Ποσά  ζωα εχει αυτη η χώρα? μια απο τα ίδια :ΝΔ (27,8%) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (13,7%)
Ρε  ποσά πολλά ζωα εχει αυτη η χώρα? μια απο τα ίδια :ΝΔ (27,8%) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (13,7%)

Από το 1974 και μετα ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αντι να δουν οτι σε αυτούς που πολεμάει το σύστημα κανουν την διάφορα βλεπε Αμερική Τραμπ οτι εκαναν με την Χ.Α εκαναν και σε αυτόν, μονο μέσα δεν τον έκλεισαν! εδω βγάζουν τα ίδια και τα ίδια και περιμένουν να σωθούν! ο νεοέλληνας μπασταρδεμένος μπεε που έχεις το θράσος να λεει οτι ειναι απόγονος των αρχαίων, λες και ηταν τέτοια πρόβατα οι αρχαίοι!αυτο ειναι προσβολή ! θα βγάλει οτι του πουν τα ΜΜΕ δλδ Νέα δημοκρατία τάχα η αλλαγή! πόσο ζωα;

Ήδη αρχιζει η προπαγάνδα πλύση εγκεφάλου σιγά σιγά, το αστείο της υπόθεσης 3 η εγκληματική σπείρα και εβραϊκό κόμμα ΚΚΕ!(που δημιούργησε το συριζα μαζί με το ΠΑΣΟΚ) το εχουν αν δεν εκτελεί κανεις εντολες να κατεβάζουν τα τάγματα εφόδου με ζομπι να καίνε την Αθηνά:

Βάζουμε μερικά σχόλια απο το protothema.gr για αυτο το θέμα, σπάω πλάκα με τις ηλιθιότητες που γράφουν, τα προβατα αν έγραφαν πιο έξυπνα θα έγραφαν! απο αυτούς τους μπετόβλακες νεοελληνες! βεβαία εκτός απο τα δίποδα προβατα, πλάκα εχουν και εκείνα τα μισθοφορικά και μη troll ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ!

Συζήτηση μεταξύ ηλίθιων :ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ (ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ) ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΝΤΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!
Δηλαδή είσαι με αυτούς που πιστεύουν ότι ο Σόιμπλε έριξε τον Σαμαρά για να φέρει τον Σύριζα, επειδή θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους καλύτερα;
Η αλήθεια να λέγεται! Πού αλλού θα έβρισκε μεγαλύτερη προθυμία ο Σόιμπλας; Οι ''αριστεροί'', καθώς διψάνε για εξουσία, είναι καλύτεροι υπηρέτες!!!
ΝΑΙ, διότι ο Σόιμπλε γνωρίζει ότι η αριστερά μέ.... "ηθικό" πλεονέκτημα μπορεί να πάρει τα χειρότερα μέτρα χωρίς να καεί η Αθήνα...... Αριστερός γερμανοτσολιάς = χειρότερος από γερμανοτσολιά........ ( γερμανοτσολιάς ? ετσι έλεγαν ακομα και 4 χρόνων παιδακια και πετούσαν σε πηγάδια οι κομμουνιστές, άσχετα που τσολιάδες δεν ηταν πότε οι Γερμανοί!! καλα οκ βόδι νεοέλληνας, ο άλλος ο Σοιμπε τα κάνει ολα! ξέρεις οι άλλοι πάντα φταίνε! αυτοι τα κανουν ολα! αυτοι οι "ναζι" Γερμανοί!ετσι σπέρνουν διχόνοια! όταν όλοι αυτοι άπλα εκτελούν εντολες απο τους απο μέσα και οχι απο τους απέξω! ποιος Σοιμπε και Μέρκελ ρε γίδια? και εκεί εντολες εκτελούν! η γερμάνια μετα το 1945 δεν ειναι κράτος καν! απο το 2013 το λέμε εδω! )

Διαβάστε σχόλια και κρίνετε οι λογικοί άνθρωποι το επίπεδο αυτού του δυστυχή και κακόμοιρου λαού η ηλιθιότητα ειναι ανίκητη..Ο ένας απαντά με μούουου, ο άλλος με μπέεεε, ο άλλος δεν γράφει ούτε ένα επιχείρημα και πουλάει μόνο ειρωνεία. Με τέτοιον λαό και τέτοιους πολιτικούς, εκεί θα είστε μια ζωή. Διαβάστε σε ξένες ιστοσελίδες πώς γίνεται ο σχολιασμός και συγκρίνετε.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

μπα με πολιτικα μεσα δεν προκειται να βρεθει ακρη! η ΧΑ κατι πηγε να κανει ξανοιχτηκε, δεν απασφαλισε τα νωτα της επεσε στην στημμενη παγιδα και τωρα σερνεται στα δικαστηρια να αποδειξη οτι δεν ειναι ελεφαντες... και εχουν κολλησει στο 7 τε. και χαιρονται και καμαρωνουν για αυτο! το 60 τε των Ελλανων δεν παει να ψηφισει αλλα τρεχουν τα πολιτογραφημενα λαθρω και οι διορισμενοι αναρμοδιοι του δημοσιου, και τα κοκκινονυχα τσουλια με τα κινητα και ψηφιζουν νδ πασοκ λεβεντηδες κλπ και μεις οι υπολοιποι ελλανιοι τους τρωμε στην μαππα! εγω πχ. πρεπει να ξοδεψω πενηνταεβραιω να παω στο χωριο μου να ψηφισω και να γυρισω! ασε μην τα συζητας! τωρα "λοξοκοιταω" προς "μπιγκ Σρρς" μερια! ξερεις αυτον που λενε απατεωνα! θα σωθουμε αετε αλλα θα εχουμε μεγααλες πολυ μεγααλες απωλιες!

Ανώνυμοςείπε...

ελα ντε και εγω αυτο αναρωτιεμαι ...τελικα οι ελληνεσ αυτοκαταστρεφωντε .. κανεις αλλος δεν τους φταιει ...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications