1 Ιαν 2017

Η αστυνομία της Κολωνίας έλεγξε εκατοντάδες «πρόσφυγες» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Η αστυνομία της Κολωνίας έλεγξε εκατοντάδες «πρόσφυγες» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Σε όσους δεν είχαν μαζί τους έγγραφα ταυτότητας απαγορεύθηκε να πάνε στον χώρο όπου θα γιορταζόταν η έλευση του νέου έτους, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας..

Η γερμανική αστυνομία έκανε ελέγχους ταυτοτήτων, κυρίως ανδρών από τη Βόρεια Αφρική, χθες βράδυ στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας, έναν χρόνο μετά τις δεκάδες σεξουαλικές επιθέσεις που είχαν καταγγελθεί το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς του 2016.

«Εκατοντάδες Nafris ελέγχθηκαν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό», ανέφερε η αστυνομία της Κολωνίας σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, χρησιμοποιώντας μια σύντμηση που παραπέμπει στους μετανάστες και τους πρόσφυγες από τη Βόρεια Αφρική. Η ανάρτηση αυτή συνοδεύτηκε με μια φωτογραφία που εικονίζει μια μεγάλη ομάδα ανδρών καθώς περιμένει πίσω από κάγκελα.

Μεταξύ των προσώπων τα οποία σταμάτησε η αστυνομία τόσο στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας όσο και σε αυτόν του Ντόιτσερ, σε όσους δεν είχαν μαζί τους έγγραφα ταυτότητας απαγορεύθηκε να πάνε στον χώρο όπου θα γιορταζόταν η έλευση του νέου έτους, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Περίπου 1.800 αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν χθες βράδυ στην Κολωνία, όπου τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυστηρά έναν χρόνο μετά τις εκατοντάδες σεξουαλικές επιθέσεις που καταγγέλθηκαν σε βάρος γυναικών εκεί. Η αστυνομία εγκατέστησε εξάλλου νέα συστήματα επιτήρησης με κάμερες στην πλατεία έξω από τον σταθμό.

Και στο Βερολίνο εξάλλου τα μέτρα ασφαλείας ήταν εξαιρετικά αυξημένα χθες βράδυ, μετά την επίθεση με φορτηγό η οποία στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά τη 19η Δεκεμβρίου. Οι εορτασμοί πάντως ολοκληρώθηκαν χωρίς να καταγραφεί το παραμικρό απρόοπτο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η αστυνομία της Κολωνίας έλεγξε εκατοντάδες «πρόσφυγες» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats