Ετοιμάζουν την Ανθρωπότητα για την Αποκάλυψη…!! [Βίντεο]
Ετοιμάζουν την Ανθρωπότητα για την Αποκάλυψη…!! [Βίντεο]

Ένα μεγάλο κομμάτι του παγκόσμιου πληθυσμού, πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων όντων, και άλλοι πάλι έχουν την άποψη πως πρόκειται απλά για επιστημονική φαντασία….!

Ωστόσο η ύπαρξη τους έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από διεθνείς οργανισμούς, χώρες, ανεξάρτητους επιστήμονες και διάφορους φορείς. Περισσότερες από 20 χώρες έχουν δημοσιοποιήσει αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών τους, με απώτερο σκοπό την προετοιμασία της κοινής γνώμης…..

Πλήρης αποκάλυψη και παραδοχή ίσως ποτέ να μην συμβεί, παρά μονάχα όταν θα είναι ήδη πολύ αργά….Για την ιστορία να πούμε πως στο τέλος Νοεμβρίου που μας πέρασε, η NASA ανακοίνωσε πως έχει εντοπισθεί » αντικείμενο » μήκους ενός χιλιομέτρου…. που κινείται προς εμάς, και δεν είναι μετεωρίτης ή αστεροειδής…..!

Στις 25 Φεβρουαρίου που θα βρίσκεται » κοντά » μας, ίσως να μάθουμε περισσότερα…. O κατάλογος από χώρες που έδωσαν στην δημοσιότητα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα:1 Αργεντινή,2. Αυστραλία,3. Βραζιλία,4. Καναδάς,5. Χιλή,6. Κίνα,7. Δανία,8. Φινλανδία,9. Γαλλία,10. Γερμανία,11. Ινδία,12. Ιρλανδία,13. Ιαπωνία,14. Μεξικό,15. Νέα Ζηλανδία (συμπληρωματική έκθεση),16. Περού,17. Ρωσία,18. Ισπανία,19. Σουηδία,20. Ουκρανία (όχι στα αγγλικά),21. Ηνωμένα Έθνη,22. Ηνωμένο Βασίλειο,23. Ουρουγουάη,24. Πόλη του Βατικανού.

Κωνσταντίνος Ζαΐμης

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να φέρουν ''αυτόν'' που θέλουν να φέρουν.
Ο μόνος τρόπος για να μείνουν οι μ@λ$κες με ανοιχτό στόμα από την έκπληξη και την τρομάρα είναι να μας φέρουν τον Μέγα Παπάρα της νεας τάξης με UFO και ολογράμματα, δήθεν ότι ήρθε από ένα μακρινό σύμπλεγμα πλανητών αφού κατόρθωσε να ''λυγίσει'' το χώρο και το χρόνο ως μέγας μασίστας του σύμπαντος για να μας σώσει.
Τώρα το ένα χιλιόμετρο αντικείμενο δεν ειναι τίποτα μπροστά στο ufo των 240 χιλιομέτρων που θα ερχόταν το 2012.
και επειδη πρέπει να αποδεικνύονται και αυτά που γράφουμε όσοι σχολιάζουμε διαβάστε εδώ:

http://enews-gr.blogspot.gr/2011_11_01_archive.html#.WIJltlOLTIU

Αμα τα είδατε εσείς τα UFO τα είδα και εγώ.

Ανώνυμοςείπε...

Δυστυχώς ο σκεπτικισμός έχει καταστρέψει τον εγκέφαλό μας, όλα για χάρη της εξουσίας και του κέρδους, ας ψάξει ο καθένας μόνος του και αν θέλει ας βάλει το χέρι στη φωτιά, οι υπόλοιποι ας μείνουν με τις απόψεις τους και την δική τους αλήθεια που τους εμφυτεύτηκε από μικρά παιδιά και ακόμη παλιότερα. Δυστυχώς όμως τα πράγματα τώρα δεν επιτρέπουν τον παλιό τρόπο σκέψης...πάντα έτσι ήταν

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications