20 Φεβ 2017

Με ταχείς ρυθμούς εποικίζεται η Κρήτη υποδέχονται τα αδέλφια τους 3000 «πρόσφυγες» απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια

Με ταχείς ρυθμούς εποικίζεται η Κρήτη, 3000 «πρόσφυγες» απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια

Η Αλήθεια δεν αρέσει σε πολλούς ! δεν θα με κάνετε σαν τα μούτρα ρε νεοελληνες υποκριτές! σε μια πλήρη διαστρέβλωση της ιστορίας τους παρουσιάζουν ως ήρωες τους δολοφόνους σε ενα πολεμο που δεν ειχαν καμια δουλειά πολίτες να σφάζουν ! αλλα δεν κανει εντύπωση καθώς στο νησί αν ειναι Έλληνες το 1/3 ζήτημα θα ειναι, οπως και όλοι οι προδότες ειναι απο εκεί,και αριστεροι κομμουνιστες σχεδόν ολο το νησί! για ποιους Έλληνες μιλάμε? και το μονο που εχουν να πουν ειναι: είσαι ναζι! ειναι επιχείρημα αυτο; η αναιρεί την πικρή αλήθεια? αν αυτοι ειναι "Έλληνες" στην φώτο εγω ειμαι ο μέγας Αλέξανδρος! δεν χρειάζεται καν ανάλυση dna!

Με ταχείς ρυθμούς εποικίζεται η Κρήτη, 3000 «πρόσφυγες» απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια

Έως τα τέλη του 2016 περισσότεροι από 3000 αλλοδαποί, σχεδόν μία κωμόπολη, έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με βάση τον νέο νόμο στην Κρήτη σε λιγότερο από δύο χρόνια.
Ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και κοινωνικών υποθέσεων Νίκος Τσαγκαράκης δήλωσε σε τοπικά μέσα ότι «τα νούμερα τρομάζουν αλλά εμείς δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί τα περισσότερα είναι παιδιά από Αλβανία και Σερβία, έχουν πάει σχολείο, μιλούν ελληνικά και έχουν γεννηθεί εδώ».

Μπορεί όντως να έχουν γεννηθεί εδώ κάποια εξ αυτών αλλά οι γονείς δεν παύουν να εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας. Ίσως να θίγεται το θέμα της ευρωπαϊκής καταγωγής των Ελληνοποιηθέντων για να εξωραϊστεί κάπως η κατάσταση αλλά σίγουρα θα ακολουθήσουν και πολλοί τριτοκοσμικοί.

Ο ίδιος άνθρωπος μας ερμηνεύει το «φαινόμενο Κρήτη» λέγοντας πως οφείλεται στο ότι οι κάτοικοι αγκαλιάζουν όποιον πηγαίνει στο νησί και πως λόγω της παραγωγής υπάρχουν ακόμη θέσεις εργασίας.

Με απλά λόγια τους αγκαλιάζουμε για να μας δουλεύουν με φτηνά μεροκάματα. Βεβαίως φιλόξενοι οι Κρητικοί, όπως όλοι οι Έλληνες, αλλά δεν θα ήταν καλύτερο η φιλοξενία και η προσφορά εργασίας να ξεκινούσε πρώτα από τους δικούς μας ανθρώπους…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Με ταχείς ρυθμούς εποικίζεται η Κρήτη υποδέχονται τα αδέλφια τους 3000 «πρόσφυγες» απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: