Σίγκμουντ Φρόυντ η χειρότερη επιρροή των Εβραίων στην ψυχολογία και στην γυναικά!
Σίγκμουντ Φρόυντ η χειρότερη επιρροή των Εβραίων στην ψυχολογία και στην γυναικά!

Σίγκμουντ Φρόυντ η χειρότερη επιρροή των Εβραίων στην ψυχολογία! οπως ο επίσης εβραιος Αϊνστάιν στην στην φυσική!(βλέπε πιο κάτω) για ολα φταίει η σ#ξουαλικότητα! επι σκοπού βεβαία! γίνεται τσουλάκια να έχετε ψυχική υγειά! και αφου δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμεναν, μετα δημιούργησαν το κίνημα των Χίπις (ηλίθιων) τελικα ούτε αυτο πέτυχε! η ισότητα των γυναικών / εκφυλισμός εξευτελισμός της γυναικάς!και αυτο πέτυχε, τα αποτελέσματα σήμερα ειναι γύρο σας! αυτο που ήθελαν οι Εβραίοι το πέτυχαν πάντως!

Και πολύ σωστά:Λίγο καιρό μετά την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία, στα τέλη Μαΐου του 1933, βιβλία του Φρόυντ κάηκαν, όπως και άλλες οι ψυχαναλυτικες ηλιθιότητες του, με σκοπό να χειραγωγούσουν τα μυαλά και να κανουν τις γυναίκες πουτ#νες! οι Εβραίοι οτι κανουν το κανουν επι σκοπού για κακό! ειναι εγκληματική φυλή! και όσοι αμόρφωτοι η να το πω αλλιως εκπαιδευμένα δίποδα ζωα σκεφτούν ο κακός ναζισμός κτλ,να τους ενημερώσω οτι για πρώτη φορά μετα τον μεσαίωνα των εβραιων στην Ευρώπη! ο ναζισμός, έδωσε έμφαση στις οικογενειακές αξίες, σεβασμός για τις γυναίκες και τα παιδιά!

ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ! ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!! ακμάζουσα οικονομία, 0 ανεργία και 0 πληθωρισμός, σχετικό άρθρο που κανεις "ιστορικός" δεν εχει γράψει στην Ελλάδα!: Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον εθνικοσοσιαλισμό!. Σε μόλις πέντε χρόνια χωρις Εβραίους σε θέσεις κλειδιά η Γερμανία έγινε το πιο ισχυρό κράτος στον κόσμο. Στις 3 Σεπ 1939 Αγγλία και η Γαλλία κήρυξαν πόλεμο, στην Γερμανία υπό εβραϊκή καθοδήγηση, τα αλλα ολα ειναι εβραϊκά παραμύθια .Winston Churchill «Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί!» δεν θα λέμε καθε φορά τα ίδια! εξάλλου δεν εχει νόημα σε ενα κόσμο λύκων δες πιο κάτω γιατι! εκτός στο Μάτριξ και στην ματαιοδοξία του, που ζει ο μέσος θνητός!

Το άλλο αδίσταχτο εβραϊκό νούμερο που τον εχουν και ίνδαλμα! Albert Einstein! δεν φτάνει που έκλεβε εργασίες άλλων, και αυτές λάθος! και τις διδάσκουν στα πανεπιστήμια! τραγικά πράγματα! Στη Γερμανία το 1933, ο γερμένος Leonard έγραψε στο "Volkischen Beobachter": "Το πιο σημαντικό παράδειγμα της επικίνδυνης επιρροής της εβραϊκής κοινότητας για τη μελέτη της φύσης είναι ο Αϊνστάιν με τη θεωρία του και μαθηματική φλυαρία που αποτελείται από παλιά δεδομένα και αυθαίρετες προσθήκες Τώρα η θεωρία του γκρεμίστηκε " οι ηλίθιες θεωρίες του ειχαν απαγορευτεί στην ναζιστική γερμάνια, απο αυτούς που έστειλαν τον άνθρωπο στο διάστημα! και έφεραν την τεχνολογική επανασταση! και για ευχαριστώ τους ισωπέδωσαν!

Δείγμα άλλου Εβραίου Frederick Lindemann, έλεγε για τους πρώτους πυραύλους στην Γη V2 που σχεδίαζαν οι Γερμανοί :οι μακράς εμβέλειας στρατιωτικοί πύραυλοι ειναι εφικτοί μόνον εφόσον προωθούνται με στερεά καύσιμα, και θα πρέπει κατά συνέπεια να είναι τεράστιο μέγεθος,είχε επανειλημμένα απορρίψει τα επιχειρήματα σχετικά με τα συμπαγή υγρά καύσιμα,δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση τέτοιων όπλων!
Είχε επανειλημμένα επιχειρήματα κατά στην φήμη για την ύπαρξη των V-2 πυραύλων , υποστήριζε ότι ήταν «μια μεγάλη φάρσα για να αποσπάσει την προσοχή τους», κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «για να τεθεί ένας στρόβιλος τεσσάρων χιλιάδων ίππων σε ενα μικρο χώρο ειναι μια τρέλα: δεν θα μπορούσε να γίνει... Τελικά οχι μόνο δεν μπορούσε να γίνει αλλα απήγαγαν Γερμανούς επιστήμονες για την NASA, αφου ισωπεδωσαν μια ολόκληρη χωρα την Γερμανία!

Όπως διδάσκει λοιπόν η ιστορία οι Εβραίοι ειναι κατώτεροι αλλα αδίσταχτοι, και βασίζονται σε χρήσιμους ηλίθιους που τους υπηρετούν ως πιστά σκυλια! γιαυτό τους κουβάλησαν Ευρώπη τοτε, με τις μογγολικές εισβολές! με στόχο να γίνουν όλοι κατώτεροι απο αυτούς, χρήσιμα ανθρωποειδή ζωα οπως λένε οι ιδιοι!! και να τους υπηρετούν!οι απόγονοι αυτών σήμερα ειναι ανάμεσα σας! και συνεχώς πολαπλασιάζονται(αφου έβγαλαν απο την μέση την ναζιστική γερμάνια που έλεγε καθαρότητα της φυλής)ειναι αδίσταχτοι ζωώδες χωρις ηθικούς φραγμούς,δίποδα ζώα που προστατεύουν το σύστημα με λυσσά ! μαντέψτε ποιοι ειναι! τα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα απο όσο φαίνονται, με τους Εβραίους δεν ειναι μονο οτι εχουν προκαλέσει ολους τους πολέμους στην ιστορία , ούτε που στήνουν οικονομικούς πολέμους με σκοπό την γενοκτονία χωρις πόλεμο! μαζί με τα χρήσιμα ανθρωποειδή ζωα σκυλιά τους εκφυλίζουν τα πάντα! άξιες ιδανικά κτλ και ολα ειναι μη αναστρέψιμα! μην αναφέρω καν τι γενοκτονία κανουν μεσώ της υγείας! η μονή λύση ειναι να αρχίσει ο κόσμος απο την αρχή! σε άλλη περίπτωση θα γίνει οπως ειναι η Αφρική όλος ο πλανήτης! και θα μείνουν μονο οι Εβραίοι με τα σκυλια τους με νοημοσύνη ζώου! ηδη ο μέσος άνθρωπος ειναι ενα πρόβατο!και ολο χειροτερεύει η κατάσταση!παντού επικρατούν αδίσταχτοι ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications