ειδήσεων (τα αποτυχημένα New York Times, NBC, ABC, CBS, CNN) δεν είναι δικοί μου εχθροί, είναι εχθροί του αμερικανικού λαού», έγραψε στον λογαριασμό του.

«''Μία από τις πιο αποτελεσματικές συνεντεύξεις Τύπου που έχω δει ποτέ!'', λέει ο Ρας Λίμπο. Πολλοί συμφωνούν. Κι όμως, τα ΜΜΕ των ψευδών ειδήσεων τη χαρακτηρίζουν αλλιώς! Ανέντιμο», έγραψε ακόμη στο Twitter ο Τραμπ, κάνοντας αναφορά σε σχόλιο του συντηρητικού ραδιοφωνικού παραγωγού για τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη ο Αμερικανός πρόεδρος, προκαλώντας αρκετές αντιδράσεις.

Και σε αυτή στράφηκε κατά των δημοσιογράφων, κάνοντας λόγο για το «επίπεδο της ατιμίας των ΜΜΕ» που «είναι εκτός ελέγχου», για την «ανεντιμότητα του Τύπου», για την οποία «εάν δεν μιλήσουμε, δεν θα προσφέρουμε καλές υπηρεσίες στον αμερικανικό λαό».

«Βρίσκομαι εδώ για να μεταφέρω το μήνυμα μου στους πολίτες…καθώς πολλοί δημοσιογράφοι στην χώρα μας δεν θα σας πουν την αλήθεια και δεν θα επιδείξουν στον σπουδαίο λαό αυτής της χώρας τον σεβασμό που του αξίζει», είπε ακόμη σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Ν.Τραμπ κηρύσσει τον πόλεμο στα συστημικά ΜΜΕ: «Είναι εχθροί του αμερικανικού λαού» στο ελλαδιστάν θα θεωρούν έγκυρα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: