7 Ιαν 2017

ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα φιλοδοξούν να δημιουργήσουν στρατό από Iron Man της Hyundai Εικόνες-Βίντεο.

ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα φιλοδοξούν να δημιουργήσουν στρατό από Iron Man της Hyundai

Το μέλλον στις στρατιωτικές δυνάμεις είναι εδώ - Το πρότζεκτ της Χιουντάι που γίνεται ήδη ανάρπαστο..

Το σενάριο της ταινίας Iron Man φιλοδοξούν να μεταφέρουν στην πραγματικότητα η Ρωσία και η Κίνα, οι οποίες ενεργούν από κοινού, προκειμένου να κατασκευάσουν τον «απόλυτο στρατιώτη», δημιουργώντας έναν στρατό ικανό να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε αποστολή.Στόχος τους είναι να ανταγωνιστούν τις ΗΠΑ, οι οποίες επίσης ενδιαφέρονται να προσχωρήσουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Το σχέδιο περιλαμβάνει την κατασκευή ενός μεταλικού εξωσκελετού, ο οποίος θα συνδέεται βιολογικά με τον κάτοχό του και θα διαθέτει τη δυνατότητα να του αυξάνει τις ικανότητες σε όλα τα επίπεδα.Ο χρήστης θα μπορεί να σηκώνει ανθρωπίνως αδύνατα βάρη, να χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας όπλα, όπως λέιζερ και άλλα, καθώς και άλλες τεχνολογίες οι οποίες θα χρησιμεύουν στην εκάστοτε αποστολή.

Oι άνθρωποι της Hyundai θεωρούν ότι ο εξωσκελετός τους (ή το «φορετό» αυτό ρομπότ αν θέλετε) μπορεί να συγκριθεί με τη στολή του... Iron Man.Παρότι νιώθεις ότι είναι εμπνευσμένος από ταινίες όπως το «Alien», «Avatar» ή και το «Edge of Tommorow», οι άνθρωποι της Hyundai θεωρούν ότι ο εξωσκελετός τους (ή το «φορετό» αυτό ρομπότ αν θέλετε) μπορεί να συγκριθεί με τη στολή του... Iron Man. Δεν θα σε βοηθήσει σε καμία περίπτωση να πολεμήσεις εναντίων του «Doctor Doom» ή του «Mandarin» αλλά θα σου δώσει την εξτρά δύναμη που χρειάζεσαι.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν στο blog τους οι κορεάτες, η στολή είναι ικανή να βοηθήσει έναν άνθρωπο που τη φοράει να σηκώνει αντικείμενα εκατοντάδων κιλών σε βάρος και θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς ή σε εργοστάσια. Η Hyundai όμως ετοιμάζει και μία άλλη εκδοχή του εξωσκελετού της πιο... light. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε μόνο για μία μηχανική σπονδυλική στήλη και μηχανικά πόδια και θα προορίζεται για ηλικιωμένους ή ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

Παρότι τα... κορεάτικά μας θέλουν... πάρα πολύ φρεσκάρισμα (εντελώς δηλαδή...), το νέο αυτό ρομπότ βασίζεται στην πλατφόρμα «H-LEX» (Lifecaring ExoSkeleton), που είχε αποκαλύψει η εταιρία πέρσι, μόνο που εδώ μιλάμε για την αρκετά πιο εξελιγμένη και πιο ισχυρή μορφή του, αν λάβουμε υπόψη ότι η Hyundai ασχολείται με την εξέλιξή του εδώ και 6 χρόνια.

Το project είναι μέρος του προγράμματος «Next Mobility» και η Hyundai δεν είναι μόνη της σε αυτό το «παιχνίδι». Ήδη η Panasonic και Daewoo εξελίσσουν παρόμοιες στολές για εργαζόμενους σε εργοστάσια. Σύμφωνα με πληροφορίες (ή και φήμες αν θέλετε) η DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency που είναι μέρος του υπουργείου άμυνας των ΗΠΑ) εξελίσσει κάτι ανάλογο για στρατιωτική χρήση ως μέρος του προγράμματος «Warrior Web», ενώ και η Audi, αλλά και η BMW διαθέτουν παρόμοιες στολές οι οποίες μάλιστα επιτρέπουν στους μηχανικούς που χρησιμοποιούν τους εξωσκελετούς να πετάνε κιόλας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα φιλοδοξούν να δημιουργήσουν στρατό από Iron Man της Hyundai Εικόνες-Βίντεο.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications