Πέφτουμε από τα σύννεφα έγγραφο της CIA: Οι κομμουνιστές και η Μόσχα θέλανε Δημοκρατία της Μακεδονίας!!
Πέφτουμε από τα σύννεφα: Οι κομμουνιστές και η Μόσχα θέλανε Δημοκρατία της Μακεδονίας!!

Έγγραφo της CIA, που αποχαρακτηρίστηκε και δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας, κάνει αναφορά σε σοβιετικές προσπάθειες για δημιουργία μίας «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», με τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη.

Το σημείωμα της CIA, το οποίο δημοσίευσαν αρκετά ΜΜΕ στην ΠΓΔΜ, που είχε συνταχθεί... το 1950, κάνει λόγο για μία «σοβιετικά χορηγούμενη επιτροπή», με σκοπό εξεγέρσεις που θα δημιουργούσαν μία «ενοποιημένη Δημοκρατία της Μακεδονίας». Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μία σοβιετικά χορηγούμενη επιτροπή, η Επιτροπή Ελευθερώστε τη Μακεδονία, δημιουργήθηκε με σκοπό την προώθηση ταυτόχρονων εξεγέρσεων στην ελληνική και τη γιουγκοσλαβική Μακεδονία, προς το συμφέρον μία ενωμένης Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Μία τέτοια Δημοκρατία θα έπαιρνε τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης».

Σύμφωνα με το έγγραφο, αυτή η επιτροπή ένωνε «παρόμοια μακεδονικά κινήματα στη Γιουγκοσλαβία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα (οδός Σοφοκλέους, Θεσσαλονίκη». Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, η Επιτροπή Ελευθερώστε τη Μακεδονία είχε «δυνάμεις με αυτόματα όπλα» στη χώρα μας, συγκεντρωμένες κυρίως στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, σύμφωνα με το έγγραφο η Επιτροπή ήταν «υπό την απευθείας πολιτική κατεύθυνση του Σοβιετικού πρέσβη στη Σόφια» και ότι οι δυνάμεις της συγκεντρώνονται «από τη Σοβιετική Ενωση, που στέλνει όπλα και ηγέτες».

Στις 17 Ιανουαρίου, η CIA ανακοίνωσε ότι πλέον είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της η μεγαλύτερη συλλογή αποχαρακτηρισμένων αρχείων της. Αυτά έως τώρα ήταν προσβάσιμα στο κοινό μόνο στο Εθνικό Αρχείο, στο Μέριλαντ. Πρόκειται για 930.000 έγγραφα και συνολικά πάνω από 12 εκατ. σελίδες

Το Πέφτουμε από τα σύννεφα ειναι ειρωνικό καθώς αυτα ειναι γνωστά στους σκεπτόμενους και οχι ουγκ νεοελληνες! Άρης Βελουχιώτης,Βίος και πολιτεία ενός εγκληματία,το πραγματικό του όνομα ήταν Αθανάσιος Κλάρας, αιώνιος φοιτητής της Γεωπονικής Σχολής, αλλά και κλέφτης, ψεύτης, λωποδύτης, πλαστογράφος και κοινός κατάδικος των φυλακών. Το 1923 έγινε και κομμουνιστής.Σας φέρνω παράδειγμα πως μας επιβάλλανε στο 1912 και στο ‘17 και μετά στα ‘20 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μικρά Ασία και να υποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους και να ανοίξουμε έτσι ένα άσπονδο μίσος μεταξύ μας, ιδίως με τους Βουλγάρους, ενώ τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο (Από λόγο του στη Δεσφίνα τον Σεπτέμβριο του 1943).

Θαύμα!! οι κομμουνιστές μαζί με τους Βούλγαρους και τον Στάλιν αν και ήθελαν να διαμελίσουν την Ελλάδα παρουσιαζονται ως "ήρωες" για άλλη μια φορά άκομα και για την Μακεδονία!!! Ντοκουμέντα από την αιματηρή διαδήλωση του ΄43 για τη Μακεδονία. Οι Γερμανοί άνοιξαν πυρ κατά 400 χιλιάδων διαδηλωτών που φώναζαν να μην παραχωρηθούν η Μακεδονία και η Θράκη στη Βουλγαρία... mixanitouxronou.gr άλλη μια φαινομενική "έγκυρη πηγή" , παραχάραξη της ιστορίας παρακλάδι της ΣΥΡΙΖΟΕΡΤ!αρέσκεται στην διαστρέβλωση της ιστορίας και να γράφει για "βάρβαρους ναζι" αλλα ούτε ένα αρθρο για τις σφαγές που έκαναν οι αληθινοί βάρβαροι κομμουνιστες! 500.000 like από νεοέλληνες, 400 χιλιάδων διαδηλωτών ? ηταν τόσοι οι δήθεν διαδηλωτές κομμουνιστές σοβαρά? http://archive.is/AYAwz

Κατά τα αλλα γράφουν για βάρβαρους ναζι! και αυτοι οι δηθεν διαδηλωτές ήσαν συμμορίτες του ΕΠΟΝ που τέθηκε εκτός νόμου με τον περιβόητο νόμο Ν.509 του 1947!! ειναι γνωστο οτι για οτι λενε οι συμμορίτες ισχύει το αντίθετο. Για άλλη μια φορά ακόμα και για την Μακεδονία παρουσιάζονται ως σωτήρες λοιπόν, και έσωσαν την Ελλαδα απο τους βάρβαρους και "αδίσταχτους ναζι"! υπάρχουν πιο αδίσταχτοι κτηνώδες μισάνθρωποι από τους κομμουνιστές που έσφαζαν ως άγρια θηρία και βασάνιζαν τα θύματα τους?

Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 :Η διαστρέβλωσης της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους. Επίσης δηλώ απεριφράστως ότι ουδεμία συννενόησις θα υπάρξη με τους απεργαζομένους τον εθνικόν όλεθρον κομμουνιστάς

Σε μια πλήρη διαστρέβλωση της ιστορίας παρουσιάζουν τους ναζι ως βάρβαρους (άσχετα που ηταν 50 χρονιά μπροστά και έφεραν την τεχνολογική επανασταση!) ενώ βάρβαροι ηταν και ειναι αυτοι, και για να καλύψουν τα δικά τους αίσχη, οι απόγονοι των τεράτων έχουν τοσο θράσος να γράφουν για "κακόμοιρους χωριάτες" που σκότωσαν οι "κακοί ναζι" ενώ στην ουσία ηταν κομμουνιστες που έβγαζαν τα έντερα στην κυριολεξία σε Γερμανούς χωρίς λόγο και αίτια κατα παράβαση κάθε δίκαιου πόλεμου!! αν ηταν "χωριάτες" δεν θα έγραφαν μέρα νύχτα για αυτούς! οπως δεν έγραψαν για τους χιλιαδες που έσφαξαν αυτοι σε όλη την χωρα! οπως δεν γίνεται καμια πορεία εκτός και ειναι δικός τους! Όσοι συνελαμβάνοντο ως αντικομμουνισταί την εποχήν εκείνην, ωδηγούντο εις στρατόπεδα συγκεντρώσεως, υπεβάλλοντο σε φρικώδη βασανιστήρια και εξετελούντο. Μετά την διάλυσιν των πρώτων εθνικών ομάδων αντιστάσεως στα μωραΐτικα βουνά, εξετελέσθησαν πολλές εκατοντάδες εθνικοφρόνων πολιτών με την κατηγορίαν του προδότου, συνεργάτου των Γερμανών και εχθρού του ΕΑΜ.

Σε κανένα από τα αφιερώματα των εγκάθετων κομμουνιστών δημοσιογράφων και «ιστορικών», δεν πρόκειται να δείτε και να διαβάσετε για την προδοτική στάση των κομμουνιστών στη Μακεδονία και τη Θράκη και την συμπόρευσή τους με τους Βούλγαρους κατακτητές, ούτε και για την εξόντωση των αντιστασιακών οργανώσεων από το ΚΚΕ. Αντιθέτως, σε μια πλήρη διαστρέβλωση της ιστορίας, όλοι οι άλλοι πλην των κομμουνιστών, ιδίως κατά την περίοδο της Κατοχής, παρουσιάζονται σαν προδότες, φασίστες και συνεργάτες των κατακτητών, ενώ οι ίδιοι οι κομμουνιστές, ως οι μόνοι αυθεντικοί πατριώτες και τιμητές των πάντων.Ο υμνητής του Στάλιν, Νίκος Μπελογιάννης, δεν είναι προδότης, αλλά ένας ακόμη «ήρωας» της κομμουνιστικής Αριστεράς.

O θλιβερός γιατρός Πέτρος Κόκκαλης (πατέρας του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη), που οργάνωσε το επαίσχυντο Παιδομάζωμα, και όλα αυτά τα ρεμάλια που είχαν δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω στον καθένα, γίνονται μορφές «σεβάσμιες», αντί να καταλήξουν στον «σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας» (κατά την έκφραση του Τρότσκι).Ο Άρης Βελουχιώτης, δεν είναι ο αδίστακτος σαδιστής εγκληματίας, αλλά ένας μέγας "πατριώτης κι επαναστάτης",η διαστρέβλωση των γεγονότων που γίνεται από δήθεν "ιστορικούς" της Αριστεράς δεν εχει όρια. Αυτά ειναι γνωστά και μπορεί να τα βρει ο καθένας στο ίντερνετ (και με στοιχειά φώτο απο σφαγιασμένους),αντί αυτού γίνεται λοβοτομή απο τα σχολεια ,και οποιος λεει τα αυτονόητα και βγαίνει απο το Μάτριξ,πετάνε ενα είσαι "ναζι φασίστας", και με αυτο αναιρούν την αληθινή ιστορία! μιλάμε για τον ορισμό της σχιζοφρένειας! ο μέσος θνητός ζει σε ενα Μάτριξ!ζωντανό παράδειγμα έβγαλαν το ΣΥΡΙΖΑ να τους σώσει! τους απόγονους των χασάπηδων!(πρώτη φορά αριστερά!) πίσω απο ολα αυτα βεβαία υπάρχει κατι άλλο!οχι δεν ειναι οι "ιδεολογίες"!μονο ένας κομμουνιστής λέει κάποιες αλήθειες ο Τάκης Λαζαρίδης

Post A Comment:

1 comment

Ίαμβοςείπε...

Συγχαρητήρια για την ανάρτηση. Μήπως γνωρίζετε το όνομα και την ημερομηνία του φύλλου της εφημερίδας που παραθέσατε;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications