20 Ιαν 2017

Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στον Λαζόπουλο και καλα έκανε! και να κανει σε ολους του συστήματος! – δεν πάτησε κανείς το πόδι του! +παραμυθάκι!!

Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στον Λαζόπουλο και καλα έκανε! και να κανει σε ολους του συστήματος! – Κατεβαίνει η παράσταση του, δεν πάτησε κανείς το πόδι του

Κατεβαίνει η παράσταση του !Δεν είναι τυχαίο ότι πέρυσι, στην επίσημη πρεμιέρα του, τόσο ο Τσίπρας με τη σύζυγό του όσο και μέλη του υπουργικού συμβουλίου τον τίμησαν με την παρουσία τους, για την κρυφή υποστήριξη στο ΣΥΡΙΖΑ…. Κυνηγώντας το τι θέλει ο κόσμος να ακούσει από το στόμα του για να τον χειροκροτήσει, ξέχασε πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα και πόσο εύκολα η άποψη του κόσμου μεταβάλλεται. Κι έτσι άρχισε να πέφτει…

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ένα εξαιρετικά ατυχές σχόλιό του για την αναπηρία του Σόιμπλε στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο. Η μεγάλη αποδοκιμασία που δέχθηκε ξεπερνούσε τα όρια της κοινωνικής ευαισθησίας: Ήταν το πρώτο καμπανάκι, έναν χρόνο μετά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ότι όλο αυτό το ιδεολόγημα μπατάρει – και μαζί ο Λάκης που το στήριξε λυσσαλέα. Μέχρι και ανακοινώσεις για απόσυρση διαφημιστικής καμπάνιας σε Μέσο που δίνει βήμα στον Λάκη Λαζόπουλο ακολούθησαν την αναπηρία του Σόιμπλε – με τη δημόσια συγνώμη του Λάκη να μη γίνεται δεκτή από όλους.

Σταματήστε να ταΐζετε το "τέρας" με καθε τρόπο! να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και η Στεφανίδου, και ενα σορό χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος! και στα ΜΜΕ και στο ίντερνετ! ειναι πολύ εύκολο να δείτε ποιοι χειραγωγούν την μάζες! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

Και δεν επιβάλει κανένας Σόιμπλε μετρά στην Ελλάδα!παραμυθάκι για μεγάλα παιδιά: ο λύκος φωνάζει μέσα απο το μαντρί στα πρόβατα:" να δείτε αυτός εκεί πέρα έξω απο το μαντρί σε άλλο μαντρί ειναι ο κακός ο λύκος που θελει να σας φάει!!" ετσι αποσπά την προσοχή ο λύκος στα προβατάκια, και όλοι νομιζουν οτι ο κακός λύκος ειναι έξω απο το μαντρί, και την ίδια ώρα κατασπαράζει πρόβατα, και κουβαλάει και άλλους λύκους μέσα στο μαντρί! λέγοντας οτι ειναι "κακομοίρα πρόβατα" που τα έδιωξε ο βοσκός απο τα μαντριά τους! δύστυχος για τα προβατάκια δεν ειναι προβατα αλλα λύκοι ντυμένοι προβατα! που συχνά δεν μπορουν να κρατηθούν μεχρι να γίνουν πολλά μέσα στο μαντρί, και κατασπαραζουν πρόβατα καθε τοσο....©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στον Λαζόπουλο και καλα έκανε! και να κανει σε ολους του συστήματος! – δεν πάτησε κανείς το πόδι του! +παραμυθάκι!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: