Στη φυλακή το «τέρας» από την Πάτρα που βίασε την κόρη του, τον φίλο της και άλλο ένα κορίτσι
Στη φυλακή το «τέρας» από την Πάτρα που βίασε την κόρη του, τον φίλο της και άλλο ένα κορίτσι

Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του, του αλλοδαπού φίλου της και ενός ακόμη ανήλικου κοριτσιού.. Μάλιστα, επιχείρησε να προσελκύσει και άλλα ανήλικα παιδιά, με τα οποία επικοινωνούσε χρησιμοποιώντας ψεύτικα προφίλ στο facebook.

Στις φυλακές Τρίπολης θα οδηγηθεί ο αδίστακτος 46χρονος που συνελήφθη μετά από ένταλμα και κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του, του αλλοδαπού φίλου της και ενός ακόμη ανήλικου κοριτσιού.

Μάλιστα, επιχείρησε να προσελκύσει και άλλα ανήλικα παιδιά, με τα οποία επικοινωνούσε χρησιμοποιώντας ψεύτικα προφίλ στο facebook. Εισαγγελέας και ανακριτής Πλημμελειοδικών Πατρών αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση του 46χρονου, μετά την απολογία του για τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που αντιμετωπίζει.

Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, αποπλάνηση και αιμομιξία κατ΄ εξακολούθηση, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο δράστης κατηγορείται ότι από τον Σεπτέμβριο ως τον Δεκέμβριο του 2015 είχε εξαναγκάσει επανειλημμένα σε συνουσία την κόρη του που ήταν τότε 16 χρόνων και ένα 14χρονο κορίτσι, ενώ είχε υποχρεώσει τον 18χρονο Ρουμάνο σύντροφο της κόρης του να του κάνει στοματικό έρωτα! Μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι μητέρες των δυο κοριτσιών ο 46χρονος, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα συνελήφθη στις 18 Ιανουαρίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications