13 Ιαν 2017

Έκτακτη συνάντηση αντιπροσωπειών Ρωσίας-Κίνας για κοινό μέτωπο απέναντι στις ΗΠΑ

Έκτακτη συνάντηση αντιπροσωπειών Ρωσίας-Κίνας για κοινό μέτωπο απέναντι στις ΗΠΑ

Kρίσιμες ώρες για τον πλανήτη. Αμέσως μετά τις απειλητικές πολεμικές δηλώσεις των ΗΠΑ, υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία της Κίνας έφτασε στην Μόσχα για διαβουλεύσεις. Ρωσία και Κίνα θα αντιτάξουν ενιαίο στρατιωτικό μέτωπο απέναντι στα γεράκια των ΗΠΑ και των πολεμικών διαθέσεων τους.

Χαρακτηριστικό της έντασης είναι ότι σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στη Μόσχα πουλάνε παντόφλες για μικρά παιδιά σε σχήμα άρματος μάχης T-34! Η Μόσχα έβγαλε πριν λίγο 30 κινητές μονάδες βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων «Topol» και «Yars» για περιπολία ενώ κάλεσε 1.500 οδηγούς των S-400, Bastion, Iskander-M, της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας για ειδικά μαθήματα οδήγησης…

Ο Ρώσος αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Igor Morgulov, συναντήθηκε με τον Κινέζο ομόλογο του στη Μόσχα, Kong Xuanyou. Θέμα συζήτησης; Το τόνισαν ευθέως χωρίς να το κρύψουν:H κατάσταση ασφάλειας στην ΝΑ Ασία, η στρατηγική συνεργασία για την διατήρηση της ειρήνης στην περιοχή.

Ρωσία και Κίνα θα έχουν συζητήσεις για την «στρατηγική ασφάλεια» στον κόσμο γενικά και στην ΝΑ Ασία ειδικότερα. Η συμμαχία της Ρωσίας με τις Φιλιππίνες και η συνολική κατάσταση στο πλανήτη θα βρεθούν στο επίκεντρο μαζί με την ΝΑΤΟϊκή στρατιωτική ανάπτυξη σε Ευρώπη και Βαλτική.Ρωσία και Κίνα θα αντιδράσουν από κοινού και ο Θεός να βάλει το χέρι του…Σε όλες τις στρατιωτικές περιφέρειες της Ρωσίας ξεκίνησαν ασκήσεις μεγάλης κλίμακας…

https://www.youtube.com/watch?v=
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έκτακτη συνάντηση αντιπροσωπειών Ρωσίας-Κίνας για κοινό μέτωπο απέναντι στις ΗΠΑ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats