Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η γενοκτονία ,της Ελλάδας
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η γενοκτονία ,της Ελλάδας

Στον όρο γενοκτονία :ορίζεται η μετακίνηση πληθυσμών η μια μέσα στην άλλη,καθώς και η επιβολή οικονομικών μέτρων! το πρόβλημα ειναι οτι εχουν τοποθέτηση παντού μη Έλληνες ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ! ενα άλλο φαινόμενο, η τουρκιά δεν εχει πόλεμο άρα δεν ειναι κανένας "πρόσφυγας"(άσχετα που μονο 1% ειναι απο ΣΥΡΙΑ και αυτοι απο την μεριά των τζιχαντιστών ) αφου παίρνουν μεσώ Τουρκιάς με βάση διεθνούς νομού θα μπορούσαν να τους γυρίζουν στην Τουρκία άπλα! αλλα εδω παίζονται αλλα! κανένας αριστερός /κομμουνιστης δεν ειναι Έλληνας! ενα εύστοχο σχόλιο φίλου της σελίδας μας που εχει καταλάβει αυτο που ξέρω:

Το κακό με πολλούς εθνικοπατριωτες είναι ότι δεν έχουν καταλάβει το βασικό. Ο εχθρός δεν είναι εξωτερικός αλλά εντός των πυλών εδώ και αιώνες. Το κράτος που ιδρύθηκε μετά την επανάσταση δεν είναι ελληνικό, και το βασικό είναι η φυλή και όχι η πατρίδα. Είναι γελοίο ακόμη και να διπλασιαστεί η πατρίδα, αν σε 2 γενιές δεν υπάρχουν φυλετικά Έλληνες.

Οι μολυσμένοι(φυλετικά μιλάμε σαν τους συριζοανταρσυες) είναι ήδη πολύ παραπάνω από τους μίσους από αυτούς που θεωρούνται έλληνες. Αξίζει να το πάρουμε στατιστικά, για να δούμε γιατί εμείς οι εθνικιστές και τελευταίοι φυλετικά που έχουμε μείνει, πρέπει να αποσχιστουμε αμμεσα από αυτό το ανθελληνικό κράτος.

Σε πολλούς δεν θα αρέσει η αλήθεια, και θα πεταχτούν να πούνε ότι η τάδε φυλετική ομάδα είναι Ελληνες, κ.λ.π, ενω υπάρχουν στοιχεία για το αντίθετο, τα οποία δεν θέλουν να δουν. Αρχικά ξεκινάμε με τις μειονότητες που έχουν εισβάλει τις τελευταίες δεκαετίες.

10% Αλβανοί, 3% διάφοροι Σλάβοι, 2% βορειοαφρικανοί και νέγροι, 4% βουλγαρορουμανοι, 2% τούρκοι, 2% κιτρινομογγολοι με τους μιγάδες, 2% μογγολορωσοποντιοι, 3% αφγανοπακιστανοινδομπαγκλαντες, 3% συροιρακινοαραβες, 5% τουρκογυφτοτσιγγανοι, 2% δυτικοί- Αγγλοι, γερμανοι, αμερικάνοι, κλπ, πάμε τώρα στο περίπου 62% που είναι Ελληνες ιθαγενείς... Καραμανλήδες 4%, Λαζοί και άλλοι ορθόδοξοι 4%, Κωνσταντινουπολίτες 3%, Πόντιοι με τις γνωστές ελληνικές φυσιογνωμίες...7%, αραβογενεις 3%, Εβραίοι φανερόκρυφοί 1%, σλαβοσποροι 1%, Αρμένιοι 1%, φραγκολεβαντινογασμουλοι 2%, βλάχοι 2%, αρβανίτες 10%, 1% Πομάκοι κ.α., 23% πιθανοί ελληνογενείς (ελέγχεται η καθαρότητα και αυτών), κυρίως δωρικής και ιωνικής καταγωγής.

Λόγω της μικτής καταγωγής, πολλοί κάτοικοι του ελλαδικού χώρου, είναι ακροαριστεροί, υπέρ των λαθρομεταναστών, κ.λ.π, αφού και αυτοί είναι εισβολέις ή έχουν ανακατεμένο ξενικό αίμα, όποτε είναι πολύ φυσικό να υποστηρίζουν φανατικά ιδεολογίες και κόμματα τύπου συριζοανταρσυα, κέντρο-αριστεροπασο-κολιμπεραλ, κ.λ.π. Son Of Zeus

..... Αυτό που δεν εχουν καταλάβει πολλοί δεν ειναι οτι ειναι το κόμμα και η δηθεν ιδεολογία και πράσινα άλογα που τους κανει ετσι, ειναι ετσι εκ φύσεως γιαυτό ειναι στα αντίστοιχα κόμματα! πχ οι κομμουνιστες κανένας δεν ειναι Έλληνας βιολογικά η ιστορια εχει δείξει οτι ειναι μια κατώτερη ζωώδες φάρα ! Ο εβραιος Μαρξ δημιούργησε τον κομμουνισμό για μαζέψει ολους τους απόγονους απο της μογγολικές και αραβικές εισβολές στην Ευρώπη! και ολα τα αριστερα κόμματα ειναι εβραϊκά! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΥΓ: Σαν να μην έφταναν ολα αυτα, ειναι και αδίσταχτοι παντού οχι μονο στην πολίτικη και αυτοι επικρατούν παντού λόγο της αδίσταχτης φύση τους!!οι Έλληνες ειναι ευγενές φυλή με ιδανικά και άξιες!! σίγουρα θα ξέρετε κάποιον αδίσταχτο που νομίζει οτι ειναι απόγονος των αρχαίων! η κατάσταση ειναι μη αναστρέψιμη! πολύ αργά πια κάποιοι τα φώναζαν αυτα πριν 70 χρονιά γιαυτό έγινε ο δεύτερος παγκόσμιος! ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications