21 Φεβ 2017

Η κοίλη Γαία είναι επιβεβαιωμένο γεγονός ότι υπάρχει και δεν είναι θεωρία οπως ολα όσα έλεγαν οι ναζι! VIDEO

Η κοίλη Γαία είναι επιβεβαιωμένο γεγονός ότι υπάρχει και δεν είναι θεωρία οπως ολα όσα έλεγαν οι ναζι!

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η Γαία είναι κούφια-κοίλη και περιέχει στο κέντρο της ένα κενό το οποίο είναι διαμπερές και συγκοινωνεί με την επιφάνεια από τους δύο πόλους της. Στο κέντρο της υπάρχει το «Αυγό της Γεννέσεως» που αποκαλείται και «Εσωτερικός Ήλιος».

ofion reptile egg protects genesis, creation story.

Γύρω από το «Αυγό της Γέννησης» υπάρχει ένα ερπετό με όνομα Οφίων με τη μορφή οφίων, ερπετό προφυλάσσει αυγό γέννεσης,ιστορία δημιουργίας,πνεύματος, που προστατεύει το αυγό. Η Κοίλη Γαία φιλοξενεί υπόγεια ατμόσφαιρα με ποικιλόμορφη μορφή ζωής, ενώ έχει μέχρι και ωκεανούς. Στη κάτωθεν βιόσφαιρα διαμορφώνονται υπόγεια βουνά και ήπειροι που κατοικούνται από μη ανθρώπινα όντα, τα Κρόνια Γένη.

Ο πυρήνας της Γαίας, όπως αναφέρεται στα χριστιανικά συγγράμματα δεν υπάρχει και ο μανδύας της, περιορίζεται ανάμεσα στην πάνω και κάτω επιφάνεια. Η λέξη κοίλη προέρχεται από την λέξη κοιλότητα. Η Γαία έχει αυτή τη μορφή από την εποχή της κατασκευής της πριν από 6,7 δισεκατομμύρια χρόνια. Γνωρίζαμε ως το 2003 μ.Χ, ότι η Γαία ήταν τεχνητός πλανήτης, ενώ αργότερα μας επιβεβαίωσαν εξωγήινες φυλές των Πράσινων ανθρωποειδών, ότι την κατασκεύασαν Έλληνες Σείριοι ανθρώπινης μορφής, γιοί των Θεών Υπερίων και Θείας.

Πολλοί λαοί στην αρχαιότητα πίστευαν σε μια Κοίλη Γαία. Οι αρχαίοι Έλληνες τοποθετούσαν εκεί τον Άδη, το βασίλειο των νεκρών, έναν από τους εννέα κόσμους όπου ζούσαν οι Σκοτεινοί Νάνοι και οι αρχαίοι Εβραίοι τη Σεχόλ. Η Κοίλη Γαία υπήρξε έμπνευση για τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους για τη μετά θάνατον ζωή στην οποία οι ψυχές τιμωρούνται ή ανταμείβονται. Οι λεπτομέρειες της «εσωτερικής Γαίας» αναπτύσσονται ακόμη και στη λογοτεχνία της Καμπάλα.

Σύμφωνα με τους Έλληνες στην Γαία, υπήρχαν σπήλαια κάτω από την επιφάνεια της, που ήταν είσοδοι που οδηγούσαν στην αντεστραμμένη Γαία, μερικά από τα οποία βρίσκονταν στον Ταίναρο της Λακωνίας, στην Τροιζήνα της Αργολίδας, στην Θεσπρωτία, στην Ηράκλεια του Πόντου και στην Ερμιόνη. Στη θρησκεία της Μεσοποταμίας υπάρχει μια ιστορία ενός ανθρώπου, που μετά από ταξίδι μέσα στο σκοτάδι της σήραγγας στο βουνό «Μασχού», Mashu στα λατινικά, εισήρθε σε έναν υπόγειο δάσος. Από την ιστορία αυτή έχουμε τις πρώτες μαρτυρίες ότι στην Κοίλη Γαία, υπάρχουν εκτεταμένα τροπικά δάση.

Στον αντεστραμμένο φλοιό της Γαίας δεν υπάρχουν εργοστάσια, ούτε καταναλωτισμός. Οι άνθρωποι που εισήλθαν στην Κοίλη Γαία στην εποχή μας, δεν κατάφεραν να πολεμήσουν και να νικήσουν τα Κρόνια Γένη που ζουν εκεί και γνωρίζουμε ότι ανέρχονταν μέχρι το 2007 σε τουλάχιστον 2 δισεκατομμύρια ανθρωποειδή.

Η κοίλη Γαία είναι επιβεβαιωμένο γεγονός ότι υπάρχει και δεν είναι θεωρία οπως ολα όσα έλεγαν οι ναζι!

Από αυτούς οι περισσότεροι είναι σαυράνθρωποι-ερπετάνθρωποι και άλλοι Κρόνιοι με δεκάδες είδη ζώων στο γονιδίωμά τους. Ωστόσο ο Ημίθεος Θησέας που ξαναγεννήθηκε την Ολυμπιάς (690,3) δηλαδή το 3ο έτος της 690ης Ολυμπιάδος, είχε μεριμνήσει για τον υπερπληθυσμό της Γαίας και μείωνε σταδιακά τους Κρόνιους της ανθρωπότητας κατ’εντολή του Θεού Άδη. Στο έργο του συμμετείχαν Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές δυνάμεις ασφαλείας, καθώς το πρόβλημα της κατάληψης της Γαίας από εξωγήινες δυνάμεις είναι υπεραιωνόβιο.

Υπάρχουν πολλές άλλες Μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της Κοίλης Γαίας και προέρχονται από σημαντικότατες προσωπικότητες. Η Κοίλη Γαία δεν είναι θεωρία, αλλά γεγονός ότι υπάρχει. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η κοίλη Γαία είναι επιβεβαιωμένο γεγονός ότι υπάρχει και δεν είναι θεωρία οπως ολα όσα έλεγαν οι ναζι! VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: