9 Φεβ 2017

Αριστερά και Ισλάμ - Μια Ανίερη Συμμαχία ,video ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ!

Αριστερά και Ισλάμ - Μια Ανίερη Συμμαχία ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ!

Οποιαδήποτε ομοιότητα με τα αθεϊστικά κατακάθια της ελληνικής αριστεράς δεν αποτελεί σύμπτωση. Προκειμένου να πολεμήσουν ότι εκπροσωπεί αυτό το έθνος, οι αθεοταλιμπάν της νεοταξικής κρυπτοκομμουνιστικής λαίλαπας(ξέρει κανεις τι διάφορα εχουν αυτοι στην φώτο? καμία!) μπορείτε να δείτε πως απο πολιτισμένο κράτος κατάντησαν την Λιβύη, εκείνου του "δικτάτορα" Καντάφι που τους είχε και δωρεάν ρεύμα! πήγαν 100 χρονιά πίσω και Ισλαμοποίηση!!

Η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης άργησε μεχρι να μπουν παντού δικοί τους, και εχει αρχίσει ηδη- Σε λιγότερο από 30 χρόνια στην Ευρώπη θα είναι Μουσουλμάνοι! 

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αριστερά και Ισλάμ - Μια Ανίερη Συμμαχία ,video ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: