30 Ιαν 2017

Η πρώτη χωρα που έπεσε στα χεριά Εβραίων έβγαλαν «Μις Υφήλιος» από τη Γαλλία αντί για μαύρη! οι ρατσιστές!!(vid)

Η πρώτη χωρα που έπεσε στα χεριά Εβραίων στην Ευρώπη με την εβραϊκή/γαλλική επανάσταση, μια μείξη απο Μογγολία -Αφρικανοί Εβραίοι, έβγαλαν «Μις Υφήλιος» από τη Γαλλία οι ρατσιστές!!(vid)

Η πρώτη χωρα που έπεσε στα χεριά Εβραίων στην Ευρώπη με την εβραϊκή/γαλλική επανάσταση, μια μείξη απο Μογγολία -Αφρικανοί Εβραίοι, ...Μια 24χρονη από το Παρίσι κέρδισε τον τίτλο της Μις Υφηλίου σε μια τρίωρη εκδήλωση στη Μανίλα η οποία ήταν αφιερωμένη στην διαφορετικότητα και την υπερνίκηση των εμποδίων της ζωής, νικώντας άλλες 85 υποψηφίους από όλο τον κόσμο.

Η Ίρις Μιτενέρ, η οποία σπουδάζει οδοντική χειρουργική, κέρδισε τον ετήσιο διαγωνισμό που φιλοξενήθηκε για τρίτη φορά από τις Φιλιππίνες. Η πρώτη αναπληρωματική είναι η Μις Αϊτή, Ρακέλ Πελισιέ, και η δεύτερη αναπληρωματική η Μις Κολομβία, Αντρέα Τοβάρ.

ΥΓ η Γαλλία ως χώρα μαζί με την Αγγλία Βρετανία ηταν οι πρωτες χώρες που κατέκτησαν οι Εβραίοι με ορδες εισβολέων απο Μαρόκο προς Ισπανία και μετα εκεί, με τις γνώστες γενοκτονίες και σφαγές,ετσι κατέληξε το 70% των Γάλλων να εχει το ίδιο αίμα με αυτο τον Εβραίων! (δεν τα λέω εγω αυτα αλλα τα στατιστικά τους! γιαυτό δεν τους ενδιαφέρει εκεί να βγαλουν μαύρη!) Ως ξεκίνημα της Επανάστασης απο τις ορθές απόγονων των βάρβαρων εισβολέων τύπου κομμουνιστες με εντόλες Εβραίων,ειναι στις 14 Ιουλίου 1789, ΥΓ 2 Όλοι οι κομμουνιστες στην Ευρώπη κατα βάθος ειναι Εβραίοι 4 διαλογής! ,Jewish population by France -Enlarged Jewish Population: 600,000

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

3σχόλια:

Η πρώτη χωρα που έπεσε στα χεριά Εβραίων έβγαλαν «Μις Υφήλιος» από τη Γαλλία αντί για μαύρη! οι ρατσιστές!!(vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Είναι περίπλοκο το θέμα, αν έχει γίνει κάποια εισβολή, θα είναι πολύ αρχαία, εκτός από τους νεγρους και βορειαφρικανους που κουβάλησαν οι σιωνιστές-δημοκρατες, τις τελευταίες δεκαετίες εκεί. Η Γαλλία, είναι 80% λευκή, και η Βρετανία κάπου τόσο επίσης. Το ζήτημα είναι αυτό που λες ποσό από αυτό το ποσοστό είναι οι λεγόμενοι κρυφοί εβραιοτροτσκιστες, που περνάνε για ευρωπαίοι, και έχουν εισβάλει εδώ σε διάφορες ιστορικές περιόδους. Λέγεται ότι για κάθε φανερό από αυτούς υπάρχουν 5-10 κρυφοί, ανάλογα την χώρα και πόσο μολυσμένη είναι. Εκεί βρίσκεται και η δύναμη διακυβέρνησης τους.

Son Of Zeus

«Ιουδαϊσμός δεν είναι μια θρησκεία,εξαπατούν, κλέβουν, ληστεύουν, εκμεταλλευτές. , υποδουλώσουν, καταστρέφουν,κανουν βασανιστήρια, δολοφονίες ... εφ 'όσον το θύματα δεν είναι Εβραίοι. Είναι μια ψυχική ασθένεια κάπου ανάμεσα σε διπολική διαταραχή και ψυχοπάθεια. Είναι τρομοκράτες, μια σατανική λατρεία. » - Andrew Winkler, Εκδότης / Publisher, ZioPedia -
-------------------------------------------------------------------
Οι Σιωνιστές αντιπροσωπεύουν το πιο επικίνδυνο πράγμα που η ανθρώπινη φυλή έχει αντιμετωπίσει ποτέ, και αν δεν βρούμε τρόπους να οδηγηθούν όλοι αυτοι οι ζωώδη και άγριοι πίσω στη λήθη, τότε είμαστε καταδικασμένοι.
http://www.reformation.org/jesuit-oath.html
-------------------------------------------------------------

Άσχετο αλλά η κοπέλα που βγάλανε μις Υφήλιο μαύρη ξεμαύρη δεν μου φαίνεται και τόσο όμορφη

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: