Πυρ και μανία οι κομμουνιστές !!!ο Τραμπ χτίζει το τείχος στο Μεξικό και περιορίζει πρόσφυγες και μετανάστες!
Ο Τραμπ χτίζει το τείχος στο Μεξικό και περιορίζει πρόσφυγες και μετανάστες

Έτοιμος να υπογράψει διατάγματα που θα θεσμοθετούν περιορισμούς στην μετανάστευση, την βίζα αλλά και τους πρόσφυγες, είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Τραμπ πρόκειται να μιλήσει σήμερα Τετάρτη στους εργαζομένους του υπουργείου Εθνικής Ασφάλειας, που χειρίζεται την μετανάστευση. Όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το βράδυ της Τρίτης, «για αύριο σχεδιάσαμε μεγάλη μέρα για την εθνική ασφάλεια. Μεταξύ πολλών πραγμάτων, θα χτίσουμε το τείχος».

Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο ο Τραμπ να υπογράψει διατάγματα για την μετανάστευση που θα επιβάλλουν περιορισμούς στην πρόσβαση στις ΗΠΑ για τους πρόσφυγες αλλά και στους αιτούντες βίζα από το Ιράκ, το Ιράν, την Λιβύη, την Σομαλία, το Σουδάν, την Συρία και την Υεμένη - που άλλωστε ήδη υπόκεινται σε αυστηρούς περιορισμούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως ο πρόεδρος Τραμπ πρόκειται να «παγώσει» την αποδοχή όλων των προσφύγων από την Συρία, για τουλάχιστον 120 ημέρες. ΥΓ Οι κομμουνιστες δεν ειναι Αμερικανοί δεν ειναι Έλληνες ,δεν ειναι Γερμανοί!κτλ κτλ!δεν υπάρχουν σύνορα για αυτούς, ειναι μια συγκεκριμένη ράτσα ανθρωποειδών και οχι ιδεολογία! ειναι παντού! οπού υπάρχουν Εβραίοι! «... Μόνο αν δεν υπάρχει σε αυτή τη γη πια μη Εβραίοι, αλλά μόνο Εβραίοι αριστεροι, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Σατανάς είναι ο Θεός μας." (εβραιος Harold Rosenthal, Σύμβουλος στον γερουσιαστή Jacob Javits) .Δεν τα λέω εγω μονοί τους τα λενε! αριστερούς βγάλατε να σας σώσουν ε? πολύ αργά για δάκρυα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications