Σοκαριστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Έσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα τρία παιδιά τους
Σοκαριστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Έσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα τρία παιδιά τους

Ένας πρώην διευθυντής χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στην πολιτεία του Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την επί 15ετία σύζυγό του, την ώρα που τα τρία ανήλικα παιδιά τους βρίσκονταν στο σπίτι.

Σε ένα προάστιο λίγο έξω από το Ντιτρόιτ ζούσαν – ευτυχισμένοι όπως λένε φίλοι και γείτονες – ο Noah Ravenscroft και η γυναίκα του Kristy μέχρι που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας τηλεφώνησε στις αρχές για να ειδοποιήσει πως ο πατέρας του φερόταν παράξενα κραδαίνοντας ένα μαχαίρι.

Όταν έφτασε η αστυνομία στην οικεία της πενταμελούς οικογένειας βρήκε τη μητέρα αιμόφυρτη στο σαλόνι και τον άνδρα, μέσα στα αίματα, να στέκεται με βλέμμα απλανές. Αμέσως εντοπίστηκε το τραπεζομάχαιρο που είχε χρησιμοποιηθεί για το φόνο, ενώ τα παιδιά ήταν σοκαρισμένα, αλλά σώα.

Ο τοπικός σερίφης στην αναφορά του είπε πως δεν είχε δεχθεί ποτέ κάποια κλήση παραπόνων από το συγκεκριμένο σπίτι ή από κάποιο γειτονικό για τυχόν φασαρία που να «έδειχνε» βιαιοπραγία. Ο Ravenscroft εργαζόταν στην εταιρία Quicken Loans την τελευταία 12ετία, αλλά είχε παραιτηθεί τον προηγούμενο μήνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications