27 Ιαν 2017

Σοκαριστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Έσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα τρία παιδιά τους

Σοκαριστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Έσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα τρία παιδιά τους

Ένας πρώην διευθυντής χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στην πολιτεία του Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την επί 15ετία σύζυγό του, την ώρα που τα τρία ανήλικα παιδιά τους βρίσκονταν στο σπίτι.

Σε ένα προάστιο λίγο έξω από το Ντιτρόιτ ζούσαν – ευτυχισμένοι όπως λένε φίλοι και γείτονες – ο Noah Ravenscroft και η γυναίκα του Kristy μέχρι που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας τηλεφώνησε στις αρχές για να ειδοποιήσει πως ο πατέρας του φερόταν παράξενα κραδαίνοντας ένα μαχαίρι.

Όταν έφτασε η αστυνομία στην οικεία της πενταμελούς οικογένειας βρήκε τη μητέρα αιμόφυρτη στο σαλόνι και τον άνδρα, μέσα στα αίματα, να στέκεται με βλέμμα απλανές. Αμέσως εντοπίστηκε το τραπεζομάχαιρο που είχε χρησιμοποιηθεί για το φόνο, ενώ τα παιδιά ήταν σοκαρισμένα, αλλά σώα.

Ο τοπικός σερίφης στην αναφορά του είπε πως δεν είχε δεχθεί ποτέ κάποια κλήση παραπόνων από το συγκεκριμένο σπίτι ή από κάποιο γειτονικό για τυχόν φασαρία που να «έδειχνε» βιαιοπραγία. Ο Ravenscroft εργαζόταν στην εταιρία Quicken Loans την τελευταία 12ετία, αλλά είχε παραιτηθεί τον προηγούμενο μήνα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σοκαριστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Έσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα τρία παιδιά τους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats