Πάολα: «Ήθελα να νομίζει ο κόσμος ότι είμαι τσιγγάνα... και καθόμουν στο σολάριουμ για ώρες»
Πάολα: «Ήθελα να νομίζει ο κόσμος ότι είμαι τσιγγάνα... και καθόμουν στο σολάριουμ για ώρες»

Η τραγουδίστρια που μίλησε απαξιωτικά για τον Στέλιο Καζαντζίδη αποκάλυψε το «παραμύθι» που πούλησε για να κάνει τον κόσμο να πιστέψει ότι είναι Ρομά.
Και οπως λέει η ίδια δεν το έκανε για να «πιάσει» στη νύχτα,αλλά για «για το καλό του κοινωνικού συνόλου και για να φύγουν οι Έλληνες από τις προκαταλήψεις»..

Ας δούμε λοιπόν τι δήλωσε η wanabe ρομά.
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της Πάολας, σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Real. Η τραγουδίστρια μίλησε για τις προσπάθειες που έκανε για να πιστέψει ο κόσμος ότι είναι τσιγγάνα.
Όπως τόνισε, έκανε σολάριουμ για ώρες (για να γίνει ''κατάμαυρη'' όπως είπε), ντυνόταν εξωτικά και φορούσε φούστες.

«Μίλησα για το θέµα των Τσιγγάνων. Υποστηρίζω τους Τσιγγάνους. Ήθελα να πάρω κάτι από το βάρος που κουβαλάνε πάνω τους. Να το µοιραστώ. Να µοιραστώ τη σιχασιά που έχουν γι’ αυτούς οι άνθρωποι. Τον φόβο που σπέρνουν. Τα χρυσά τους δόντια. Τη βιαιότητά τους. Όλα όσα χλευάζουν οι άλλοι. Ήθελα να γίνω Τσιγγάνα, για το καλό των άλλων.

Για να φύγουµε, δηλαδή, από τις προκαταλήψεις που έχουµε. Και έκανα απίστευτα πράγµατα. Κατ’ αρχάς καθόµουν στο σολάριουµ ώρες. Έγινα κατάµαυρη. Ντυνόµουν εξωτικά. Φόρεσα φούστες. Και το παραµύθι το ’φαγαν όλοι.
Αυτό το κράτησα µέχρι την τελετή του πατέρα µου.

Επίσης, η Πάολα, εξομολογήθηκε πως εφηύρε ότι ο πατέρας της δεν πέθανε αλλά έλειπε σε ταξίδι στην Αμερική! «Έτσι, για να µη µε λυπούνται. ∆εν µου αρέσει καθόλου να µε λυπούνται. Είναι το χειρότερό µου. Εγώ πιστεύω ότι ο πατέρας µου είναι κοντά στον Θεό. Τον βλέπω να µιλάει µε τον Θεό».
Κάλεσα στην τελετή µουσικούς µεγάλους, από παντού. Πόντιους τραγουδιστές. Χόρεψαν παλικάρια απ’ όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους. Ο πατέρας µου έφυγε όπως του άξιζε. Όλο αυτό το τράβηξε σε βίντεο ο ιερέας του χωριού και το ανέβασε. Ηταν φίλος του πατέρα µου. ∆εν ήταν σωστό να τραβήξει βίντεο ο πάτερ. Κάποιοι, όλο αυτό που έγινε, το παρεξήγησαν. Είπαν ότι εγώ το διάλεξα, ως έθιµο των Τσιγγάνων. ∆ηλαδή, να γλεντάς στην κηδεία. Τα πράγµατα είχαν σοβαρέψει. Επρεπε να αποκαταστήσω την αλήθεια. Και την είπα», είπε η Πάολα στη συνέντευξή της.

Σχόλιο:
Νομίζω πως η Πάολα ανήκει στην κατηγορία του παθολογικού ψεύτη.
Εχει όλα τα συμπτώματα
Οι λόγοι που μπορεί να το κάνει; Ίσως γιατί έχει συνεχή ανάγκη για επιβεβαίωση… και για να είναι στο κέντρο της προσοχής με όποιο τρόπο.
Θέλει να κερδίσει τη συμπάθεια όλων, να νιώσει σημαντικής και κυρίως αισθάνεται απίστευτα, αβάσταχτα ανασφαλής. Σύμφωνα με τον Robert Byrne, «για να περισώσεις τον αυτοσεβασμό σου, μερικές φορές είναι απαραίτητο να εξαπατήσεις και να πεις ψέματα». Ο παθολογικός ψεύτης θέλει συνεχώς να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής όλων. Πολλές φορές στην προσπάθειά του αυτή χρησιμοποιεί υπερβολικές λεπτομέρειες στις ιστορίες του. Τα άτομα αυτά είναι συνήθως ανασφαλή και θεωρούν πως μόνο μέσα από τα ψέματα ο κόσμος θα τα προσέξει.

eglimatikotita.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications