Έγκλημα σοκ στη Ρωσία: Βίασαν 12χρονη και την πέταξαν ζωντανή σε φρεάτιο βάθους 100 μέτρων
Έγκλημα σοκ στη Ρωσία: Βίασαν 12χρονη και την πέταξαν ζωντανή σε φρεάτιο βάθους 100 μέτρων

Συγκλονισμένη είναι η Ρωσία από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός πρόσφατου εγκλήματος με θύμα ένα 12χρονο κοριτσάκι, που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η 12χρονη Viktoria Reymer απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε με απίστευτα σαδιστικό τρόπο από έναν φίλο της οικογένειάς της, τον 40χρονο Evgeny Bukharin, για να καταλήξει τελικά στον πάτο του ίδιου φρεατίου όπου είχε χάσει τη ζωή του ο πατέρας της πριν από μερικά χρόνια.

Όπως ομολόγησε μετά από πιέσεις των αρχών ο 40χρονος (ο οποίος αρχικά ισχυριζόταν ότι είχε πατήσει κατά λάθος το κοριτσάκι με το αμάξι και έκρυψε το πτώμα του επειδή πανικοβλήθηκε) το έγκλημά του είχε καθαρά σεξουαλικά κίνητρα.

Ο 40χρονος συνάντησε το κοριτσάκι ενώ εκείνο περίμενε το λεωφορείο στη στάση, και της πρότεινε να την πάει σπίτι με το σνόουμομπιλ του. Η μικρούλα, αναγνωρίζοντας τον Bukharin από τις επισκέψεις του στο σπίτι της, δέχτηκε να πάει μαζί του. Τότε ο διεστραμμένος 40χρονος την οδήγησε στο σπίτι του και τη βίασε.

Στη συνέχεια, όπως παραδέχτηκε, μετέφερε το κοριτσάκι ενώ ήταν ακόμη ζωντανό σε ένα κοντινό φρεάτιο ορυχείου, βάθους πάνω από 100 μέτρων, και την έριξε μέσα. Η μικρή Viktoria πέθανε από τα τραύματα που της προκάλεσε η πτώση.

Οι αρχές της πόλης Νοβοκουζνέτσκ οργάνωσαν μια μεγάλη επιχείρηση για την ανάκτηση της σορού της μικρούλας, η οποία διήρκεσε αρκετές ώρες λόγω των επικινδυνότητας των αερίων που απαντούν σε μεγάλη συγκέντρωση στο εσωτερικό του φρεατίου. Η πρώτη εξέταση της σορού δείχνει ότι το κοριτσάκι ήταν ζωντανό όταν ο βασανιστής του το πέταξε στη βαθιά τρύπα.

Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, ο δράστης του φριχτού αυτού εγκλήματος ήταν συνάδελφος του πατέρα του κοριτσιού, ο οποίος πέθανε πριν από μερικά χρόνια από εργατικό ατύχημα μέσα στο ίδιο φρεάτιο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications