28 Φεβ 2017

Μυστηριώδες πλάσμα εκπλήσσει τους επιστήμονες [Βίντεο]

Μυστηριώδες πλάσμα εκπλήσσει τους επιστήμονες [Βίντεο]

Ερωτήματα προκαλεί στους επιστήμονες η ανακάλυψη ενός μωβ υποθαλάσσιου πλάσματος που μοιάζει με φωτεινή μπάλα.

Το πλάσμα αυτό, βρέθηκε στην Καλιφόρνια και έχει αφήσει τους επιστήμονες έκπληκτους καθώς ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει ανακαλυφθεί κάτι αντίστοιχο.

Ήδη το μετέφεραν στα εργαστήριά τους προκειμένου να λάβουν τις απαντήσεις μέσα από το γενετικό υλικό του. Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το παράξενο αυτό πλάσμα φέρει δύο λοβούς, υπεύθυνους για την ακοή και την αντίληψη εικόνων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, «ίσως να πρόκειται απλά για ένα σάκο με αυγά» ενώ θα μπορούσε να πρόκειται και για ένα νέο είδος ζωής. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που κάνουν σκέψεις για εξωγήινα όντα.

Πάντως οι ίδιοι αναφέρουν ότι το μυστήριο δεν θα λυθεί άμεσα καθώς μπορεί να χρειαστεί να περάσουν ακόμη και αρκετά χρόνια για να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα.Δείτε το βίντεο:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μυστηριώδες πλάσμα εκπλήσσει τους επιστήμονες [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: