Τσικνοπέμπτη !βγήκε και το καθε τσουτσέκι να πουλήσει πνεύμα! τoν ενόχλησε αυτο  τα αλλα ολα ειναι φυσιολογικά!
Επαναστατική Οργάνωση Τσικνοπέμπτη βγήκε και το καθε αριστερό τσουτσέκι να πουλήσει πνεύμα!

Γιώργος Μαυρίδης: «Να σταματήσει το έθιμο μιας μικρής χώρας που οι κάτοικοι ψήνουν ζώα στο δρόμο» μετά απο μια μέρα είδε οτι του χαλάει την εικόνα και το έσβησε! με νέο υποκριτικό ποστ το οποίο έδειξε την φύση του! τον ίδιο βεβαία δεν τον ενόχλησαν οι μουσουλμανικές εορτές που εχουν γίνει εντός Ελλάδας! ούτε οι ορθές λαθρο και ολα αυτα που κανουν οι όμοιοι του! οποιος κατάλαβε κατάλαβε ,το τελευταίο.

Βγήκαν χθες οι καλοί ρεπόρτερ όλων των καναλιών κεντρικών και περιφερειακών, σε πεζοδρόμια, αγορές, αυλές και μαγαζιά, ..να μας δείξουν πόσο καλά περνάμε τσικνιζόμενοι και τσικνίζοντες παρά την κρίση (άρα τζάμπα γκρινιάζουμε;), ..και να πάρουν τις γνώμες τού παραγεμισμένου με σουβλάκια λαού.

Τό τί ακούστηκε δε λέγεται: "Ο έλληνας δεν σκύβει το κεφάλι. Θα τσικνίζουμε κάθε Τσικνοπέμπτη!" "Εμείς οι έλληνες δεν τα παρατάμε!. Τσακ, λίγο θέλουμε και ουπ! θα σηκωθούμε να φάμε τον κόσμο!" "Δεν το βάζει κάτω ο έλληνας!" "Άντε ρε που δε θα τιμήσουμε τα έθιμά μας επειδή το θέλουν η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε!" μπεεεε!!

Πρώτα απ' όλα χρυσέ μου, ούτε η νεοναζίστρια καγκελάριος, ούτε ο νεοναζιστής φον-σακάτης θέλουν να σταματήσουμε να τιμούμε τα έθιμά μας. Ηλίθιος είσαι; (ρητορικό το ερώτημα. Ηλίθιος, βλάκας, και μ@λάκας μαζί! υποτίθεται οτι ζουν στο 2017 και με μια ερευνά μπορουν να δουν οτι η λεγόμενη νεοναζίστρια καγκελάριος ειναι κομμουνιστρια και η γερμάνια ειναι υπό κατοχή κομμουνιστο-Εβραίων απο το 1945 ΕΠΊΣΗΜΑ! οπως και εδω ανεπίσημα η Ελλαδα απο την μεταπολίτευση! ) Ίσα-ίσα θέλουν να νομίζουμε πως είμαστε ελεύθεροι, να τιμούμε τά έθιμα και τις γιορτές μας δυό-τρεις φορές τον χρόνο, ..και τις υπόλοιπες να δουλεύουμε αγόγγυστα στην Ειδική Οικονομική Ζώνη που μας ετοίμασαν μαζί με τους προδότες πολιτικούς μας (μη το ξεχνάμε ποτέ αυτό)

Κι ύστερα εκείνο το: "Ο έλληνας δεν το βάζει κάτω", πόσο θλιβερό ακούγεται. Πράγματι δεν το βάζει κάτω. Τον βάζουν οι άλλοι κάτω. Και τον πατάνε και τον συνθλίβουν, κι αυτός εκεί, στον καναπέ του, να βρίζει και να μουτζώνει την τηλεόραση, ..και να φαντασιώνεται αντιστάσεις και μεγαλεία, και μεγαλοπρέπειες και μπούρδες κατσαρές.

Τέτοιον λαό γελοίο στην μεγαλομανία του, χ@σμένο απ' τον φόβο του, και δουλοπρεπή στην χαμέρπειά του να σώσει το τομάρι του, ..δεν έχει ματα-ξανα-γνωρίσει ο κόσμος. Τέτοια μπούρδα φυλή, που ενώ μας έχουν πάρει τη ζωή και το μέλλον μας.

Λαός-οπερέτα, χαζεμένος και σκυμμένος, επαναστάτης στα λόγια, ζεμένος πίσω απ' το αληταριό του κάθε κόμματος, ..ονειροπαρμένος για μεγαλεία που δεν γνώρισε παρά στο βάθος του χρόνου, δυόμισι χιλιάδες χρόνια πριν, ..αδύναμος να σωθεί και να σώσει, ..καλός μόνον για φιέστες και για παρελάσεις.Καλά τα έθιμα αλλα η πλύση εγκεφάλου και αυτός ο ηλίθιος κοιμισμένος μπατσαρδεμενος λαος, και αδίσταχτος ειναι οτι χειρότερο! τι σχέση εχουν όλοι αυτοι με το ελληνικό πνεύμα και την ελληνική φυλη? καμια! αυτο ειναι το πρόβλημα!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Να πει τι? Γιατί μαστιγώνονται οι Μωαμεθανοί ας πούμε δημοσίως? Αν έχει κότσια ας πει κάτι για τους Μωαμεθανούς. Θα του κόψουν τα παπάρια την επόμενη στιγμή.
Ο Χριστιανισμός όπως και να το δεις δεν σε ενοχλεί σε τίποτα απολύτως. Πλήρως ελεύθερη θρησκεία. Οτι γουστάρεις λες και κάνεις. Αποποινικοποιήθηκε και η εξύβριση των Θείων μου φαίνεται. όστις θέλει...
Αν ειναι νάσαι σε συμφέρει κάτι άλλο? Κι ετσι να το πάρεις όχι.

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications