28 Φεβ 2017

Δήμαρχος Στυλίδας: «Παντρευτείτε μετανάστες και φτιάξτε καινούριο λαό»

Δήμαρχος Στυλίδας: «Παντρευτείτε μετανάστες και φτιάξτε καινούριο λαό»

Η Ελλάδα εξακολουθεί να υποδέχεται μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι εποικίζουν την χώρα μας και προωθούνται σε όλα τα μήκη και πλάτη.

Οι Αρχές του τόπου τους καλωσορίζουν, χωρίς να ελέγχουν ποιος και από πού έρχεται, αγνοώντας τις δραματικές εκκλήσεις για ισλαμοποίηση της Ελλάδας, ενίσχυσης της πέμπτης φάλαγγας με αποφασισμένους για όλα μουσουλμάνους, αύξησης της φτώχειας με εισαγωγή επιπλέον φτωχών κοκ.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, να καλωσορίζει τους μουσουλμάνους μετανάστες, κατά την διάρκεια εργασιών διαμόρφωσης του πρώην στρατοπέδου Ανδρόπουλου στη Στυλίδα για την φιλοξενία 500 εξ αυτών. Υπό την επίβλεψη της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. τοποθετούνται λυόμενα σπίτια.

Οι εργασίες, όπως μεταδίδεται θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Απριλίου. Ο Δήμαρχος Στυλίδας, όπως ο ίδιος αναφέρει, θέλει να φέρει φτηνά εργατικά χέρια στην περιοχή και να βοηθήσει τους ξεριζωμένους μετανάστες και πρόσφυγες.

Η χώρα, σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα μετακίνησης ανθρώπων εξαιτίας κυρίας της (υποτιθέμενης) κλιματικής αλλαγής, δήλωση που παραπέμπει φυσικά στην Ατζέντα 21, η οποία μετονομάστηκε σε Ατζέντα 2030. Απώτερος σκοπός του Δήμου μάλιστα είναι η ένταξη των μεταναστών σε διαμερίσματα εντός πόλεων.

Όνειρό του, όπως είπε, είναι το «ανακάτεμα» Ελλήνων και μεταναστών σε έναν πολυπολιτισμικό λαό. Μάλιστα στα λυόμενα σπίτια θα κληθούν να μείνουν και Έλληνες, οι οποίοι έχουν χάσει τα σπίτια τους ή δεν μπορούν να πληρώσουν ενοίκιο και ενδεχόμενα τις θέσεις τους στην πόλη πάρουν μουσουλμάνοι.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας κάνει λόγο για γάμους μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών, γεγονός που, όπως αφήνει να εννοηθεί, θα συμβάλλει στην άνοδο της Ελλάδας σε παγκόσμια υπερδύναμη, καθώς την ίδια συνταγή ακολούθησαν και ακολουθούν οι ΗΠΑ, εκείνη του πολυπολιτισμικού λαού. Παρακολουθήστε το βίντεο, ειδικά από το 5’50.

Έτσι, όπως πολλάκις, σας έχουμε αναφέρει Έλληνες και μετανάστες επιδιώκεται να μαντρωθούν σε κοινωνίες γκέτο με πολυπολιτισμικά ολοήμερα σχολεία γειτονιάς, ιατρεία γειτονιάς και όλοι μαζί θα τσιπάρονται δίνοντας τα βιομετρικά τους στοιχεία. Όλα συμβαίνουν τώρα και όποιος θέλει να βρίσκεται σε διοικητική θέση οφείλει να τα πρεσβεύει και να τα εφαρμόζει! Και υπάρχει σίγουρα κάποιος που συμφωνεί 100% με τον Δήμαρχο Στυλίδας!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

4σχόλια:

Δήμαρχος Στυλίδας: «Παντρευτείτε μετανάστες και φτιάξτε καινούριο λαό»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

.ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ !!!!!!!...... .δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά είναι εισβολείς διότι εισήλθαν σε χώρα κατεχόμενη . Αυτό θα πρέπει όλοι οι πολίτες να το καταγγείλουν στα Α.Τ της περιοχής των και να πάρουν στα χέρια τους επικυρωμένα αντίγραφα
Οι εισβολείς, αντίθετα από τους λαθρομετανάστες, δεν έχουν ποτέ δικαίωμα ασύλου, διαμονής ή εργασίας ( ούτε εκείνοι ούτε οι απόγονοί των.
Να μη φοβάστε να λέτε στον κόσμο οτι βάσει Συντάγματος οι πολίτες δικαιούνται να σκοτώνουν επιτόπου ( και όπου τους βρίσκουν)δημοσιογράφους ή-----ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ---- που οι οποίοι κάνουν προπαγάνδα υπέρ των λαθρό Να κοινοποιείτε, ότι Η εκ μέρους των Δημοσιογράφων προπαγάνδα υπέρ του λαθρομεταναστευτικού σε καιρούς βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος και κατοχής,συνιστά άμεση συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος, σε εσχάτη προδοσία και απόπειρα εγκαθίδρυσης και παγίωσης κατοχής στην χώρα. Είναι διαρκή κακουργήματα τα οποία ποτέ δεν παραγράφονται και που το καθένα εξ αυτών επισύρει την ποινή της εκτέλεσης αλλά και της δήμευσης ολόκληρης της περιουσίας αυτών ή όσων κληρονόμησαν ή αγόρασαν από εκείνους. Ενώ όλοι οι Έλληνες πολίτες, βάσει Συντάγματος οφείλουν επιτόπου και δημόσια ( και όπου τους βρουν) και με συνοπτικές διαδικασίες να επιδικάζουν τις υποθέσεις αυτές και να εκτελούν δημοσιογράφους οι οποίοι προπαγανδίζουν υπέρ του λαθρομεταναστευτικού.
Προκαλώ σε δημόσιο διάλογο τον όποιον σοβαρό νομικό και Συνταγματολόγο. (κοινοποιήστε)
για ότι απορίες πείτε μου
Δείτε εδώ αυτά που προανέφερα και σε επίσημα αποδεκτό από τη δικαιοσύνη απειλητικό έγγραφο.
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B9%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CF%89%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4/1042056112504403

no imageΑνώνυμος

Απειλη με νόμιμες πράξεις δεν αποτελεί αδίκημα.

Μήπως όταν είχε "πειραματιστεί" με την σεξουαλικότητα του πειραματίστηκε με μαύρους και του μεινε κουσούρι; Δεν εξεγείται αλλιώς η αγάπη του για τα μελαμψά αγόρια...

no imageΑνώνυμος

όταν ψηφίζουμε τέτοιους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τίποτα στη χώρα μας και στη νεολαία μας παρά μόνο και έχοντας ψήσει το ψάρι κ από τις δύο μεριές, τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications