Τρόμος στα Λιμανάκια της Βάρκιζας: Λήστεψαν νεαρό ζευγάρι! άγνωστο αν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα!
Τρόμος στα Λιμανάκια της Βάρκιζας: Λήστεψαν νεαρό ζευγάρι

Οι ληστές πυροβόλησαν τον 29χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται - Το ζευγάρι ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του

Σε εφιάλτη μετατράπηκε μια ρομαντική βράδια για νέο ζευγάρι στα Λιμανάκια της Βάρκιζας. Που να το φανταζόταν ο άτυχος 29χρονος άντρας ότι στην ρομαντική βόλτα με την 27χρονη φίλη του στα Λιμανάκια της Βάρκιζας θα αντιμετώπιζε δύο ληστές που οπλοφορούσαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία στις 3:30 τα ξημερώματα ο 29χρονος βρισκόταν παρκαρισμένος με το σπορ αυτοκίνητο του σε κάποια γωνία στις στροφές στα Λιμανάκια παρέα με την 27χρονη φίλη του θαυμάζοντας τη θέα.

Κάποια στιγμή τους χτύπησαν την πόρτα δύο άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και κρατώντας όπλα τους ζήτησαν τα χρήματα τους και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το ζευγάρι βλέποντας τα όπλα στα χέρια των δραστών πάγωσε και τους έδωσε χρήματα και τηλέφωνα… οι δράστες όμως στη συνέχεια ζήτησαν και τα κλειδιά από το αυτοκίνητο του 29χρονου, πιθανόν για να μην τους ακολουθήσει.

Ο 29χρονος νεαρός άντρας αντέδρασε και αρνήθηκε να τους δώσει και τα κλειδιά τους αυτοκινήτου λέγοντας του μάλιστα πως δεν θα μπορούν να φύγουν από το σημείο τότε ο ένας από τους δύο δράστες τον πυροβόλησε στο πόδι και του πήρε τα κλειδιά από τα χέρια.

Η 27χρονη κοπέλα στον πυροβολισμό του φίλου της πάγωσε και δεν ήξερε τι να κάνει παρά μόνο αφού οι ληστές έφυγαν η κοπέλα σταμάτησε διερχόμενο όχημα και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο 29χρονο στον Ευαγγελισμό όπου δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η υγεία του. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή των θρασύτατων δραστών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications