Η Γεροβασίλη απευθύνεται σε διανοητικά ανάπηρους: Η διετία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «αποτρέψαμε και σταθεροποιήσαμε»
Γεροβασίλη: Η διετία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «αποτρέψαμε και σταθεροποιήσαμε»

Έναν απολογισμό της διετίας της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έκανε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι το πνεύμα της περιόδου αυτής είναι της λογικής «αποτρέψαμε και σταθεροποιήσαμε».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η υπουργός υπογράμμισε ότι «εργαζόμαστε για την κοινωνία και όχι για τους αριθμούς ωστόσο η ζωή των συμπολιτών είναι άμεσα συναρτημένη με τους αριθμούς».

Μιλώντας για την παραμονή ή όχι του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα είπε ότι «η θέση μας είναι πάγια και διαρκής, δεν θέτουμε μέσα ή έξω το ΔΝΤ, υλοποιούμε τη συμφωνία του 2015, μόνο το ΔΝΤ έθεσε ερωτηματικό στον εαυτό του και το διαπραγματεύεται με τους Ευρωπαίους».

«Υπήρχε περίπτωση ποτέ η χώρα αυτή αν δεν ισορροπίσει το χρέος να βγει στις αγορές και να μην έχει επιτροπεία;» αναρωτήθηκε η Ολ. Γεροβασίλη, επισημαίνοντας ότι «εμείς θα πετύχουμε το στόχο μας, το 2018 θα είμαστε σε νέο περιβάλλον».

Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών σημειώνοντας πως «αποτελεί καταστροφικό σενάριο για τη χώρα αυτή τη στιγμή».

Φήμες λένε οτι οι γνωστοί ηλίθιοι τουρκόσποροι και αφρικανοελληνες θα ξανα κανουν εκδήλωσης για το ΣΥΡΙΖΑ! ας τους πει κάποιος οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ΠΑΣΟΚ CIA ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΌ ΚΚΕ μαζί! τι αριστερό και δεξιό και πράσινα άλογα ρε ηλίθιοι? νίκησε η ηλιθιότητα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications