25 Ιαν 2017

Κόρη Μάικλ Τζάκσον: Τον πατέρα μου τον δολοφόνησαν

Κόρη Μάικλ Τζάκσον: Τον πατέρα μου τον δολοφόνησαν

Πεπεισμένη πως ο Mάικλ Τζάκσον δολοφονήθηκε είναι η 18χρονη κόρη του Πάρις Τζάκσον.

Η Πάρις Τζάκσον θεωρεί πως είναι προφανές σε όλη την οικογένεια και τους θαυμαστές του βασιλιά της ποπ πως ο Μάικλ Τζάκσον δολοφονήθηκε.

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone αποκάλυψε τις βαθιά εδραιωμένες πεποιθήσεις της για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, απορρίπτοντας παράλληλα τους ισχυρισμούς πως πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στα 50 του χρόνια.

«Ακούγεται βλακεία αλλά οι πραγματικοί θαυμαστές του και όλοι στην οικογένεια το γνωρίζουν» «Είναι προφανές» είπε χαρακτηριστικά αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τον βασιλιά της ποπ να δολοφονήθηκε. «Όλα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ακούγεται σαν μια συνολική θεωρία συνωμοσίας και ακούγεται βλακεία αλλά οι πραγματικοί θαυμαστές του και όλοι στην οικογένεια το γνωρίζουν».

Όταν ρωτήθηκε ποιος θα μπορούσε να ήθελε τον Μάικλ Τζάκσον νεκρό, η Πάρις επισήμανε πως πολλοί άνθρωποι είχαν προβλήματα με τον τραγουδιστή. «Φυσικά θέλω δικαιοσύνη. Σίγουρα θέλω, αλλά είναι παιχνίδι σκακιού. Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για αυτό τώρα».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κόρη Μάικλ Τζάκσον: Τον πατέρα μου τον δολοφόνησαν
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats