Κυβέρνηση Ν.Τραμπ προς ΜΜΕ: «Βουλώστε το, έχετε εξευτελιστεί» !!
Κυβέρνηση Ν.Τραμπ προς ΜΜΕ: «Βουλώστε το, έχετε εξευτελιστεί» - Total war με το «βαθύ» αμερικανικό κράτος

«Τα ΜΜΕ καλά θα κάνουν να το βουλώσουν», λέει ο επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού του Λευκού Οίκου, Στήβεν Μπάνον ενώ ανέφερε ότι όλα τα main stream media έχουν μετατραπεί σε «κόμμα αντιπολίτευσης».

Ο πρώην τραπεζίτης της Goldman Sachs και εκπρόσωπος της εναλλακτικής Δεξιάς έγινε ανώτερος σύμβουλος στο Λευκό Οίκο και είπε στους Τάιμς της Νέας Υόρκης ότι οι δημοσιογραφικοί οργανισμοί «εξευτελίστηκαν» με την αποτυχία τους να προβλέψουν τη νίκη του Τραμπ.

Τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ έχουν επιχειρήσει να μειώσουν τον αριθμό των ατόμων που παρέστησαν στην ορκωμοσία του νέου προέδρου ενώ επιχειρούν να τον αποδομούν ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Αναφέρονται υποτιμητικά από τα μαλλιά του μέχρι και στην πανέμορφη σύζυγό του και τον μικρότερο γιο του.

Για την σύζυγό του Μελάνια επιχειρούν ενορχηστρωμένα μαζί με καλλιτέχνες, ηθοποιούς και όλους τους γνωστούς-άγνωστους της «υψηλής διανόησης» (που χρωστάνε «γραμμάτια» στο Σύστημα που τους ανέδειξε το οποίο μετά τους ζητάει ανάλογες χάρες) να περάσουν την ιδέα στον κόσμο ότι η Μελάνια δεν γνωρίζει Αγγλικά.

Η Μελάνια γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά όπως επίσης άλλες 4 γλώσσες, πράγμα μη σύνηθες για έναν μέσο άνθρωπο. Το μόνο που θα μπορούσε κάποιος να πει είναι ότι η προφορά της είναι σλοβενική πράγμα απολύτως φυσιολογικό για μια Σλάβα κοπέλα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σλοβενία. Στην τηλεφωνική του συνέντευξη με τους New York Times ο Μπάνον είπε ότι «τα ΜΜΕ θα έπρεπε να ντρέπονται, να νιώθουν ταπεινωμένα, να το βουλώσουν και να ακούνε για λίγο διάστημα. Τα ΜΜΕ είναι το κόμμα της αντιπολίτευσης εδώ» είπε για να προσθέσει λίγο αργότερα «όχι το Δημοκρατικό Κόμμα».

Ο Μπάνον υποστήριξε ακόμη ότι οι δημοσιογραφικοί οργανισμοί «δεν καταλαβαίνουν αυτή τη χώρα. Ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.» Στη διάρκεια της συνέντευξης ο σύμβουλος πολιτικής επικοινωνίας και στρατηγικής.του Τραμπ αναφέρθηκε κυρίως στα «κυρίαρχα» ΜΜΕ ή τα media της ελίτ, αν και εστίασε περισσότερο στους Τάιμς της Νέας Υόρκης και την Washington Post.

Μέχρι τον περασμένο Αύγουστο ο Μπάνον ήταν επικεφαλής του ιστότοπου Breitbart News κι αργότερα ανέλαβε τα ηνία της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ τους τελευταίους μήνες πριν τις εκλογές.

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications