24 Ιαν 2017

Προηγούμενες ζωές: Ένα καθαρά δαιμονικό φαινόμενο «Η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας»

Προηγούμενες ζωές: Ένα καθαρά δαιμονικό φαινόμενο «Η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας»

Η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι απολύτως ξεκάθαρη τόσο σε σχέση με την ιδέα της μετενσάρκωσης, όσο και μ’ αυτή καθ’ αυτή την αναδρομή σε προηγούμενες ζωές.

Είναι καθαρά ένα δαιμονικό φαινόμενο, πρόκειται περί δαιμονικής ενέργειας όπου εκεί ο διάβολος βάζει τον άνθρωπο να φαντάζετε πράγματα τα οποία δεν ίσχυσαν ποτέ, είναι ένα παραμύθι.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ : Ο σκοταδισμός σε ολο του το μεγαλείο! δεν εχουν ίχνος λογικής να λέτε τέτοιες ηλιθιότητες? να γιατι ο ινδουισμός ειναι πιο κοντά στην αρχαία ελληνική και περιεχέι αλήθειες! αφου ειναι αντιγραφή ελληνικής θρησκείας/φιλοσοφίας βασικά δεν ηταν θρησκεία αλλα η αλήθεια! οι αρχαίοι δεν ηταν δογματικοί!! το παπαδαριό αιώνες τωρα, κρατάει τις μάζες στο Μάτριξ! καταρχήν η μετενσάρκωση υπήρχε και στο χριστιανισμό και τον κατάργησαν με το ετσι γουστάρω, στην δεύτερη, (η πρώτη) οικουμενική σύνοδο!για να αποκρύψουν το μυστικό!

Αποσπάσματα από την εκπομπή ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ – Θέμα επεισοδίου «Προηγούμενες ζωές». Στα συγκεκριμένα αποσπάσματα της εκπομπής που θα παρακολουθήσετε προβάλλεται μόνο η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Προηγούμενες ζωές: Ένα καθαρά δαιμονικό φαινόμενο «Η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats