12 Φεβ 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ! Μη-τέρα(ς) μετέδωσε ζωντανά το βιασμό του γιου της

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ! Μη-τέρα(ς) μετέδωσε ζωντανά το βιασμό του γιου της

Η σοκαριστική είδηση πως μία 20χρονη μητέρα στις ΗΠΑ, βίασε τον 4χρονο γιο της, και μάλιστα το μετέδωσε live έχει προκαλέσει κατακραυγή παγκοσμίως. Η νεαρή γυναίκα έκανε την μετάδοση μέσω της εφαρμογής periscope, σύμφωνα με το mirror.co.uk.

Κάποιος πολίτης είδε τυχαία τη μετάδοση και κατήγγειλε το περιστατικό. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της γυναίκας

Στην ακροαματική διαδικασία ο δικαστής επέτρεψε την αποφυλάκισή της, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, με εγγύηση 350.000 δολαρίων.

Η 20χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες, ενώ τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως πριν από μερικές εβδομάδες, είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο Youtube, στο οποίο χόρευε ενώ στο βάθος ακούγονταν τα κλάματα του μωρού.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ! Μη-τέρα(ς) μετέδωσε ζωντανά το βιασμό του γιου της
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: