Έρχεται «έκρηξη» στα Βαλκάνια (ψάχνουν να αρχίσει ο 3 παγκόσμιος με χρήσιμα πιόνια)– Πρόεδρος Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς: «Οι Αλβανοί θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν»
Έρχεται «έκρηξη» στα Βαλκάνια (ψάχνουν να αρχίσει ο 3 παγκόσμιος με χρήσιμα πιόνια)– Πρόεδρος Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς: «Οι Αλβανοί θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν»

«Η κρίση θα εξαπλωθεί σε όλα τα Δυτικά Βαλκάνια» «Oι Αλβανοί θέλουν πόλεμο και θα τον έχουν», δήλωσε ο Πρόεδρος της Σερβίας. Ο Τόμισλαβ Νίκολιτς προειδοποίησε ότι οποιαδήποτε απόπειρα ακολουθήσει από τους προσωρινούς θεσμούς στην Πρίστινα θα γίνει αιτία σύγκρουσης σε όποια περίπτωση σχετίζεται με το τρένο, που θα καταλήξει άσχημα.

«Ας το σκεφθούν αυτό οι Αλβανοί και οι προστάτες τους», δήλωσε ο Νίκολιτς στους δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στο Βελιγράδι, και πρόσθεσε ότι η εμφάνιση της ROSU (ομάδα ειδικών δυνάμεων) στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου είναι σημάδι ότι οι Αλβανοί θέλουν πόλεμο.

Ο Νίκολιτς είπε ότι «εάν το ΝΑΤΟ δεν εκπληρώσει το ρόλο του στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, όπως έγινε το Σάββατο με το τρένο από το Βελιγράδι προς τη Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα, τότε δεν είναι απαραίτητο». Ο Νίκολιτς μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων είπε ότι η Σερβία έχει έρθει σε επαφή με όλες τις χώρες από τις οποίες εξαρτάται το μέλλον της ανθρωπότητας και προειδοποίησε ότι αυτό που συνέβη, έχει την πιθανότητα σύγκρουσης.

«Το ξεκίνησε η Πρίστινα, και μπορεί να εξαπλωθεί σε όλα τα Δυτικά Βαλκάνια, και τότε ποιος ξέρει τι μπορεί να επακολουθήσει», είπε χαρακτηριστικά. Νωρίτερα το Pentapostagma.gr, έγραφε τα εξής: «Αυτή είναι η τελευταία μας προειδοποίηση. Aν οι Αλβανοί του Κοσόβου επιτεθούν στο Σερβικό λαό θα επέμβουμε. Ενημερώνω για την κατάσταση Ρωσία και Κίνα. Αυτό είναι το μήνυμα μας προς την διεθνή κοινότητα» είπε ο Σέρβος πρωθυπουργός.

Τώρα προστέθηκαν και οι δηλώσεις του Σέρβου Προέδρου και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικΟ Σέρβος πρωθυπουργός κατηγόρησε το Κόσοβο ότι έστειλε ειδικές δυνάμεις για να επιτεθούν στο τρένο που κατασκεύασε η Σερβία με προορισμό μετά από 18 χρόνια από το Βελιγράδι προς βόρεια, το σερβικό κομμάτι του Κοσόβου, την πόλη Mitrovica.

Το τρένο είναι βαμμένο στα χρώματα της Σερβικής σημαίας με τις λέξεις » Το Κόσοβο είναι Σερβία» σε 21 διαφορετικές λέξεις συμπεριλαμβανομένων και των Αλβανικών. Το τρένο έχει εικόνες Σέρβων Αγίων και εκκλησιών, μοναστηρίων από το Κόσοβο. Οι Σέρβοι είπαν ότι σκοπός είναι να προωθηθεί η Σερβική κληρονομιά στο Κόσοβο.

«Έστειλαν μονάδες των ειδικών Αλβανικών δυνάμεων ROSU με όπλα στο συνοριακό πέρασμα Jarinje για να συλλάβουν τον οδηγό του τρένου και τους επιβάτες» είπε ο Σέρβος πρωθυπουργός και τόνισε ότι «σκοπός τους είναι μια μεγάλη σύγκρουση». «Οι Αλβανοί του Κοσόβου με την έγκριση του ΝΑΤΟ και άλλων έστειλαν 17 ΤΟΜΑ με ειδικές μονάδες βόρεια με σκοπό την σύγκρουση» είπε ανοιχτά ο Σέρβος πρωθυπουργός καρφώνοντας το ΝΑΤΟ!

Ο Vucic διέταξε το τρένο να σταματήσει στην σερβική πόλη Raska υποστηρίζοντας ότι οι Αλβανοί έβαλαν νάρκες στις γραμμές του τρένου! «Διέταξα το τρένο να σταματήσει για να σώσουμε τις ζωές» είπε. Χθες το pentapostagma.gr, σας είχε αποκαλύψει την συνάντηση του διοικητή της Δύναμης Ασφάλειας του Κοσσυφοπεδίου (KSF) όπως ονομάζονται οι ΕΔ της «χώρας» αυτής, στρατηγός Ραχμάν Ράμα συναντήθηκε με τον επικεφαλής της αμερικανικής διοίκησης ειδικών επιχειρήσεων στην Ευρώπη, στρατηγό Mark Shchwartz.

Ο Αμερικανός ανώτατος αξιωματικός εξέφρασε την προθυμία να υποστηρίξει την κατάρτιση και την εκπαίδευση των ανδρών των δυνάμεων του Κοσσυφοπεδίου και την δημιουργία δυνάμεως καταδρομών , με στόχο την ταχύτατη απόκτησης ικανότητας διενέργειας κανονικών στρατιωτών αποστολών.Με λίγα λόγια οι Αμερικανοί θα ετοιμάσουν τους Κοσσοβάρους για την δημιουργία μιας επίλεκτης δύναμης ειδικών επιχειρήσεων η οποία θα εξοπλιστεί με αμερικανικά όπλα , εκπαιδευμένη με νατοϊκές τεχνικές για «μαύρες επιχειρήσεις» στα Βαλκάνια , ειδικά εναντίον των Σέρβων .

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Ράμα τόνισε στον Αμερικανό στρατηγό την πρόοδο και τα επιτεύγματα της δύναμης αυτής , σε τομείς που αφορούν την λειτουργία, την κατάρτιση, την εκπαίδευση και τις προετοιμασίες που έχουν γίνει για τον μετασχηματισμό της δύναμης ασφαλείας σε κανονικές ένοπλες δυνάμεις του Κοσσυφοπεδίου.

pentapostagma

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications