9 Φεβ 2017

Αποκάλυψη: Σε ποιους απευθύνεται η Συνατσάκη;;; [εικόνες-βίντεο]

Αποκάλυψη: Σε ποιους απευθύνεται η Συνατσάκη;;; [εικόνες-βίντεο]

Βλέποντας το βίντεο αυτο σκέφτηκα οτι μάλλον θα ξέχασε η κοπέλα να βαλει Αραβικούς υποτίτλους...

Μιλάει για σeξισμο, που στις Αραβικές χώρες πρωταγωνιστει, (παντρεύουν ανήλικα κοριτσάκια με το ζόρι) λιθοβολούν τις "άπιστες'' γυναίκες..

Μιλαει για ρατσισμό και προσφυγιά..παλι μου ρθαν στο μυαλο Αραβικές χωρες, που δεν δέχονται πρόσφυγες,...και εκεί ο ρατσισμός κατά των απίστων,των χριστιανών,των εβραίων,των ομοφυλόφιλων και του όποιου είναι διαφορετικός,ζει και βασιλεύει.

Μιλα για ομοφοβία..και παλι Αραβικές χωρες σκέφτηκα..εκει πετάνε τους ομοφυλόφιλους απο τις ταράτσες... Αλλα τελικα απευθυνόταν σε μας τους "κακούς'' Ελληνες που έχουμε ολα αυτα τα κουσούρια.. Bεβαια καλο θα ήταν να έβαζε και Αραβικους υποτίτλους, να το δουν και αυτοί που ΕΙΝΑΙ πραγματικά ολα αυτα που περιγράφει!!!

Αυτός ήταν ο μονόλογος (με ψευτοελληνοαμερικάνική προφορά ) και το (φτιαχτό) κλάμα μιας ατάλαντης popular culture celebrity. Όποιος θέλει ας δει αυτό το βίντεο που αποκαλύπτει τι ακριβώς συμβαίνει γύρω μας...και ποιες γραμμές πρέπει να ακολουθεί κάποιος για να εχει δουλειά στα ΜΜΕ... Ο πολιτισμός μας υποσκάπτεται από την κρυπτοκομμουνιστική λαίλαπα της Νέας Τάξης..

www.eglimatikotita.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αποκάλυψη: Σε ποιους απευθύνεται η Συνατσάκη;;; [εικόνες-βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: