Ο κατήφορος άρχισε απο την δεκαετία του 80 ο κόσμος πάει πίσω αντί για μπροστά!! απο εδω και πέρα το χάος δεν υπάρχει επιστροφή!!

Η δεκαετία του 80 είχε ένα και μοναδικό σύνθημα, το οποίο εξαπλώθηκε και κυριάρχησε στις συνειδήσεις του κόσμου. ΑΛΛΑΓΗ. Το χρυσό έτος ήταν το 1981 και η ηρωική μορφή-σημαιοφόρος της Αλλαγής, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος κράδαινε σαν ήρωας το πράσινο λάβαρο του ΠΑΣΟΚ, με τον ήλιο να ακτινοβολεί απάνω του άσχετα που είχε πάρει λεφτα απο την cia να ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ το οποίο ΣΤΕΛΕΧΏΘΗΚΕ με κομμουνιστες του ΚΚΕ!.

Και πόσος κόσμος τον πίστεψε! Στους οπαδούς του ανήκαν οι ξέφρενες ζητωκραυγές που σας κατέκλυσαν προ ολίγου. Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ την εποχή εκείνη δεν έχουν προηγούμενο. Οι υποστηρικτές του κόμματος θεωρούσαν τους εαυτούς τους ως τους μεγάλους ανανεωτές της χώρας, εκείνους που θα κατέλυαν μια για πάντα την παλαιά τάξη πραγμάτων, εμποτισμένοι με τα ιδανικά της ελευθερίας και του σοσιαλισμού.

Το αποτέλεσμα ήταν οι οπαδοί αυτοί του σοσιαλισμού και της ελευθερίας να παχύνουν πολύ τα επόμενα χρόνια, τρώγοντας, τρώγοντας ασύστολα από το ποθητό πιάτο της εξουσίας, φουσκώνοντας όχι μόνο τις κοιλιές τους, αλλά και το δημόσιο πρόσωπο της χώρας - ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν τόσα "πράσινα παιδιά" στον δημόσιο τομέα, και διαρκώς έμπαιναν καινούργια. Αυτός ήταν ο σοσιαλισμός του ΠΑΣΟΚ: όλο και περισσότεροι από τους οπαδούς μας θα μπορείτε να έχετε ένα μερίδιο από την πίτα. Μαντέψτε που μετακόμισαν όλοι αυτοι μέσα σε μια νύχτα!

Δημοσιογραφική προπαγάνδα, ενισχυμένη βλακεία, ή απλά μια γνήσια έκφραση συναισθημάτων "ελπίδας" από τον κόσμο, που βιάζεται να πιστέψει όπως πιστεύουν τα παιδάκια στον Άι Βασίλη; τα αποτελέσματα των εκλογών, έδειξαν την ηλιθιότητα άλλη μια φορά! και το τέρας μεγάλωσε τοσο πολύ που δεν μπορεί να σκοτωθεί πια! και όσοι πρόλαβαν να ζήσουν τα καλα χρονιά πρόλαβαν! ο κατήφορος χωρίς επιστροφή εχει ηδη αρχίσει! σε όλη την Ευρώπη, στο λίκνο του πολιτισμού και της προόδου που απολαμβάνουν όλοι οι άλλοι, που σημερα ξανα κανουν εισβολή να αποτελειώσουν οτι άφησαν στην μέση στο μεσαίωνα !

Post A Comment:

5 comments

Ανώνυμοςείπε...

Αν δεν διαβάσεις, δεν μπορείς να διακρίνεις ποιός σου λέει αλήθεια. Όλοι για κάποιους ζητοκραυγάζουν τελικά. Άλλος για τους Γερμανούς, άλλος για τους Εγγλέζους, κ.λ.π
Ζήτω η Ελλάς σπάνια ακούς.


Φίλος

Ανώνυμοςείπε...

Σιγά σιγά βλέπουμε πίσω από αυτό που μας σερβίρουν. Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος. Ο κάθε ένας το ρόλο του βάση του τι διαθέτει, όλα είναι προβολές. Σκέψου...





Φίλος

Ανώνυμοςείπε...

Σκέψου όσο είναι νόμιμο ακόμη








Φίλος

Ανώνυμοςείπε...

Το Δεύτερο και Τρίτο σχόλιο δεν ειναι αναρτημένα από εμένα, γι΄αυτό και στο εξής θα αναρτώ τα σχόλιά μου χωρίς "υπογραφή".


Φίλος

Ανώνυμοςείπε...

Όλα τα σχόλια είναι ωραία!
Το τρίτο δεν μου άρεσε γιατί πιστεύεις ότι γίνεται έλεγχος του νου;






Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications