ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! 90χρονος παντρεύεται 13χρονη!Δείτε τα χάλια του Ισλάμ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! 90χρονος παντρεύεται 13χρονη!

Δεν είναι δυνατόν να δίνουν μικρά παιδιά σε ενήλικους άνδρες για να τα χρησιμοποιούν ως σ#ξουαλικά αντικείμενα, πόσο μάλλον να τα παντρεύουν κιόλας με γαμπρούς, που έχουν τις ανωμαλίες τους και τις κρύβουν κάτω από τη δήθεν αποκατάσταση της νύφης, μέσω ενός γάμου ενάντια στην ίδια τη φύση.

Τι στην ευχή έχουν στα κεφάλια τους όλοι αυτοί που επευφημούν τον υπερήλικα γαμπρό και τι γυναίκες θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό σε ένα τόσο μικρό κοριτσάκι; Για τον γέρο αυτό μουσουλμάνο ό,τι και να πει κανείς θα είναι λίγο.

Αντί να δει ότι παραδίδει ψυχή σε λίγο θέλει και γάμο! Ο κάθε ανώμαλος γέρος ισλαμιστής ντύνεται γαμπρός και το παίζει και ηθικός και νόμιμος στο να εξασκεί την ανωμαλία του πάνω στα μικρά παιδάκια, ως θρησκευτικά θεμιτό, αφού ο Προφήτης του Iσλαμ είναι ο πρώτος διδάξας της ανωμαλίας. Αυτά τους διδάσκει το Ισλάμ.

Να κοιτάζουν τι θα φάνε και τι θα αρπάξουν, για να ικανοποιηθούν όσο ζήσει το άχρηστο σώμα. Ιδέα δεν έχουν από ανθρωπιά, τι είναι ψυχή και ποιο νόημα έχει αυτή η ζωή. Αυτά είναι τα όντα που προκύπτουν, όταν δεν υπάρχει αρετή, καλλιέργεια της ψυχής και του πνεύματος των ανθρώπων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications